سلام دوستان
من یک سوال و دو مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید.
1) من کتاب 504 رو تموم کردم و متاسفانه نتونستم فایل های صوتی 125 لغت انتهایی کتاب 504 رو جایی پیدا کنم. آیا از دوستان کسی میدونه کجا میتونم فایل هاش رو دانلود کنم؟
2) من کتاب Essential Words For The TOEFL ورژن 6th رو دارم و متاسفانه فایل های صوتیش همراهش نبود (سی دی نداشت) و نتونستم تو اینترنت هم پیدا کنم. کتاب های قبلی هم بعضی از لغت های کتاب جدید رو ندارند (کتاب های قدیمی 450 هستند و این کتاب جدید 500 لغت) به اضافه اینکه فایل های Anki موجود در سایت و فایل های صوتی موجود در اینترنت هم همه قدیمی هستند و همچنین روش های کدینگ تصویری آموزش لغت این کتاب هم به همین صورت. آیا کسی از دوستان میدونه فایل های صوتی ویرایش جدید کتاب رو از کجا میشه تهیه کرد؟
3) میخوام شروع به مطالعه یکی از کتاب های Essential Words For The TOEFL و یا Must-Have Words for the TOEFL کنم. الان سوالم اینه که برای مطالعه این دو کتاب آیا به لحاظ ترتیب مطالعه تفاوتی داره که کدوم رو اول شروع کنم؟ و اینکه آیا حتما باید هر دو کتاب رو مطالعه کرد؟ و اینکه اگر یکی رو مطالعه کردیم دیگه نیازی به مطالعه دیگری نیست یا باید حتما هر دو مطالعه بشه؟
تشکر و سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)