سلام.
ممکنه برای بررسی اولیه، ریزنمرات غیر رسمی صادره از دانشگاه فرستاده بشه، یا باید حتما پست بشه؟
تافل و جی آر ای Self-report v, که به نظر میرسه برای بررسی اولیه میشه فرستاد.
ممنون
قبل از ریپورت رسمی نمرات تافل و GRE، با دپارتمان مورد نظر مکاتبه کنید. برخی دانشکده ها ریپورت غیر رسمی تافل و GRE را برای بررسی اولیه قبول می کنند.
متاسفانه این حساب کاربری فعال نمی باشد.
دوستان ددلاین این دانشگاه برای رشته مهندسی عمران کی هست؟ من هرچقدر میگردم دقیق پیدا نمیکنم. یه جا گفته فوریه یه جا مارچ؟! ممنون میشم راهنمایی کنید
Dreams Don't Work Unless You Do
سلام
این دانشگاه یه Priority Date هم واسه کمک مالی داره که 1 ژانویه س. منم دارم بر اساس 1 ژانویه اپلای میکنم. اینم یه شات اسکرین ازون صفحه.
البته این لینکم الان پیدا کردم که همون جدوله.
https://sites01.lsu.edu/wp/graduates...-students/faq/
موفق باشید.
سلام
نتیجه پذیرش این دانشگاه معمولا چه زمانی اعلام میشه؟ اونایی که ددلاینشون1 ژانویه است
سلام
بچه ها میشه توضیح بدین تو سایت myLSU منظور از grade mailing چیه؟
تو قسمت شماره تلفن منظور از extension چیه؟
اینا همه چیو اشتباه وارد کردن. پیشنهاد میکنم اونایی که سابمیت کردن برن تو این سایت mailing address رو چک کنن.
من الان ایمیل زدم این جوابو دادن:
Hello,
We will accept the unofficial scanned copies of the documents for the initial review of your application. If admitted, we will then request the official documents for our files.
Sincerely,
Graduate Student Services
Louisiana State University
ویرایش توسط FlirTcia : January 14th, 2016 در ساعت 05:01 AM دلیل: ویرایش قسمت پینگلیش
سلام دوستان
باتوجه به اینکه ددلاین اول این دانشگاه 1ژانویه بوده, به نظرتون اگه الان اپلای کنم بی فایده است؟ و دیگه فاند نمیدن برا دکترا؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)