صفحه 5 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 77

موضوع: Kansas State University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Kansas State University

ممنون، من اپلیکشنم فک کنم 4 یا 5 ژانویه سابمیت کردم، و ریکامام 8 ژانویه که ددلاین کامپیوتر بود کامل شد و اپلیکیشنم کامل شد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sara_1621 نمایش پست ها
    ممنون، من اپلیکشنم فک کنم 4 یا 5 ژانویه سابمیت کردم، و ریکامام 8 ژانویه که ددلاین کامپیوتر بود کامل شد و اپلیکیشنم کامل شد.
    من اواسط دسامبر سابمیت کردم ولی خبری نشده تا حالا. البته من رشته م برقه.

نقل قول نوشته اصلی توسط karaj20 نمایش پست ها
    شما چطور متوجه شدید؟ ایمیل زدن؟
    سلام. بله ایمیل زدن

نقل قول نوشته اصلی توسط sara_1621 نمایش پست ها
    من پذیرش گرفتم کامپیوتر (جمعه میل زدن جوابش اومد)، نمره تافل منم 90 بود اما فاند ندادن استادم گفت احتمال داره بهار فاند بدن بهم. یه سوال شما BS ارائه کرده بودین؟ چون من فکر می کنم دلیل ندادن فاند BS 50000 بود که من ارائه کردم متاسفانه.
    بله. درسته من BS ارائه نکرده بودم.

Senior Member hamed1908 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD Candidate in Environmental Design & Planning

من برای environmental planning & design دکتری اپلای کردم که جوابش هنوز نیومده
    ولی دو روز پیش ایمیل زدن از من BS خواستن به ارزش 2500 دلار رفقط!
    نمیدونم به چه دردی میتونه بخوره این پول!
    دوستان من یک سوال کلی دارم که حالا درباره این دانشگاه هم صادق هست. این که میگن فاند برای سال اول هست و ادامه اش منوط میشه به رضایت دپارتمان و ... یعنی ممکنه مثلا از سال دوم ندن؟!!
    اینجوری که بدبخت میشه آدم اونجا!
    یا اینکه معمولا بچه ها که سال اول میگیرن سالهای بعد هم فاند بهشون میدن؟
    یا حق ...

Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, US

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed1908 نمایش پست ها
    من برای environmental planning & design دکتری اپلای کردم که جوابش هنوز نیومده
    ولی دو روز پیش ایمیل زدن از من BS خواستن به ارزش 2500 دلار رفقط!
    نمیدونم به چه دردی میتونه بخوره این پول!
    دوستان من یک سوال کلی دارم که حالا درباره این دانشگاه هم صادق هست. این که میگن فاند برای سال اول هست و ادامه اش منوط میشه به رضایت دپارتمان و ... یعنی ممکنه مثلا از سال دوم ندن؟!!
    اینجوری که بدبخت میشه آدم اونجا!
    یا اینکه معمولا بچه ها که سال اول میگیرن سالهای بعد هم فاند بهشون میدن؟
    با توجه به اين كه فقط ٢٥٠٠ دلار ازتون خواستن احتمالا فول فاند گرفتيد. در بيشتر دانشگاه هاي امريكا فاند دانشگاه هزينه ي بيمه درماني رو كاور نميكنه و به احتمال زياد اين ٢٥٠٠ تا واسه ي بيمه باشه.
    در مورد ادامه دار بودن فاند دپارتمان، اين موضوع خيلي طبيعي هست. شما وقتي در هنگام ادميشن فاند مي گيريد دپارتمان انتظار داره كه دانشجوي قوي در زمينه ريسرچ (و اگر TA شديد براي تدريس) باشيد. طبيعتا اگر بعد از يك سال خلاف اين ثابت بشه فاند قطع ميشه. البته معمولا دانشجوهايي كه فاند دارن خيلي هم خوب كار مي كنند و فاندشون به صورت RA يا TA ادامه پيدا ميكنه.
    .Please upvote my post if you found it helpful or informative

رشته و دانشگاه

سلام
    امروز جواب پذیرش من اومد. فقط اینکه توش هیچ صحبتی از فاند نشده فقط گفتن که کپی I-20 رو طی چند روز آینده برای ایمیل میکنن
    من تجربه ای در این خصوص ندارم فقط سوالم اینه که مگه امکان داره قبل از اینکه من آفر رو اکسپت کنم دانشگاه I20 صادر کنه؟! چون طبیعتا من تا نتیجه فاندم معلوم نشه اکسپت نمیکنم.
    ممکنه دوستان راهنمایی کنن در این خصوص. خواستم بهشون ایمیل بزنم گفتم چون تو نامه پذیرش ذکر کردن که I20 به زودی ارسال میشه صبر کنم
    نظر شما چیه؟

البته اینم بگم که دانشکده قبلا گفته بود که منو TA کردن و فرم مربوطه رو هم به Graduate Admission فرستادن
    حالا ممکنه بدون اینکه با من هماهنگی مالی بکنن چون احیانا فاند گرفتم قبل از اینکه اصن من بخوام آفر رو اکسپت کنم اسکن I20 رو ایمیل کنن؟
    ویرایش توسط hamed1908 : March 11th, 2016 در ساعت 11:38 AM
    یا حق ...

رشته و دانشگاه

ببخشید یک سوال دیگه که ربطی به سوال بالا نداره
    این دانشگاه زمان اپلای هیچ مدرک رسمی از من نخواست. از مدارک تحصیلی تا نمره IELTS و GRE همه رو اپلود کردم. الان که نامه پذیرش اومده چیزی از Conditional بودن نگفته و قاعدتا این پذیرش قطعیه. فقط توش ذکر شده که زمان حضور و ثبت نام اصل ریزنمرات و دانشنامه ها با ترجمه رسمی رو داشته باشم که کپی بگیرن. بازم صحبتی از ارسال رسمی GRE یا IELTS نکرده!
    میشه مگه؟
    یا حق ...

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed1908 نمایش پست ها
    سلام
    امروز جواب پذیرش من اومد. فقط اینکه توش هیچ صحبتی از فاند نشده فقط گفتن که کپی I-20 رو طی چند روز آینده برای ایمیل میکنن
    من تجربه ای در این خصوص ندارم فقط سوالم اینه که مگه امکان داره قبل از اینکه من آفر رو اکسپت کنم دانشگاه I20 صادر کنه؟! چون طبیعتا من تا نتیجه فاندم معلوم نشه اکسپت نمیکنم.
    ممکنه دوستان راهنمایی کنن در این خصوص. خواستم بهشون ایمیل بزنم گفتم چون تو نامه پذیرش ذکر کردن که I20 به زودی ارسال میشه صبر کنم
    نظر شما چیه؟

البته اینم بگم که دانشکده قبلا گفته بود که منو TA کردن و فرم مربوطه رو هم به Graduate Admission فرستادن
    حالا ممکنه بدون اینکه با من هماهنگی مالی بکنن چون احیانا فاند گرفتم قبل از اینکه اصن من بخوام آفر رو اکسپت کنم اسکن I20 رو ایمیل کنن؟
    سلام، تبریک میگم. اگه به شما گفتن که TA شدین تا دو سه روز دیگه براتون صفحه اول فرم i-20 رو میفرستن و توی اون به فاندتون اشاره میکنن که 22000 دلاره. تمام این چیزایی رو که توی سوالتون نوشتین من یه ماهه پیش تجربه کردم و مشکلی نیست. فقط اگه تونستین نمره رسمی IELTS و GRE رو هم بفرستین. بعد از نامه پذیرش فک کنم دو سه روزه اسکن i-20 رو میفرستن.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    IUST

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen13671367 نمایش پست ها
    سلام، تبریک میگم. اگه به شما گفتن که TA شدین تا دو سه روز دیگه براتون صفحه اول فرم i-20 رو میفرستن و توی اون به فاندتون اشاره میکنن که 22000 دلاره. تمام این چیزایی رو که توی سوالتون نوشتین من یه ماهه پیش تجربه کردم و مشکلی نیست. فقط اگه تونستین نمره رسمی IELTS و GRE رو هم بفرستین. بعد از نامه پذیرش فک کنم دو سه روزه اسکن i-20 رو میفرستن.
    سلام دوست عزیز، تبریک میگم بابت پذیرشتون
    برای من همین امروز اسکن I20 اومد، ولی مشکلی که دارم اینه که قبلا بهم گفته بودن 22 هزار فاند به علاوه full tuition waiver، ولی امروز توی نامه فاند Tuition and fees رو 5570 دلار ذکر کردن، میخواستم اگه اشکالی نداره بپرسم برای شما هم همین میزانه، چون 5500 تا واسه فقط fees زیاده ضمن اینکه بعدا هم قراره بیمه و مالیات ازش کم بشه. مرسی

P.S. در جواب دوست بالامون ، منم ریز نمرات رو براشون پست نکردم و بهشون ایمیل که زدم گفتن اوکیه و موقع ثبت نام با خودت بیار، حالا تافل و GRE رو نمیدونم