دوست عزیزم، من فکر میکنم شما خیلی حساس شدین، نمیدونم شاید جایی خونده باشین که آین سوالو کردن ، ولی من تاا بحال نشنیدم چنین سوالی بکنن. ولی اگه از من میپرسید من میگفتم خیلی دوس دارم برگردم ولی چون فکر میکنم ممکنه پروسهٔ ویزا و کلیر شدن خیلی طول بکشه احتمالا آین کارو نمیکنم ، عین حقیقت .فکر میکنم منطقا اونا انتظار ندران که کسی تابستون یا تبستونای بعدی برگرده چون دوباره ویزا گرفتن و کلیر شدن سخته. ضمنا به نظرم اونا چیزای مهمتری رو برای social tie مد نظر قرار میدن و کلا مصاحبه اینجوری نیست که officer بخواد زرنگ بازی در آره و از زیر زبون شما یا باطن جملهاتون استنباط و نتیجه گیری کنه. به جای آین حرفا ازتون صاف میپرسه بعد از تحصیل میخوای چیکار کنی ، شمام مثلا میگین میخوام برگردم تو دانشگاهی که خودم درس خوندم یه شغل آکدمیک داشته باشم . همین. اونم معمولان اگه ۲،۳ تاا فامیل درجهٔ ۱ در US نداشته باشین به همین راحتی قانع میشه. تازه اگرم داشته باشین باز خیلی حرفا و تلاشها امکان پذیره.
ضمنا من از اساتید فروم پرسیدم گویا امکان بازیابی فیلها یا لینکای فروم قدیمی وجود نداره. اگه صلاح میدونین تاپیکهای تجربیات مصاحبه در سالهای گذشته رو مطالعه بفرمائید ، چون همونطور که گفتم برای خود من خیلی مفید بوده.
پیروز باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)