سلام بچه هایی که پذیرش گرفتن شانس من چقدره ارین دانشگاه برای دکتری با فاند
کارشناسی 16 ارشد 17.1 هردو دانشگاه تهران
تافل 87
جی ار ای 310
رشته ریاضی
پیپر ندارم ولی تو رشته ریاضی برای پذیرش پیپر نیازی نیست
سابقه پژوهش و ذستیار آموزشی و .. دارم .
سلام بچه هایی که پذیرش گرفتن شانس من چقدره ارین دانشگاه برای دکتری با فاند
کارشناسی 16 ارشد 17.1 هردو دانشگاه تهران
تافل 87
جی ار ای 310
رشته ریاضی
پیپر ندارم ولی تو رشته ریاضی برای پذیرش پیپر نیازی نیست
سابقه پژوهش و ذستیار آموزشی و .. دارم .
سلام دوستان
یه سوال دارم شاید مسخره به نظر بیاد ولی عجیب به جوابش نیاز دارم
یه سوال راجع به روند اپلای دارم.من تو قسمت recommendations اسم و مشخصات استادامو وارد کردم و اونها هم میل دانشگاهو دریافت کردن. ولی هنوز ریکام ننوشتن. میخواستم بدونم اگه من اپلیکیشنمو سابمیت کنم و اپلیکیشن فی رو بپردازم از اونجایی که دیگه نمیشه تغییری تو اطلاعاتم بدم یعنی ریکام اساتید منو هم دیگه قبول نمیکنن. منظورم اینه که صبر کنم استادام ریکاماشونو بفرستن بعد اپلیکیشن فی رو پرداخت کنم یا نیازی نیست .
از کجا میتونم مطمئن شم که تمامی مدارکی که براشون فرستادم و آپلود کردم تمام کمال دستشون رسیده؟ ایمیل میزنم جواب درست حسابی نمیدن!
موقعی که سابمیت کنید یه صفحه میاد که معلوم میشه ریکام و کارنامه .و....... رسیده یا نه. فقط اون موقع من تونستم بفهمم. ولی بعد از سابمیت وقتی از اپلیکیشنم پرینت گرفتم تو پرینتش تو قسمت attachment هیچی نبود. لطفا شما اینو واسم نیگا کن بعد از سابمیت و پرینت که واسه شما هم اینجوریه. میترسم کل اون چیزایی که اپلود کردم پریده باشه !!!
بعضی دانشگاهها وقتی اپلیکیشن رو سابمیت و فی رو پرداخت میکنید میتونید یه پرینت از اپلیکیشن بگیرین اونجا اسکن مدارکی که اپلود کنید هست. برای این دانشگاه نمیدونم چطوریه چون دپارتمان فیزیک گفته که میتونید مدارک رو ایمیل کنید و نیازی به پرداخت فی نیست و خب خیلی خوب بود.![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)