صفحه 20 از 23 نخستنخست ... 1011121314151617181920212223 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 221

موضوع: مباحث مرتبط به دیکشنری ها

Junior Member ellna آواتار ها

پیش فرض پاسخ : مباحث مرتبط به دیکشنری ها

ممنون از راهنمایتون
    فقط سوالم اینه که من این دیکشنری ها را از کدام سایت بگیرم؟؟؟ آخه چند ساعت هست که دارم سرچ می کنم و چند بار هم دانلود کردم ولی یا خطا می دند یا خیلی حجمشون زیاده و یا نمی دونم چرا یک دفعه دانلودم وسط کار قطع میشه و ...
    راستی شما bobylon را تایید می کنید، چون من با بقیه دیکشنری ها کار نکردم اگه که خوب هست با همین کار کنم. ولی می دونید مشکلش چیه؟؟ اینه که فقط معنی فارسی را داره و بقیه آیتم ها را نداره.

Member elixir آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ellna نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایتون
    فقط سوالم اینه که من این دیکشنری ها را از کدام سایت بگیرم؟؟؟ آخه چند ساعت هست که دارم سرچ می کنم و چند بار هم دانلود کردم ولی یا خطا می دند یا خیلی حجمشون زیاده و یا نمی دونم چرا یک دفعه دانلودم وسط کار قطع میشه و ...
    راستی شما bobylon را تایید می کنید، چون من با بقیه دیکشنری ها کار نکردم اگه که خوب هست با همین کار کنم. ولی می دونید مشکلش چیه؟؟ اینه که فقط معنی فارسی را داره و بقیه آیتم ها را نداره.
    خواهش می کنم.

بابیلون به طور پیش فرض دیکشنری جالبی نیست. باید گلاسوری هاش رو نصب کنید. بله همینجور که گفتم خوبی بابیلون اینه که همه رو یه جا میتونین داشته باشین. تنها مشکلش نداشتن تلفظ هست.

درباره اون دیکشنری ها هم ,بله حجمشون بالاهست. اینجا که نمیتونم اسم سایت بیارم خلاف مقرراته. براتون پیام میفرستم

موفق باشید
    Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams, because

every second of the search is a second's encounter with God and with eternity.
    Paulo Coelho

سلام. تا اونجایی که من از استادای زبان شنیدم بهترین نوع دیکشنری انگلیسی به انگلیسی هست که کاملترینشون هم آکسفورد و لانگمن هستن و مدل تصویری یا همون پیکشنری هم دارن. برا انگلیسی به فارسی من بابیلون استفاده کردم که راضی بودم.
    ولی جدیدا دیکشنری livio که یه دیکشنری آفلاین انگلیسی به انگلیسی هست و مناسب اندرویده روی گوشیم نصب کردم و واقعا ازش راضیم. خیلی عالیه و کار باهاش هم خیلی راحته ، تلفظ کلمات هم که داره و از همه بهتر نیاز به اینترنت هم نداره. من ازش برای حفظ کردن کلمات و مرورشون و استفاده میکنم .چون لیست favorite داره .خیلی راحت میتونید کلمات رو مثلا در طول هفته اضافه کنید و آخر هفته معنی و تلفظشون رو مرور کنید.

#########################
    ویرایش توسط adrian : October 18th, 2015 در ساعت 12:18 AM دلیل: درج وبلاگ حالت تبلیغی دارد.

نقل قول نوشته اصلی توسط elixir نمایش پست ها
    خواهش می کنم.

بابیلون به طور پیش فرض دیکشنری جالبی نیست. باید گلاسوری هاش رو نصب کنید. بله همینجور که گفتم خوبی بابیلون اینه که همه رو یه جا میتونین داشته باشین. تنها مشکلش نداشتن تلفظ هست.

درباره اون دیکشنری ها هم ,بله حجمشون بالاهست. اینجا که نمیتونم اسم سایت بیارم خلاف مقرراته. براتون پیام میفرستم

موفق باشید
    سلام .دیکشنری بابیلون تلفظ هم داره و من همه گلاسوری های اون رو توی سایت کاردوآنلاین دیدم

Member elixir آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar201382 نمایش پست ها
    سلام .دیکشنری بابیلون تلفظ هم داره و من همه گلاسوری های اون رو توی سایت کاردوآنلاین دیدم
    سلام.تلفظ بابیلون , تلفظ ماشینی هست .نباید بهش تکیه کنید.
    Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams, because

Paulo Coelho

Junior Member ellna آواتار ها

سلام
    دوستان کسی می تونه من را راهنمایی کنه که چطور از دیکشنری لانگمن استفاده کنم؟؟؟ منظورم اینه که مثلا وقتی یک کلمه را سرچ می کنم حدود 3 صفحه براش توضیح و مثال و معنی ... نوشته و من می خوام بدونم توی فلش کارتم از چه چیزاییش استفاده کنم؟؟؟ کدوم جملش را برای مثال بگذارم؟؟؟ مثلا فعل و قید و صفتش هم بیارم توی فلش کارت یا نه؟؟؟ یا مثلا کلوکیشن هاش را چکار کنم؟؟؟ کلا چطوری یک کلمه را از توی دیکشنری تبدیلش کنم ب یک فلش کارت؟؟؟

Member elixir آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ellna نمایش پست ها
    سلام
    دوستان کسی می تونه من را راهنمایی کنه که چطور از دیکشنری لانگمن استفاده کنم؟؟؟ منظورم اینه که مثلا وقتی یک کلمه را سرچ می کنم حدود 3 صفحه براش توضیح و مثال و معنی ... نوشته و من می خوام بدونم توی فلش کارتم از چه چیزاییش استفاده کنم؟؟؟ کدوم جملش را برای مثال بگذارم؟؟؟ مثلا فعل و قید و صفتش هم بیارم توی فلش کارت یا نه؟؟؟ یا مثلا کلوکیشن هاش را چکار کنم؟؟؟ کلا چطوری یک کلمه را از توی دیکشنری تبدیلش کنم ب یک فلش کارت؟؟؟
    سلام
    احتیاجی نیست تمام مثال ها و تام کالوکیشن ها رو چک کنید. معمولا معانی به ترتیب frequency آورده میشه.یکی این رو دقت داشته باشید و اینکه همه چیز رو نباید نوشت .معنی یکی دو مثال (از خود دیکشنری یا خودتون) و برخی از کالوکیشن ها کافیه.

اگر بخواید زیاد حساسیت نششون بدید بعد از یه مدت خسته کننده میشه براتون.با گذشت زمان خودتون دستتون خواهد اومد چه نکاتی باید ثبت بشن.

پیوست رو ببینید . درباره همین مورد توضیح داده .

موفق باشید
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    ویرایش توسط elixir : October 27th, 2015 در ساعت 11:17 AM

Paulo Coelho

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد تبدیل انرژی دانشگاه تهران

با سلام دنبال ی دیکشنری هستم ک تفاوت کاربرد کلماتی ک synonymهستن رو بگه کسی میتونه کمکم کنه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط makhmalamman نمایش پست ها
    با سلام دنبال ی دیکشنری هستم ک تفاوت کاربرد کلماتی ک synonymهستن رو بگه کسی میتونه کمکم کنه ؟
    بدون توضیح اضافه
    در Longman Contemporary دو بخش وجود: ۱− thesaurus boxها که در entry برخی لغات وجود دارند؛ ۲− language activator که بخش جداگونه‌ای از نرم‌افزاره. Activator بیشتر به صورت موضوعیه تا کلمه-محور. محدوده: نسبتا گسترده.

Oxford Synonyms and Antonyms: برای معانی اصلی یکه لغت مثالی زده و هم‌معنی‌ها و متضادهاشو آورده. برخی جاها غیررسمی رو هم آورده. محدوده: متوسط
    Merriam-Webster Thesaurus: برای هر معنی اصلی از یک لغت تمام هم‌معنی‌ها، لغات مرتبط و متضادها رو آورده (syn, rel, ant). محدوده: بسیار گسترده.
    ::Never say never::

سلام. چند تا سوال داشتم:
    1-در مورد glossery هاي بابيلون كدوم رو بيشتر توصيه ميكننيد؟ كدوم به نظر بهتره؟
    2- يكي از مشكلات من all parts of speech هست. مثلا از يك كلمه اسمش رو بلدم ولي فعلش رو نمي دونم چي ميشه. ايا ديكشنري بدين صورت داريم كه يكي از اقسام اسم يا فعل يا صفت يا ... را بهش بدي و بقيه قسمت هاي زباني رو بده؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)