نقل قول نوشته اصلی توسط laleh.rostami نمایش پست ها
با سلام به همه دوستان،
نامزد من فرانسوی هست و در حال برنامه ریزی ازدواجمون هستیم. من الان ساکن آمریکا هستم (ویزای دانشجویی سینگل انتری دارم) . ما می خوایم که توی فرانسه زندگی کنیم. اگر در آمریکا ازدواج کنیم و من درخواست ویزای همسر بدم، آیا امکان داره که درخواست ویزای همسر رد بشه؟ اگه هست، در چه شرایطی؟ ما یکسال توی آمریکا با هم زندگی کردیم و بیشتر از دو سال هست که همدیگرو میشناسیم. چه مدارکی باید به سفارت نشون بدم که به گرفتن ویزا کمک کنه؟ حدود چند ماه طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟ توی سایت سفارت فرانسه تو آمریکا نوشته ۲ ماه طول میکشه. آیا امکان داره که طولانی تر هم بشه؟
ممنون میشم که راهنمایی کنین.
سلام، سرکار خانم پیشنهاد بنده این هست که اگر قصد اسکان و زندگی دائمی در فرانسه دارید و در امریکا بنا بر ماندن ندارید، بطور کلی مراسم اداری و قانونی ازدواجتون رو در فرانسه (ثبت در شهرداری) برگذار کنید که مراحل بعدی اقامتتون هم ساده تر باشد.
اما اگر همان پروسه مدنظر خودتون رو میفرمایید بله زمان انتظار درخواست ویزا برای conjoint français هست که بایستی سپری کنید و سپس بعنوان همسر فرانسوی ویزای ورود به فرانسه میتونید بگیرد. این ویزا که اصولا از پروسه های الحاق به خانواده هست تقریباً ریسک ردی زیادی ندارد (البته مگر آنکه خیلی پروسه مشکوکی داشته باشد) و عموماً با این روند افراد تونستند به فرانسه مهاجرت کرده و اقامت کنند.
موفق باشید،

پ.ن: بحث پروسه های خانوادگی و regroupement familial رو هم بنا داشتم در یک موضوع دیگر تخصصی عرض کنم که فرصت شد حتماً جزئیات بیشتر ارسال خواهم کرد.