صفحه 119 از 127 نخستنخست ... 1969109110111112113114115116117118119120121122123124125126127 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,181 تا 1,190 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط raminziaei نمایش پست ها
    سلام، بچه ها لطف میکنین آدرس دقیق محل برگزاری تافل سنجش رو بگین؟ من فردا امتحان دارم
    سلام. دقیقا زیر پل کریمخان!( اگه از سمت میدون ولیعصر بیاید اول پل می شه)
    موفق باشید

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط raminziaei نمایش پست ها
    سلام، دوستانی که سنجش امتحان دادن آیا برای کارت شناسایی شناسنامه هم قبول میکنن؟ من میخوام پاسپورت و شناسنامه ببرم (اعتبار گواهی نامم یک ماه پیش تموم شده، کارت ملی و پایان خدمتم هم الان پیشم نیست)

مرسی
    سلام. فقط پاسپورت خودش کار همه چیو می کنه. اون کارت شناسایی دوم رو واسه اطمینان می گن ببرید..

Junior Member

سلام دوستان،
    من تو سایت ETS مشخصات پاسپورتم رو وارد نکردم و فقط کارت ملی رو وارد کردم!
    تقریبا مثه همه تاریخ پشت کارت ملیم تموم شده
    گیر نمیدن اگه پاسپورت و کارت ملی و شناسنامه رو با خودم ببرم؟
    ممنون

سلام
    من میخوام سنجش اسم بنویسم ،روز جمعه هم امتحان برگزار میشه ؟
    اگر اره بهتره جمعه بنویسم یا شنبه، یک شنبه ..
    چون جمعه ترافیک نیست راحت تر میشه رفت ..
    \فقط لطفا زودتر جواب بدین
    ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها
    سلام
    من میخوام سنجش اسم بنویسم ،روز جمعه هم امتحان برگزار میشه ؟
    اگر اره بهتره جمعه بنویسم یا شنبه، یک شنبه ..
    چون جمعه ترافیک نیست راحت تر میشه رفت ..
    \فقط لطفا زودتر جواب بدین
    ممنون
    اگر حتماً اصرار داری با خودروی شخصی بری تا دم مرکز آزمون، باید جمعه ثبت نام کنی ولی روزهای عادی هفته هم مشکل خاصی نیست، فقط باید یکم زودتر بیدار بشی و راحت با تاکسی می تونی تا کریمخان بری، من خودم امتحانم یکشنبه بود و صبح یکم زودتر راه افتادم و به ترافیکم نخوردم

سلام
    از دوستانی که تازگی امتحن سنجش دادن شنیدم که حتی آب و خودکار هم نمیذارن ببری تو
    درسته آیا ؟..چون قبلا اینطوری نبود

ApplyAbroad Veteran
    Fairymaid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها
    سلام
    از دوستانی که تازگی امتحن سنجش دادن شنیدم که حتی آب و خودکار هم نمیذارن ببری تو
    درسته آیا ؟..چون قبلا اینطوری نبود
    درسته، یه ماه پیش من جی ار ای دادم و گذاشتن، دیروز حتی آب هم نذاشتن ببریم تو. از آب داخل سالن هم سر میز نمیزاشتن تو لیوان بزاریم! خیلی مسخره بود. البته من 2 تا مداد بردم و چیزی نگفتن. قاب عینک هم اجازه ندادن ببرم و عینک رو باید به چشم میزدم!

بچه ها یه تاریخی توی ای تی اس هست برای 29 اسفند که من ناچارا مجبورم ثبت نام کنم که ریسک نکرده باشم برای ووچرم، منتها 29 اسفند تعطیل رسمی هست، اوکی این ربطی به ای تی اس نداره ولی چقدر احتمالش هست که خوده سنجش کنسلش کنه؟چون من از الان باید بلیط هواپیما بگیرم که صب برسم و عصر برگردم شهرمون که فرداش هم عید شروع میشه گیر نکنم تهران

پ ن :متاسفانه تلفن های سازمان به اون بزرگی هم اصن جواب داده نمیشه بهش
    میکلانژ زندگی خودت باش

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sanaz67 نمایش پست ها
    بچه ها یه تاریخی توی ای تی اس هست برای 29 اسفند که من ناچارا مجبورم ثبت نام کنم که ریسک نکرده باشم برای ووچرم، منتها 29 اسفند تعطیل رسمی هست، اوکی این ربطی به ای تی اس نداره ولی چقدر احتمالش هست که خوده سنجش کنسلش کنه؟چون من از الان باید بلیط هواپیما بگیرم که صب برسم و عصر برگردم شهرمون که فرداش هم عید شروع میشه گیر نکنم تهران

پ ن :متاسفانه تلفن های سازمان به اون بزرگی هم اصن جواب داده نمیشه بهش
    دوست عزیز درمورد کنسلی چیزی نمی دونم ولی ما روز عاشورا توی سنجش امتحان سابجکت دادیم! یه سریا هم برای تافل بودن همون روز. تعطیلی ازون بزرگتر که نداریم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    طراحی شهری دانشگاه شیراز

دوستان میشه آدرس دقیق سنتر سنجش رو بگید؟ من از شیراز میخوام بیام و وارد نیستم به مسیر های تهران.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)