ظاهرا تاثیر داره. چون همسر من با همین شرایط ریجکت شد.
بهتره نگید قصد ادامه تحصیل داره. بگید مثلا میخواد زبانش رو تقویت کنه.
ظاهرا تاثیر داره. چون همسر من با همین شرایط ریجکت شد.
بهتره نگید قصد ادامه تحصیل داره. بگید مثلا میخواد زبانش رو تقویت کنه.
ویرایش توسط haley : October 26th, 2015 در ساعت 02:43 AM
سلام من و همسرم سال ۹۳ مهرماه رفتیم دبی برا مصاحبه.من ارشد برقم از شریف و همسرم ارشد مکانیک ساخت وتولید از امیرکبیر. و من اپلای کرده بودم.دوهفته بعدش متاسفانه استادم فوت کرد ولی ویزای
همسرم به عنوان اف۲ اومد.که خودمون انصراف دادیم.ترم بعدش از جای دیگه پذیرش گرفتم و خرداد رفتیم دبی دوباره.تا الان ویزای خودم و همسرم نیومد که باعث شد دیفر کنم.حالا دیشب تو سایت امریکا فهمیدیم
همسر که اف ۲ بود و رشته مکانیک ریفیوز شده
سوال اول: اینکه اون سایت بزنه تمومه؟یعنی امکانش هست چون دبی تا حالا خبر نداده عوض شه؟یا اشتباه شده باشه؟
سوال دو: چطور ممکنه یه بار ویزای اف ۲ بیاد ولی شش ماه بعد وقتی هیچ شرایطی عوض نشده ریفیوز شه؟
پ.ن یک: همسرم هردوبار گفته بود که قصد ادامه تحصیل داره اونجا
پ.ن دو: فیلد دانشگاهی همسرم متال فرمینگه
سوال سه: میشه من برم و اون بعدا از جای دیگه اقدام کنه دوباره برا اف 2؟
سوال چهار: چطوری میشه اعتراض کرد یا بهشون فهموند که یه بار ویزا دادن حالا چی شده؟
ویرایش توسط shabnamnazmi : October 26th, 2015 در ساعت 05:07 PM
سلام. من چند روز پیش بعد از 4 5 ماه کلیر شدم ولی هنوز ویزامو پیکاپ نکردم. همسرم چند وقت دیگه میره سفارت برا ویزای اف تو. می خواستم بدونم آیا ایشو شدن ویزای من تو روند ویزای ایشون تاثیری داره؟ یا همین که کلیر شدم کافیه و لازم نیس برا پیکاپ عجله کنم؟
سلام دوستان
من f2 هستم و همسرم f1 ، همسرم یه وقت سفارت گرفتن و ۱۶۰ دلار و پرداخت کردن
سوالم اینه که منم باید جداگانه وقت بگیرم؟ فرم ds رو پرکردم اما نمیدونم هزینه خودمو باید تو همون ds همسرم اضافه کنم ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام. من و همسرم تو کانادا دانشجوی دکتری هستیم. همسرم از یه دانشگاه خوب آمریکا پذیرش گرفتن. هر دو از کانادا اپلای کردیم و ویزا های F1, F2 ما سینگل شده.حالا من اگه از این ویزا استفاده نکنم مشکلی پیش می یاد؟ تاریخ ویزامون تا 15 ژانویه هست. می تونم دوباره قبل از باطل شدن اون یکی ویزا ویزای دیگه درخواست بدم؟ اگه قبل از 15 ژانویه برم آمریکا بهتره از کانادا دوباره اپلای کنم یا برم از دبی ترکیه؟ برای این که F1 بگیرم بهتره از آمریکا ویزامو عوض کنم یا از خارج آمریکا درخواست بدم؟ می تونم با ویزای B1/B2 برم؟ بهتر از F2 هست؟ ممنون از کمکتون
دوستان سلام
من یه سوالی داشتم که البته قبلا تو تاپیک های دیگه مطرح کردم و جوابی نگرفتم. من ترم قبل برای F1 دوبی و ترکیه اپلی کردم و ریجکت شدم. به همراه همسرم هر دو F1 بودیم از یه دانشگاه و هردو فول فاند. پذیرش من دکترای بیومدیکال و همسرم دکترای مکانیک. ظاهرا گیر افیسر بیشتر روی ارشد من بود که هوافضاس.
حالا می خوام به عنوان F2 برم سفارت. همسرم دوباره پذیرش و فاند گرفته از همون دانشگاه. می خوام بدونم وقتی افیسر ازم بپرسه تو این مدت چیکار می کنی چی بگم. کسی تجربه ای داره؟ می دونم که F2 ها در جواب این سوال می گن قصد تحصیل ندارم! اما خوب سابقه ریجکت من به عنوان F1 هست و اگه اینطور بگم افیسر میفهمه که دروغه. اگه بگم بله اگه دوباره بتونم پذیرش و فاند بگیرم هم خوب فکر کنم باز هم به احتمال زیاد ریجکت می کنه.
ضمنا اگه این بار جور نشه من قصد دارم برای ترم بعدی پذیرش F1 مکانیک بگیرم از یه دانشگاه دیگه (تو مصاحبه اول افیسر گیر داده بود که تو هوافضا بودی و حالا داری میری بیو و بکگراند بیو نداری و این منو قانع نکرده. گفتم اگه پذیرش مکانیک بگیرم شاید توجیهش راحت تر باشه چون کارشناسیم مکانیک بوده و می تونم بگم دارم برمیگردم به مکانیک) - حالا اگه بگم نه اصلا قصد ادامه تحصیل ندارم و ریجکت بشم پرونده آیندم هم بسته میشه چون ممکنه طرف جواب منو ثبت کنه.
خیلی نگرانم. لطفا اگه کسی تجربه ای از کسی که قبلا F1 ریجکت شده وبعدا F2 گرفته داره راهنمایی کنه.
سلام دوستان
من پذیرش ارشد بدون فاند دارم و برای دی باید امریکا باشم. باید وقت سفارت بگیرم و هنوز نه فرمی پر کردم نه فرم دانشگاهم اومده. سوالی که داشتم اینه که چون همسرم داره هنوز تحصیلش و توی ایران ادامه می ده و نمی تونه برای تاریخی که من باید آمریکا باشم همراهم بیاد به نظرتون کدوم یکی از این دو تاراه رو برم:
1. خودم برای F1 اقدام کنم و یه نامه اشتغال به تحصیل از دانشگاه همسرم ترجمه کنم و ببرم که آفیسر قانع بشه که چرا اون با من نمیاد؟
2. هر دوبا هم اقدام کنیم، و اون بمونه و من برم. ممکنه اصلا تا سال آینده نتونه بیاد آمریکا. اونوقت اگه بهش ویزا بدن و نیاد آمریکا بعدا به مشکل برنمیخوره که چرا ویزا داشتی و نرفتی؟
ممنون می شم دوستانی که تجربه های مشابه دارن یا اطلاعاتی در این زمینه دارن راهنمایی کنن که بتونم زودتر حداقل فرم DS رو پرکنم. متشکرم.
ایا با ویزای اف 2 امکان کار بدون حقوق در دانشگاه به عنوان محقق هست؟
با سلام
من حدود 3 ماه پیش از ارمنستان ویزای دانشجویی گرفتم و الان به دلیل مشکل پزشکی مجبورم فورا به ایران برگردم و چون اواسط ترم هست، دانشگاه به من اجازه مرخصی نداد و ناچار شدم که از تحصیل انصراف بدم. حالا باید دوباره ویزای F-2 بگیرم، فرم مربوطه رو پر کردم و ناگزیر هستم امریکا رو ترک کنم.
می خواستم بدونم کسی تا الان چنین تجربه ای داشته و آیا امکانش هست که ریجکت بشم؟ زمانی که همسرم برای ویزای دانشجویی اقدام کرد، من با ویزای F-2 به امریکا اومده بودم.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)