سلام . اگه در طول پروسه كليرنس پاسپورت f2 رو عوض كرده باشم. براي موقع پيك آپ ويزا چه مداركي بايد ببرم ؟
سلام . اگه در طول پروسه كليرنس پاسپورت f2 رو عوض كرده باشم. براي موقع پيك آپ ويزا چه مداركي بايد ببرم ؟
وقتي كلير بشيم براي f1 و f2 هردو ميل مياد يا فقط براي f1؟ باتوجه به اينكه روز مصاحبه فقط يه كيس نامبر دادن. اما تو سايت واشنگتن براساس شماره ds فقط f1 آپديت خورده. كسي تجربه داره راهنمايي كنه؟
سلام. کسی از دوستان موردی رو دیده که F1 (آقا) بتونه ویزا بگیره و F2 که با فاصله زمانی قصد داره برای ویزا اقدام کنه بهش ویزا ندن؟
مجموعه کاملی از لغات GRE
امکان پرداخت اپلیکیشن و امتحانات زبان (در صورت نیاز، پیام خصوصی بزنید)
برای افراد متعاهل اینکه سفارت میگه اول باید ویزای F1 صادر بشه بعد ویزای وابسته (F2) دقیقا یعنی چی؟ یعنی اینکه باید F1 اول پاسپورت رو بده چاپ بشه و از پست تحویل بگیره بعد با اون بره سفارت و درخواست واسه F2 بده یا اینکه نه هر دوتا پاسپورت رو همزمان تحویل سفارت میتونه بده اونا خودشون دونه دونه چاپ میکنن.
منظور اینه که تا زمانی که با درخواست ویزای F1 موافقت نشه، حتی اگر F2 کلیرنس نخورده باشه ویا زودتر کلیر شده باشه، ویزایی براش صادر نمیشه.
نیازی نیست که پاسپورت ها جدا تحویل داده بشه. زمانی که هر دو کلیر شده باشن، میتونید همزمان پاسپورت ها رو تحویل بدید (ولی نمیتونید مادامی که F1 در کلیرنسه و F2 کلیر شده، ویزای F2 رو بگیرید). به طور خلاصه شرط لازم، کلیر شدن F1 هست.
صادر شدن ویزا خیلی مبحث قانونمندی نیست. بوده یکی تا ۱۰ روز هم ویزاش صادر نشده.
ولی اینکه F1 و F2 با هم مصاحبه نداشتن و با هم دارن پاسپورتشون رو میدن، معیار نیست. اگه خدایی نکرده بخواد مشکلی پیش بیاد چه F1 تنها باشید و چه F1/F2، مشکله پیش میاد.
من خودم با هم تحویل دادم و با هم هم تحویل گرفتم. معمولش همینه. استثنائات هم که همیشه هستن.
سلام.من و همسرم خرداد ماه برا ویزا اقدام کردیم.ویزای همسرم اومد که F1 بود ولی من که F2 بودم چون گفتم میخوام برم اونجا بعد اپلای کنم و چون سابقه کار شش ماهه تو یه شرکت مرتبط با نفت رو داشتم تو رزومه ام ریجکت شدم با بند 501. حالا میخوام بدونم اگه سه ماه یا شش ماه بعد برم بگم دیگه نمیخوام درس بخونم و فقط میخوام برم پیش همسرم قبول میکنن؟
سلام، من چند وقت پیش وقت سفارت داشتم و اون موقع سینگل بودم و بهم کلیرنس خورد و هنوز کلیر نشدم. بعد از مصاحبم اومدم ایران و ازدواج کردم و برای خانمم وقت سفارت گرفتم. سوالم اینه که اگر وقتی وقت سفارت خانمم میرسه من هنوز کلیر نشده باشم، بازم می شه خانمم بره برای مصاحبه؟ یا حتما باید ویزای من اومده باشه؟ می دونم که تا ویزای من نیاد به خانمم ویزا نمی دن ولی می خوام بدونم حالا که وقت گرفتیم، می شه بره برای مصاحبه و اون هم کلیرنس بخوره تا ویزای من بیاد یا باید وقتش رو هی عقب بندازیم تا ویزای من بیاد حتما؟ ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)