نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا اقامت در كبك پس از اخذ ويزا اجباري است؟ نظر شما چيست

رأی دهندگان
170. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله، تحت هر شرايطي بايد در استان كبك ماند.

9 5.29%
  • خير، مستقيما و بدون لندينگ در كبك ميتوان به استان ديگر رفت.

25 14.71%
  • بله، اما ميتوان بعد از گذشت هفته روز حداكثر تا يكماه به استان ديگر رفت.

42 24.71%
  • بله، اما حتما بايد سه ماه به بالا در كبك ماند و بعد در صورت لزوم به استان ديگر رفت.

54 31.76%
  • بله، اما در صورتي كه از مزاياي دولت كبك استفاده نكنيم، ميتوان بس از ورود بلافاصله به استان ديگر رفت.

40 23.53%
صفحه 24 از 27 نخستنخست ... 1415161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 261

موضوع: ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط aidav نمایش پست ها
    برای دریافت سیتیزن شیب شما از ۶ سال ۴ سالش رو تو خاک خانادا باشید به شرط اینکه در هر سال ۶ ماهش رو در خاک کانادا باشید. منظور از سال هم سال میلادیست. مثلا شما اگر وسط ماه هفتم سال وارد خاک کانادا بشید و تا آخر سال هم اونجا بمونید برای شهروندی حساب نمیشه. ضمنا مهم نیس تو کدوم استان هستید مهم خاک کاناداست.
    البته اینا قانون شهروندیست واسه pr فرق میکنه و شما میتونید با pr همیشه اونجا زندگی کنید حتی اگه شهروندی نداشته باشید.
    علاوه بر این برای تقاضای شهروندی باید در طول شش سال 1460 روز را در کانادا بوده باشید. صرف شش ماه از سال برای پرکردن این تعداد کافی نیست.

پیش فرض پاسخ : ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

دوست عزیز
    شما در واقع بعد از ورود در هرکجای خاک کانادا میتونیدداقامت گ حتی لند کنید.
    اما در زمان دریافت شهروندی ممکنه از شما بپرسند که چرا شما کبک نموندید و شما باید دلیا توجیه پذیر بیارید برای ترک کبک. دلیلتون هرچی که هست همون رو بگید صادقانه مثل پیدا نکردن کار و...
    دوست عزیز
    یعنی میشه استانهای دیگه غیر از کبک زندگی کرد؟ یعنی چه مدت بعد از اولین ورود به کبک میشه جای دیگه رفت؟ بیمه و مزایای اقامت تکلیفشون چی میشه در استانهای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ برای سیتیزنشیپ چه دلیل یا دلایلی اونا رو قانع میکنه؟

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mafa نمایش پست ها
    دوست عزیز
    یعنی میشه استانهای دیگه غیر از کبک زندگی کرد؟ یعنی چه مدت بعد از اولین ورود به کبک میشه جای دیگه رفت؟ بیمه و مزایای اقامت تکلیفشون چی میشه در استانهای دیگه مشکلی پیش نمیاد؟ برای سیتیزنشیپ چه دلیل یا دلایلی اونا رو قانع میکنه؟
    دویت گرامی جواب سوال شما در همین نقل قولی که زیرش سوالتون رو مطرح کردید، بوضوح داده شده.
    بله شما بمحض ورود هرجایی میتونید زندگی کنید. بیمه و مزایای اقامت به تمام شهروندان کانادا تعلق میگیره. دلایلی مثل پیدا نکردن کار و نرسیدن به اهداف موردنظرتون در کبک یا پیدا کردن کار بهتر در استانهای دیگه، که البته این مستلزم این هست که شما حداقل آدرسی رو که برای دریافت pr به آفیسر میدید توی کبک باشه و بتونید متقاعدش کنید که حداقل چندماهی کبک زندگی کردید.
    در حالت کلی توصیه من این هست که صادق باشید و دلیل واقعیتون هرچه هست همون رو بگید. هیچ چیز به اندازه صادق نبودن نمیتونه به ضرر شما تموم شه.
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Junior Member

سلام
    یکی از دوستانم در تورنتو زندگی میکنه و من هم احتمالا اونجا می رم البته بعد از لندینگ در مونترال. خواستم بپرسم میتونم آدرس جهت دریافت PR در تورنتو باشه (آدرس دوستم)؟ اگر باید آدرس در مونترال بدم زمان لندینگ و در فرودگاه من جایی و آدرسی ندارم در مونترال. میشه بعد از مستقر شدن، آدرسو اعلام کرد؟
    با سپاس از همفکریتون

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط pakoo نمایش پست ها
    سلام
    یکی از دوستانم در تورنتو زندگی میکنه و من هم احتمالا اونجا می رم البته بعد از لندینگ در مونترال. خواستم بپرسم میتونم آدرس جهت دریافت PR در تورنتو باشه (آدرس دوستم)؟ اگر باید آدرس در مونترال بدم زمان لندینگ و در فرودگاه من جایی و آدرسی ندارم در مونترال. میشه بعد از مستقر شدن، آدرسو اعلام کرد؟
    با سپاس از همفکریتون
    وقتی کبک لندینگ میکنید حتما باید آدرس داخل کبک بدید برای پی آر.
    بله بعد از مستقر شدن هم میشه آدرس اعلام کرد که باید توی کبک باشه.
    یه آدرس هتل هم میتونید به صورت موقت بدید تا بعدا آدرس اصلی رو بهشون اعلام کنید. سعی کنید کسی رو گیر بیارید که از آدرسش بتونید استفاده کنید برای پی آر.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

Junior Member

این داستان ماندن و یا ترک کردن کبک، با اینکه دغدغه خیلی ها هست ولی به نظر میرسه که جواب درست و روشنی نداره.
    من هم تا یک ماه دیگه عازم مونترال هستم ولی خوب به هزار دلیل که احتمالا خیلی ها هم مشابه من هستند، قصد داریم که از مونترال بریم تورنتو
    یکی از دوستانم در تورنتو یه شرکت کوچکی راه انداخته و این امکان برای من هست که بتونم برم و در کنار اون مشغول به کار بشم (البته این موقعیت رو نمیشه به عنوان جاب آفر قلمداد کرد) و موضوع دوم هم مدرسه پسرم هست که شهریور امسال وارد کلاس اول خواهد شد و خوب ترجیح من و همسرم این هست که به جای زبان فرانسه از همون اول انگلیسی یاد بگیره.

میخواستم از دوستانی که وضعیت مشابهی مانند ما دارند و ویزاشون رو از کبک گرفتند ولی قصد موندن در کبک ندارند خواهش کنم که اطلاعات و تجربیات شون رو در اختیار ما هم بذارن.
    من در یکی از این فروم های انگلیسی زبان میخوندم که نوشته بود دولت کبک میتونه اگر صلاح بدونه اقامت فردی رو که از طریق کبک فایل باز کرده ولی اونجا نمونده و به استانهای دیگه رفته رو باطل کنه
    و در جای دیگری نوشته بود که احتمال اینکه به افرادی که در کبک لند میکنند ولی بعدش به تورنتو یا ونکوور میرند، پس از اتمام دوره اول PR اشون به جای پاسپورت دوباره همون PR رو تمدید کنن و مجبورشون کنن که بیشتر از سایرین در اون شهری که انتخاب کردند (تورنتو، ونکوور، ...) بمونن

اونقدر اطلاعات پراکنده و مختلفه که اصلا قدرت تصمیم گیری رو از آدم میگیره.
    ادمین های محترم فروم که قطعا در این زمینه تجربه خوبی دارند، ممنون میشم ما تازه واردین رو راهنمایی بفرمایند

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hobo نمایش پست ها
    این داستان ماندن و یا ترک کردن کبک، با اینکه دغدغه خیلی ها هست ولی به نظر میرسه که جواب درست و روشنی نداره.
    من هم تا یک ماه دیگه عازم مونترال هستم ولی خوب به هزار دلیل که احتمالا خیلی ها هم مشابه من هستند، قصد داریم که از مونترال بریم تورنتو
    یکی از دوستانم در تورنتو یه شرکت کوچکی راه انداخته و این امکان برای من هست که بتونم برم و در کنار اون مشغول به کار بشم (البته این موقعیت رو نمیشه به عنوان جاب آفر قلمداد کرد) و موضوع دوم هم مدرسه پسرم هست که شهریور امسال وارد کلاس اول خواهد شد و خوب ترجیح من و همسرم این هست که به جای زبان فرانسه از همون اول انگلیسی یاد بگیره.

میخواستم از دوستانی که وضعیت مشابهی مانند ما دارند و ویزاشون رو از کبک گرفتند ولی قصد موندن در کبک ندارند خواهش کنم که اطلاعات و تجربیات شون رو در اختیار ما هم بذارن.
    من در یکی از این فروم های انگلیسی زبان میخوندم که نوشته بود دولت کبک میتونه اگر صلاح بدونه اقامت فردی رو که از طریق کبک فایل باز کرده ولی اونجا نمونده و به استانهای دیگه رفته رو باطل کنه
    و در جای دیگری نوشته بود که احتمال اینکه به افرادی که در کبک لند میکنند ولی بعدش به تورنتو یا ونکوور میرند، پس از اتمام دوره اول PR اشون به جای پاسپورت دوباره همون PR رو تمدید کنن و مجبورشون کنن که بیشتر از سایرین در اون شهری که انتخاب کردند (تورنتو، ونکوور، ...) بمونن

اونقدر اطلاعات پراکنده و مختلفه که اصلا قدرت تصمیم گیری رو از آدم میگیره.
    ادمین های محترم فروم که قطعا در این زمینه تجربه خوبی دارند، ممنون میشم ما تازه واردین رو راهنمایی بفرمایند
    دوست عزیز
    همونطور که بارها در این تاپیک گفته شده، شما با داشتن ویزای مهاجرتی کانادا اجباری بر اقامت در استان خاصی از جمله کبک ندارید، این موضوع درباره مهاجرت از طریق کلیه استانها صدق میکنه.اما...اما اینکه در زمانبیکه شما قصد دارید سیتیزن شیپ بگیرید بایستی بتونید درباره نقل مکانتون از کبک به آفیسر توضیح دهید، معمولا این سوال رو آفیسر میپرسه حتی ممکنه نپرسن، و شما بایستی دلیل قانع کننده ای داشته باشید، دلیل دوم شما قانع کننده نیست، اما درباره دلیل اول در صورتی میتونید آفیسر رو باهاش قانع کنید که ثابت کنید که شما برای مدتی در کبک موندید و تلاش کردید برای یافتن شغل ولی بی فایده بوده پس در خارج از کبک دنبال کار گشتید و زود کار پیدا کردید، این رو چجوری ثابت میکنید؟ خوب شما از همین الان و بعد از رسیدنتون به روشهای مرسوم در کبک جویای شغل دلخواهتون باشید حتی اگه لازمه بمصاحبه برید شایدم کار خوبی پیدا کردید بهتر از اونچه الان در نظر دارید، تمام مکاتبات و سرچهاتون رو نگه دارید از طرفی شغلی رو که با موفقیت در خارج از کبک پیدا کردید رو ثابت کنید، البته اینها مستلزم این هست که شما برای ارسال pr یک آدرس در کبک بدید به آفیسر. البته در بسیاری از موارد خیلی ساده گفته شده کار پیدا نکردم رفتم تمام.
    اما از شما یک خواهش میکنم قبل از رفتن بر اساس شنیده ها تصمیم نگیرید، تشریف ببرید و خودتون از نزدیک ببینید و تصمیم بگیرید مثلا درباره دلیل دومتون لازم به ذکره که در کانادا افراد ترجیح میدن فرزنداشون رو به مدارس فرانسپی بفرسن به دلیل های زیادی که بعدا خودتون متوجه میشید(از جمله کیفیت و خدمات تحصیلی)
    درباره کار هم اول خودتون سرچ کنیدبعد تصمیم بگیرید.
    هرگز فکر نکنید چون یک کاری رو همه دارن میکنن اون درست ترین برای شما هم هست.
    موفق باشید در هر صورت
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر - دانشگاه آزاد

دوست عزیز
    همونطور که بارها در این تاپیک گفته شده، شما با داشتن ویزای مهاجرتی کانادا اجباری بر اقامت در استان خاصی از جمله کبک ندارید، این موضوع درباره مهاجرت از طریق کلیه استانها صدق میکنه.اما...اما اینکه در زمانبیکه شما قصد دارید سیتیزن شیپ بگیرید بایستی بتونید درباره نقل مکانتون از کبک به آفیسر توضیح دهید، معمولا این سوال رو آفیسر میپرسه حتی ممکنه نپرسن، و شما بایستی دلیل قانع کننده ای داشته باشید، دلیل دوم شما قانع کننده نیست، اما درباره دلیل اول در صورتی میتونید آفیسر رو باهاش قانع کنید که ثابت کنید که شما برای مدتی در کبک موندید و تلاش کردید برای یافتن شغل ولی بی فایده بوده پس در خارج از کبک دنبال کار گشتید و زود کار پیدا کردید، این رو چجوری ثابت میکنید؟ خوب شما از همین الان و بعد از رسیدنتون به روشهای مرسوم در کبک جویای شغل دلخواهتون باشید حتی اگه لازمه بمصاحبه برید شایدم کار خوبی پیدا کردید بهتر از اونچه الان در نظر دارید، تمام مکاتبات و سرچهاتون رو نگه دارید از طرفی شغلی رو که با موفقیت در خارج از کبک پیدا کردید رو ثابت کنید، البته اینها مستلزم این هست که شما برای ارسال pr یک آدرس در کبک بدید به آفیسر. البته در بسیاری از موارد خیلی ساده گفته شده کار پیدا نکردم رفتم تمام.
    اما از شما یک خواهش میکنم قبل از رفتن بر اساس شنیده ها تصمیم نگیرید، تشریف ببرید و خودتون از نزدیک ببینید و تصمیم بگیرید مثلا درباره دلیل دومتون لازم به ذکره که در کانادا افراد ترجیح میدن فرزنداشون رو به مدارس فرانسپی بفرسن به دلیل های زیادی که بعدا خودتون متوجه میشید(از جمله کیفیت و خدمات تحصیلی)
    درباره کار هم اول خودتون سرچ کنیدبعد تصمیم بگیرید.
    هرگز فکر نکنید چون یک کاری رو همه دارن میکنن اون درست ترین برای شما هم هست.
    موفق باشید در هر صورت
    قسمت دوم پاسختون به منم خیلی کمک کرد. واقعا درست می فرمایید. با اینکه ونکور و تورنتو شهر های بزرگی هستند اما اونچه از مونترال میبینم آرامش عمیق شهر و پاکی محیط اونه.. من عاشق شهر های بزرگ هستم اما وقتی تصاویری که خودم از مونترال توی نت میبینم و تصاویری که پسر عموم از اونجا میفرسته متوجه میشم چقدر این شهر و کلا کبک زیباست. همینطور از لحاظ خدمات اجتماعی (تا اونجا که دیدم) کبک کم نمیذاره برای مهاجرین و اونجا هم زیاد احساس غریب بودن نمیکنیم...
    صبر.. آغاز یک پرواز است...

Junior Member

سلام دوستان. من خاله و دایی هام اتاوا هستند خواهرمم از استرالیا می خواد بره اتاوا. بنابراین دلیل اینکه دوست دارم برم اتاوا اینه. ولی امتیازم برای express entry کم هستش. برای کبک امتیازم میرسه که ژانویه اقدام کنم ولی قطعا نمی خوام کبک بمونم. به نظرتون میشه کبک اقدام کنم ولی سریع برم اتاوا؟؟؟ یا اینکه نمیشه همچین کاری کرد. خیلی مطالب خوندم ولی پاسخ مشخصی پیدا نکردم. ممنون.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط mojdeh_msr نمایش پست ها
    سلام دوستان. من خاله و دایی هام اتاوا هستند خواهرمم از استرالیا می خواد بره اتاوا. بنابراین دلیل اینکه دوست دارم برم اتاوا اینه. ولی امتیازم برای express entry کم هستش. برای کبک امتیازم میرسه که ژانویه اقدام کنم ولی قطعا نمی خوام کبک بمونم. به نظرتون میشه کبک اقدام کنم ولی سریع برم اتاوا؟؟؟ یا اینکه نمیشه همچین کاری کرد. خیلی مطالب خوندم ولی پاسخ مشخصی پیدا نکردم. ممنون.
    شما میتونید در گتینو زندگی کنید که چسبیده به اتاواست ولی جزو استان کبک است. به این ترتیب هم در استان کبک هستید و هم نزدیک فامیل هاتون.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)