صفحه 120 از 127 نخستنخست ... 2070110111112113114115116117118119120121122123124125126127 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

سلام دوستان. چند تا سوال داشتم
    1. جایی برای تحویل کیف و گوشی دارن؟
    2. ادرس دقیق و ترجیحا مسیر مترو خورش چطوره؟
    3. در مورد ریپورت نمره هم هیچ اطلاعی ندارم. اگر ممکنه کامل توضیح بدید.
    ممنون

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط shimmm123 نمایش پست ها
    سلام دوستان. چند تا سوال داشتم
    1. جایی برای تحویل کیف و گوشی دارن؟
    2. ادرس دقیق و ترجیحا مسیر مترو خورش چطوره؟
    3. در مورد ریپورت نمره هم هیچ اطلاعی ندارم. اگر ممکنه کامل توضیح بدید.
    ممنون
    سلام
    1. کمد هست اونجا.
    2.مترو هفت تیر که پیاده شی یکم پیاده روی داره به سمت میدون ولیعصر. دقیقا وقتی دارید به سمت میدون ولیعصر تشریف می برید، پل که تموم شه، دست چپ در سازمان سنجش هست.
    3.ریپورت های رایگان رو می گی؟ اونجا بعد از امتحان 4 تا کد رو وارد می کنی. سرچ هم می تونی بکنی تو لیستشون.

موفق باشی.

نقل قول نوشته اصلی توسط rtrt نمایش پست ها
    سلام1. کمد هست اونجا. 2.مترو هفت تیر که پیاده شی یکم پیاده روی داره به سمت میدون ولیعصر. دقیقا وقتی دارید به سمت میدون ولیعصر تشریف می برید، پل که تموم شه، دست چپ در سازمان سنجش هست.3.ریپورت های رایگان رو می گی؟ اونجا بعد از امتحان 4 تا کد رو وارد می کنی. سرچ هم می تونی بکنی تو لیستشون.موفق باشی.
    سلام، فکر می کنم ریپورت بعد امتحان مربوط به جی آری بود تافل همون طور که گفتن ساعت ده شب قبل امتحان بود.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering-Power

سلام دوستان
    من هفته پیش سنتر سنجش تافل داشتم. واقعا از هر نظر عالی بود. هیچ نکته منفی ای در رابطه با این سنتر ندیدم. هم برخورد پرسنل خیلی خوب بود هم آزمون خیلی خوب و منظم برگزار شد. البته فقط اجازه دادن یک خودکار یا مداد با خودمون ببریم داخل ولی در زمان استراحت کیک و آبمیوه هست. فاصله کابین ها هم مناسب بود، من که زمان اسپیکینگ اصلا اذیت نشدم.

نقل قول نوشته اصلی توسط delaram_p_k نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من هفته پیش سنتر سنجش تافل داشتم. واقعا از هر نظر عالی بود. هیچ نکته منفی ای در رابطه با این سنتر ندیدم. هم برخورد پرسنل خیلی خوب بود هم آزمون خیلی خوب و منظم برگزار شد. البته فقط اجازه دادن یک خودکار یا مداد با خودمون ببریم داخل ولی در زمان استراحت کیک و آبمیوه هست. فاصله کابین ها هم مناسب بود، من که زمان اسپیکینگ اصلا اذیت نشدم.
    سلام
    مداد نوکی هم اجازه میدن کسی ببره سر جلسه که دیگه نیازی به تراشیدن مداد نباشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط marias نمایش پست ها
    سلام
    مداد نوکی هم اجازه میدن کسی ببره سر جلسه که دیگه نیازی به تراشیدن مداد نباشه؟
    سنجش گفت هرچیزی که باهاش راحت مینویسین بردارین، درین مورد سختگیری نداره

سلام دوستان
    کارت شناسایی من کارت ملی، شناسنامه (از این قرمز قدیمیا) و گواهینامه دارم، اعتبار کارت ملیم و گواهینامم هم تموم شده روز آزمون مشکلی برام پیش نمیاد از این بابت؟
    ممنون

دوستان من اواخر ژانویه انقضای پاسپورتم تموم شد، نیازی هست برم الان تمدیدش کنم یا کارت ملی کافیه؟
    میکلانژ زندگی خودت باش

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sanaz67 نمایش پست ها
    دوستان من اواخر ژانویه انقضای پاسپورتم تموم شد، نیازی هست برم الان تمدیدش کنم یا کارت ملی کافیه؟
    اگر کارت ملیتون انقضا داره کافیه. حتما دقت کنید به تاریخ پشتش.
    ولی شناسنامتونم ببرید یا گواهینامه رو.
    منظورم اینه که برای محکم کارب دوتا مدرک همراهتون باشه.

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid992006 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    کارت شناسایی من کارت ملی، شناسنامه (از این قرمز قدیمیا) و گواهینامه دارم، اعتبار کارت ملیم و گواهینامم هم تموم شده روز آزمون مشکلی برام پیش نمیاد از این بابت؟
    ممنون
    اگر فرصت داری شناسنامتو برو عوض کن. کمتر از یه ماه میاد دم خونه.کارت ملی طول می کشه.
    معمولا عکسای شناسنامه ها قدیمه و امکان داره گیر بدن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)