صفحه 115 از 143 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 1421

موضوع: راهکارهای یادگیری لغات

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی تربیت مدرس

پیش فرض پاسخ : راهکارهای یادگیری لغات

سلام. دوستان گلم ، یه خواهشی ازتون دارم.
    هر کی تجربه ای در زمینه یادگیری لغات داره، بیاد بگه. بگه چه روشی براشون جواب داده.
    من الان انکی دارم کار میکنم و حجم لغات کم کم داره زیاد میشه و حس حجیم شدن لغات رو قشنگ دارم احساس میکنم. خب وقتی همه لغاتم مدام استفاده نشن تو مکالمات روزمره، سخت میشه حفظ کردنش.

دوستان حالا هر کسی مخصوصا با نرم افزار انکی، ترفندی نکته خاصی بنظرش میرسه، بیاد بگه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی تربیت مدرس

در جواب دوستانی که روش کدینگ رو پرسیده بودن
    For example, consider the word EGREGIOUS (extremely bad). Think EGG REACH US - imagine we've made a mistake so bad that they are throwing eggs at us and a rotten EGG REACHes US. Such funny little word pictures will help you remember what words mean, AND they are fun to make up. Also, find out which learning style suits you best. Everyone learns differently!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد

نقل قول نوشته اصلی توسط gholamrezayi نمایش پست ها
    در جواب دوستانی که روش کدینگ رو پرسیده بودن
    For example, consider the word EGREGIOUS (extremely bad). Think EGG REACH US - imagine we've made a mistake so bad that they are throwing eggs at us and a rotten EGG REACHes US. Such funny little word pictures will help you remember what words mean, AND they are fun to make up. Also, find out which learning style suits you best. Everyone learns differently!
    دوست عزیز در اینجور روش یادگیری شما حداقل 1 یا 2 ثانیه زمان برای یادآوردن یک لغت احتیاج داری، فکرش رو بکن توی اسپیکینگ یا حتی همون ریدینگ مغز انقدر باید سریع عکس العمل نشون بده که اینجور وقت ها تلف نشه، یه نظر من این روش خیلی نمیتونه مناسب باشه مخصوصا وقتی که تعداد لغت هایی که با روش کدینگ یاد گرفته شده زیاد بشه، به جای یاد آوردن کد ها بهتره بیشتر تمرین کرد تا لغت در ذهن جا بیفته.
    خوندن ریدینگ ها خیلی میتونه به یادگیری لغت کمک کنه، به همین خاطر هست که اکثر کتاب های آموزش لغت همیشه در جمله لغت رو استفاده میکنن و چند مثال بعد از یادگیری لغت میارن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد

نقل قول نوشته اصلی توسط gholamrezayi نمایش پست ها
    سلام. دوستان گلم ، یه خواهشی ازتون دارم.
    هر کی تجربه ای در زمینه یادگیری لغات داره، بیاد بگه. بگه چه روشی براشون جواب داده.
    من الان انکی دارم کار میکنم و حجم لغات کم کم داره زیاد میشه و حس حجیم شدن لغات رو قشنگ دارم احساس میکنم. خب وقتی همه لغاتم مدام استفاده نشن تو مکالمات روزمره، سخت میشه حفظ کردنش.

دوستان حالا هر کسی مخصوصا با نرم افزار انکی، ترفندی نکته خاصی بنظرش میرسه، بیاد بگه.
    سلام دوست عزیز
    به نظرم باید متن بخونی و لغت های جدیدش رو یاد بگیری
    اگر هم از کتاب های آموزش لغت استفاده میکنی حتما حتما بعد از اینکه لغات جدیدش رو یاد گرفتی، متن هایی که مرتبط با اون لغت هست رو بخون و تکرار کن. و در نهایت اگر تونستی خودت جمله های مشابه بساز با هر لغت.
    اگر فقط مبنا رو بر یادگیری لغت بذاری و توی جمله ازش استفاده نکنی، یا متن های اون رو نخونی خیلی نمیتونی از اون لغت استفاده کنی، نهایتاً توی ریدینگ مفهوم جمله رو میفهمی ولی توی اسپیکینگ و رایتینگ خیلی موفق نمیشی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی تربیت مدرس

مرسی از northboy عزیز. در تکمیل و تایید حرف این بزرگوار، من جمله زیر رو پیدا کردم که خیلی خوب این قضیه رو بیان کرده
    There’s an expression in English: “Use it or lose it,” which basically means if you don’t practice an ability, you might forget it. This idea can be used to help you remember new English vocabulary. The best way to remember a new word is to use it right away so it will stay in your memory. When you learn a new word, try to say it in sentences a few times over the next week and you’ll never forget it.

Junior Member

سلام دوستان
    من یک سوال و دو مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1) من کتاب 504 رو تموم کردم و متاسفانه نتونستم فایل های صوتی 125 لغت انتهایی کتاب 504 رو جایی پیدا کنم. آیا از دوستان کسی میدونه کجا میتونم فایل هاش رو دانلود کنم؟
    2) من کتاب Essential Words For The TOEFL ورژن 6th رو دارم و متاسفانه فایل های صوتیش همراهش نبود (سی دی نداشت) و نتونستم تو اینترنت هم پیدا کنم. کتاب های قبلی هم بعضی از لغت های کتاب جدید رو ندارند (کتاب های قدیمی 450 هستند و این کتاب جدید 500 لغت) به اضافه اینکه فایل های Anki موجود در سایت و فایل های صوتی موجود در اینترنت هم همه قدیمی هستند و همچنین روش های کدینگ تصویری آموزش لغت این کتاب هم به همین صورت. آیا کسی از دوستان میدونه فایل های صوتی ویرایش جدید کتاب رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    3) میخوام شروع به مطالعه یکی از کتاب های Essential Words For The TOEFL و یا Must-Have Words for the TOEFL کنم. الان سوالم اینه که برای مطالعه این دو کتاب آیا به لحاظ ترتیب مطالعه تفاوتی داره که کدوم رو اول شروع کنم؟ و اینکه آیا حتما باید هر دو کتاب رو مطالعه کرد؟ و اینکه اگر یکی رو مطالعه کردیم دیگه نیازی به مطالعه دیگری نیست یا باید حتما هر دو مطالعه بشه؟
    تشکر و سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط unsky نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یک سوال و دو مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1) من کتاب 504 رو تموم کردم و متاسفانه نتونستم فایل های صوتی 125 لغت انتهایی کتاب 504 رو جایی پیدا کنم. آیا از دوستان کسی میدونه کجا میتونم فایل هاش رو دانلود کنم؟
    2) من کتاب Essential Words For The TOEFL ورژن 6th رو دارم و متاسفانه فایل های صوتیش همراهش نبود (سی دی نداشت) و نتونستم تو اینترنت هم پیدا کنم. کتاب های قبلی هم بعضی از لغت های کتاب جدید رو ندارند (کتاب های قدیمی 450 هستند و این کتاب جدید 500 لغت) به اضافه اینکه فایل های Anki موجود در سایت و فایل های صوتی موجود در اینترنت هم همه قدیمی هستند و همچنین روش های کدینگ تصویری آموزش لغت این کتاب هم به همین صورت. آیا کسی از دوستان میدونه فایل های صوتی ویرایش جدید کتاب رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    3) میخوام شروع به مطالعه یکی از کتاب های Essential Words For The TOEFL و یا Must-Have Words for the TOEFL کنم. الان سوالم اینه که برای مطالعه این دو کتاب آیا به لحاظ ترتیب مطالعه تفاوتی داره که کدوم رو اول شروع کنم؟ و اینکه آیا حتما باید هر دو کتاب رو مطالعه کرد؟ و اینکه اگر یکی رو مطالعه کردیم دیگه نیازی به مطالعه دیگری نیست یا باید حتما هر دو مطالعه بشه؟
    تشکر و سپاس
    سلام
    1) من جایی ندیدم 125 لغت آخر کتاب 504 رو صوتی جمع آوری کرده باشند. احتمالش خیلی کمه ولی بازم سرچ کنین
    2) فایل انکی ورژن 6th کتاب
    Essential Words For The TOEFL
    رو یکی از دوستان زحمت کشیده درست کرده :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2102658
    در مورد فایل های صوتی لغات جدید که 50 تا بیشتر نیست، خودتون لغات جدید رو تو دیکشنری آنلاین کمبریج سرچ کنین و بعد دانلود صوت و اضافه کردن به انکی.
    3) من هردو رو برای تافل خوندم. بارونز به نظرم مهمتره. اگه وقت کردید
    Must-Have Words for the TOEFL هم بخونید ضرر نداره . لغات زیادی هم با اسنشیال و 504 مشترک داره

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دانشگاه تبریز

با سلام
    کسی فایل انکی از لغات tpo ها رو داره ؟
    . ممنون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_tamadon نمایش پست ها
    سلام
    1) من جایی ندیدم 125 لغت آخر کتاب 504 رو صوتی جمع آوری کرده باشند. احتمالش خیلی کمه ولی بازم سرچ کنین
    2) فایل انکی ورژن 6th کتاب
    Essential Words For The TOEFL
    رو یکی از دوستان زحمت کشیده درست کرده :
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2102658
    در مورد فایل های صوتی لغات جدید که 50 تا بیشتر نیست، خودتون لغات جدید رو تو دیکشنری آنلاین کمبریج سرچ کنین و بعد دانلود صوت و اضافه کردن به انکی.
    3) من هردو رو برای تافل خوندم. بارونز به نظرم مهمتره. اگه وقت کردید
    Must-Have Words for the TOEFL هم بخونید ضرر نداره . لغات زیادی هم با اسنشیال و 504 مشترک داره
    سلام دوست عزیز
    از راهنمایی هایی که فرمودید بسیار سپاسگذارم.
    1) در مورد فایل های صوتی ورژن جدید کتاب
    Essential Words For The TOEFL مسئله اینه که با دانلود تلفظ کلمات کتاب از یکشنری آنلاین کمبریج که شما لطف کردید و راهنمایی فرمودید تنها میتونیم تلفظ اون کلمه رو دانلود کنیم؛ در صورتی که فایل های صوتی ورژن قبلی کتاب هم تلفظ معنی کلمات رو داره و هم معنی جملاتی که برای مثال و درک بهتر اون کلمه درش به کار رفته، که متاسفانه از اون محروم موندیم. با توجه به اینکه خیلی سرچ کردم و نتونستم جایی فایل های صوتی ورژن جدید کتاب رو پیدا کنم فکر کنم، تنها راه برای اضافه کردن فایل صوتی این 50 کلمه جدید به انکی فعلا اینه که باید خودمون تلفظ شون رو برای استفاده مون ضبط کنیم که خدا کنه چیز دلچسبی در بیان .
    2) 125 لغت اضافی کتاب 504 لغت توی سایت quizlet.com همراه با فایل صوتی موجود هستند؛ اما مشکل اینه که نمیشه فایل های صوتی رو از سایت دانلود کرد و وارد انکی نمود، مگر اینکه صدای فایل ها رو ضبط کرد که با اینکار هم کیفیت فایل های صوتی ضبط شده کم خواهد بود. ناچارا این 125 لغت رو با همون سایت حفظ خواهم کرد هر چند که انکی چیز دیگه ایه.
    با سپاس

نقل قول نوشته اصلی توسط MasoudGeo نمایش پست ها
    با سلام
    کسی فایل انکی از لغات tpo ها رو داره ؟
    . ممنون
    سلام.
    خدمت شما.
    البته اگه خودت لغات رو دربیاری فکر کنم بهتر یاد بگیری.
    انگلیسی به انگلیسی و بر اساس دیکشنری آکسفورد و بعضا لانگمن.
    فکر کنم تا 32 یا 34 باشه. درست یادم نیست...
    موفق باشی
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)