نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آيا اقامت در كبك پس از اخذ ويزا اجباري است؟ نظر شما چيست

رأی دهندگان
170. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله، تحت هر شرايطي بايد در استان كبك ماند.

9 5.29%
  • خير، مستقيما و بدون لندينگ در كبك ميتوان به استان ديگر رفت.

25 14.71%
  • بله، اما ميتوان بعد از گذشت هفته روز حداكثر تا يكماه به استان ديگر رفت.

42 24.71%
  • بله، اما حتما بايد سه ماه به بالا در كبك ماند و بعد در صورت لزوم به استان ديگر رفت.

54 31.76%
  • بله، اما در صورتي كه از مزاياي دولت كبك استفاده نكنيم، ميتوان بس از ورود بلافاصله به استان ديگر رفت.

40 23.53%
صفحه 25 از 27 نخستنخست ... 15161718192021222324252627 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 261

موضوع: ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mojdeh_msr نمایش پست ها
    سلام دوستان. من خاله و دایی هام اتاوا هستند خواهرمم از استرالیا می خواد بره اتاوا. بنابراین دلیل اینکه دوست دارم برم اتاوا اینه. ولی امتیازم برای express entry کم هستش. برای کبک امتیازم میرسه که ژانویه اقدام کنم ولی قطعا نمی خوام کبک بمونم. به نظرتون میشه کبک اقدام کنم ولی سریع برم اتاوا؟؟؟ یا اینکه نمیشه همچین کاری کرد. خیلی مطالب خوندم ولی پاسخ مشخصی پیدا نکردم. ممنون.
    فرض کنید که مثلاً بنده الآن به شما بگم هیچ مشکلی نیست با خیال راحت میتونید برید، آیا شما واقعاً میپذیرید؟ این سوال پاسخ راحت و قطعی نداره، من چند نفر رو میشناسم که برای کبک اقدام کردن اما حتی کبک هم لند نکردن! خود ما بعد از یک ماه دیدیم نمیتونیم تو کبک زندگی کنیم و اومدیم تورنتو، تا حالا از کسی نشندیم برای این موضع دچار دردسر شده باشه اما شاید همین فردا یک نفر دچار دردسر بشه.
    رشته: عمران، رشته همسر: معماری
    لوازم و مدارک ضروی برای سفر به کانادا ویرایش:92/11/29(این فایل تنها توسط بنده ویرایش میشود)
    Landed: 2014-jan-25 in montreal *** Moved to Toronto: 2014-Feb-25

پیش فرض پاسخ : ترك كبك به مقصد استاني ديگر پس از اخذ اقامت - آيا اقامت در كبك اجباري است؟

با سلام به همه :
    دوستان اصطلاح PR چيه ؟ ميشه يه كم در مورد توضيح بديد. ممنون ميشم.

ApplyAbroad Guardian
    aidav آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط zaremohazabieh نمایش پست ها
    با سلام به همه :
    دوستان اصطلاح PR چيه ؟ ميشه يه كم در مورد توضيح بديد. ممنون ميشم.
    ربطی به موضوع تاپیک دارد؟
    Permanent Residence اقامت دائم
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.
    فایل راهنمای آپدیت قبل از CSQ
    فایل راهنمای فدرال بعد از CSQ

سلام؛ دوستان اعتبار CSQ چقدر است؟ آیا در صورت عدم اقامت در کبک باطل می شود؟ یا 6 ماهه ، مادام العمر؟ اگر با CSQ در کبک لند کنید ولی بعد کبک را ترک کنید ، بعد از چند سال به کبک برگردید آیا از مزایای CSQ قبلی می توانید استفاده کنید یا باید تقاضای مجدد بدهید؟
    (متاسفانه در جستجوهام نتونستم جوابی پیدا کنم ؛ اکثرا با مدت اعتبار csq جهت بازکردن فایل فدرال اشتباه می شود!)

Member
    رشته و دانشگاه
    نرم افزار کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط ali744 نمایش پست ها
    سلام؛ دوستان اعتبار CSQ چقدر است؟ آیا در صورت عدم اقامت در کبک باطل می شود؟ یا 6 ماهه ، مادام العمر؟ اگر با CSQ در کبک لند کنید ولی بعد کبک را ترک کنید ، بعد از چند سال به کبک برگردید آیا از مزایای CSQ قبلی می توانید استفاده کنید یا باید تقاضای مجدد بدهید؟
    (متاسفانه در جستجوهام نتونستم جوابی پیدا کنم ؛ اکثرا با مدت اعتبار csq جهت بازکردن فایل فدرال اشتباه می شود!)
    دوست عزيز اعتبار csq سه سال هستش و تا ٣ سال فرصت داريد كه براي فدرال اقدام كنيد. بعد از ورود به كبك نسخه csq شما از شما گرفته ميشه و به شما PR ميدن.اگر منظورتون از مزايا ، كمك هاي دولت كبك هستش تا جايي كه من شنيدم تا ٥ سال ميتونيد از اين مزايا استفاده كنيد ولي اينكه بريد بعد دوباره بيايد رو نميدونم.
    تاريخ ارسال مدارك 08-05- 2011 * تاريخ دريافت مدارك در سفارت:11-05-2011*دریافت نامه آپدیت 07-JUL-2015*ارسال آپدیت ​07-SEP-2015*رسید آپدیت10-SEP-2015*دريافت CSQ بدون مصاحبه 23-DEC-2015
    نفر اصلی: رشته16 ، سن 16، سابقه کار 8، مدرک تحصیلی 10*همسر: رشته صفر(شاید هم 2 ،مدیریت صنعتی)،سن 3 ،مدرک تحصیلی 3 *فامیل درکبک3*تمکن مالی1

ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه

سلام به همه دوستان قديم و جديد بعد از مدتها،
    من سه سال پيش اين تاپيك رو ايجاد كردم تا محلي باشه براي پيگيري اين موضوع كه آيا لند مستقيم در شهري بغير از كبك مشكل ساز ميشه يا نه.
    احتمال بروز مشكل رو ميتونيم سه قسمت كنيم:
    ١- احتمال مشكل در زمان لندينگ
    ٢- احتمال مشكل در زمان دريافت كارت اقامت دائم (PR)
    ٣- احتمال مشكل در زمان دريافت شهروندي (پاسپورت كانادايي)

خبر خوب اينكه من دو مورد اول رو بدون هيچ مشكلي رد كردم. يعني مستقيما در تورنتو لند كردم و حتي مورد سوال هم قرار نگرفتم. (البته خودم رو براي توضيح مناسب آماده كرده بودم).
    دوم اينكه كارت PR رو بدون هيچ مشكلي توي تورنتو تحويل گرفتم. ( ابتدا آدرس مونترال رو داده بودم ولي بعد از دو ماه و نيم قبل از اينكه كارت رو بخوان ارسال كنن زنگ زدم كال سنتر و آدرسم رو به تورنتو تغيير دادم).

در مورد پاسپورت كانادايي چون هنوز دو سال بيشتر نيست كه اينجام، زمان اقدامم نرسيده ولي چند نفر كه زمانشون رسيده و در كبك لند نكردن يا به فاصله چند روز اومدن تورنتو رو دارم مانيتور ميكنم و بزودي نتيجش رو بهتون ميگم. يكي از همين دوستان پارسال براي شهروندي اپلاي كرده و توي نوبت بررسيه. بزودي نتيجش مشخص ميشه و بهتون خبر ميدم.

دوستار همگي
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط imdastyar نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان قديم و جديد بعد از مدتها،
    من سه سال پيش اين تاپيك رو ايجاد كردم تا محلي باشه براي پيگيري اين موضوع كه آيا لند مستقيم در شهري بغير از كبك مشكل ساز ميشه يا نه.
    احتمال بروز مشكل رو ميتونيم سه قسمت كنيم:
    ١- احتمال مشكل در زمان لندينگ
    ٢- احتمال مشكل در زمان دريافت كارت اقامت دائم (PR)
    ٣- احتمال مشكل در زمان دريافت شهروندي (پاسپورت كانادايي)

خبر خوب اينكه من دو مورد اول رو بدون هيچ مشكلي رد كردم. يعني مستقيما در تورنتو لند كردم و حتي مورد سوال هم قرار نگرفتم. (البته خودم رو براي توضيح مناسب آماده كرده بودم).
    دوم اينكه كارت PR رو بدون هيچ مشكلي توي تورنتو تحويل گرفتم. ( ابتدا آدرس مونترال رو داده بودم ولي بعد از دو ماه و نيم قبل از اينكه كارت رو بخوان ارسال كنن زنگ زدم كال سنتر و آدرسم رو به تورنتو تغيير دادم).

در مورد پاسپورت كانادايي چون هنوز دو سال بيشتر نيست كه اينجام، زمان اقدامم نرسيده ولي چند نفر كه زمانشون رسيده و در كبك لند نكردن يا به فاصله چند روز اومدن تورنتو رو دارم مانيتور ميكنم و بزودي نتيجش رو بهتون ميگم. يكي از همين دوستان پارسال براي شهروندي اپلاي كرده و توي نوبت بررسيه. بزودي نتيجش مشخص ميشه و بهتون خبر ميدم.

دوستار همگي
    فقط یک نکته وجود داره.
    در کانادا قوانین به راحتی آب خوردن عوض میشن و بعد یک بازه ی زمانی که فرصت میدن عطف به ما سبق هم میشن.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

دوستان گرامی که در این انجمن لطف نموده و اطلاعات ذی قیمت خودتون رو در اختیار سایر دوستان نیازمند قرار می دهید، در موارد زیر نیاز به کارشناسی و راهنمایی شما داریم:
    1- اگر بزگزیده فدرال در کبک لند کنه و بخواد بره کارت ملدی و گواهیینامه و... بگیره که نیاز به csq داره، باید چه چیزی رو بجای csq نشون بده یا چه دلیلی برای نداشتن csq ارایه بده؟
    2- آیا بهره مندی از تسهیلات مالی برای تحصیل و... برای متقاضی که در کبک لند کرده است امکان پذیر است یا خیر؟ و چگونه و از چه راهی؟

ApplyAbroad Hero anihoo آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط bestMBAman نمایش پست ها
    دوستان گرامی که در این انجمن لطف نموده و اطلاعات ذی قیمت خودتون رو در اختیار سایر دوستان نیازمند قرار می دهید، در موارد زیر نیاز به کارشناسی و راهنمایی شما داریم:
    1- اگر بزگزیده فدرال در کبک لند کنه و بخواد بره کارت ملدی و گواهیینامه و... بگیره که نیاز به csq داره، باید چه چیزی رو بجای csq نشون بده یا چه دلیلی برای نداشتن csq ارایه بده؟
    2- آیا بهره مندی از تسهیلات مالی برای تحصیل و... برای متقاضی که در کبک لند کرده است امکان پذیر است یا خیر؟ و چگونه و از چه راهی؟
    اگر قصد زندگي در كبك داريد بايد درخواست csq كنيد و به گمونم قبلش حداقل يك سال بايد اونجا زندگي كرده باشيد. قبلا كه اينطور بود. الان رو نميدونم.
    سوال دوم جوابش خير است. مگر اينكه درخواست كنيد براي csq و بعد گرفتن اقدام به تحصيل كنيد.
    به سايت خودشون مراجعه كنيد و اطلاعات به روز بگيريد.
    به هرکجا که روی آسمان به رنگ شیشه های عینکی ست که به چشم زده ای.

Landing :2014

ApplyAbroad Editor
    imdastyar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    كامپيوتر- شبكه

سلام به همگی،
    من تا یکماه دیگه با قانون جدید شهروندی (سه سال از چهار سال) اقدام میکنم و مشخص میشه 😉
    حتما در همین تاپیک اطلاع رسانی میکنم.
    یک نفر از دوستان قبل از خودم رو میشناسم که بدون هیچ سوال و جوابی پاسپورت کانادایی خودش رو گرفت و شهروند شد.
    مصاحبه کبک و فایل فدرال:21 جولاي 2010
    آپدیت از پاریس: 24 آپریل 2013 | دريافت مديكال 7 جون 2013
    پاس ركوئست: 30 سپتامبر 2013 | لندينگ در تورنتو: 16 نوامبر 2013
    دریافت کارت PR: ژانویه 21، 2014 | دریافت کارت OHIP: فوریه 15، 2014

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)