صفحه 105 از 130 نخستنخست ... 5559596979899100101102103104105106107108109110111112113114115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,041 تا 1,050 , از مجموع 1293

موضوع: All About Returning Students

Junior Member

پیش فرض پاسخ : All About Returning Students

سلام،
    تجربه خودمو عرض کنم شاید به درد دوستان بخوره. من بدلایل شخصی مجبور شدم June برگردم ایران و چون ویزام سینگل بود مجدد از آنکارا اقدام کردم و کلیرنس خوردم. بعد از هفت ماه انتظار بالاخره ماه پیش کلیر شدم و تونستم برگردم امریکا. بار اول یک ماهه ویزا گرفته بودم. دوستانی که قصد دارن با ویزای سینگل برگردن مخصوصا اونایی که رشتشون حساسه حتما این رو مد نظر داشته باشن که هیچ حساب و کتابی حداقل از نظر زمان کلیرنس تو کار نیست. من هم شنیدم که معمولا برگشتی ها ریجکت نمیشن اما به شخصه کسایی رو میشناسم که الان بیشتر از یک ساله منتظرن. به امید روزی که همه با خیال راحت بتونن برن ایران و برگردن.

Junior Member

سلام دوستان،
    من۱ ساله دیگه درسم تموم میشه، رشتم هم
    microbiology
    میخواستم ببینم رفتن در سالهای آخر چه تاثیری در پروسه
    clearance
    میزاره؟امکان داره سبب طولانی شدن یا رجکت
    شه
    ممنون میشم راهنمائی کنین

نقل قول نوشته اصلی توسط behr00z نمایش پست ها
    سلام،
    تجربه خودمو عرض کنم شاید به درد دوستان بخوره. من بدلایل شخصی مجبور شدم June برگردم ایران و چون ویزام سینگل بود مجدد از آنکارا اقدام کردم و کلیرنس خوردم. بعد از هفت ماه انتظار بالاخره ماه پیش کلیر شدم و تونستم برگردم امریکا. بار اول یک ماهه ویزا گرفته بودم. دوستانی که قصد دارن با ویزای سینگل برگردن مخصوصا اونایی که رشتشون حساسه حتما این رو مد نظر داشته باشن که هیچ حساب و کتابی حداقل از نظر زمان کلیرنس تو کار نیست. من هم شنیدم که معمولا برگشتی ها ریجکت نمیشن اما به شخصه کسایی رو میشناسم که الان بیشتر از یک ساله منتظرن. به امید روزی که همه با خیال راحت بتونن برن ایران و برگردن.
    ببخشید شما رشته تون چیه؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    ببخشید شما رشته تون چیه؟
    مهندسی مواد

Member
    رشته و دانشگاه
    FIU

سلام دوستان

دو سوال داشتم ممنون می شم اگه بتونید راهنمایی کنید.

من رشتم برق سال سوم دکتری و تصمیم دارم برای ترم تابستون یک سر برم ايران، اما نمی دونم ريسکش چقدر می تونه باشه برام و ارزش ریسک رو داره یا نه. من واسه دفعه ای اول ترکمنستان رفتم و 30 روزه کلير شدم. اما الان می بینم دیگه ترکمنستان رو بورس نیست!!
    می خواستم اگه میشه کمی راهنمایی کنید راجع به سفارت مناسبتر در حال حاضر، می دونم چیزی مشخص نیست.

دوم اینکه طریقه گرفتن ویزا برای دبی یا ارمنستان از داخل امریکا چه طوریه ؟؟ چون سفارت امارات تو واشنگتن مثلاٌ توریستی نمی ده به نان سیتی زن ها!! باید پاسپورت رو بفرستیم ایران حتماً و از اونجا اقدام شه ؟؟؟

خیلی ممنون پیشاپیش

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

هواپیمایی امارات برای کسانی که میخوان در دوبی stopover داشته باشن، امکان تقاضای ویزای کوتاه مدت روی وبسایتشون میده. البته با توجه به مشکلات سیاسی اخیر بین ایران و کشورهای عربی نمی دونم الان برای ایرانیها این امکان وجود داره یا نه.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Moderator
    mehrdad_m آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science UAlbany

فرض کنید یک نفر ویزای مالتیپل داشته باشه. اگه قبل از تمام شدن ویزا دوباره برای ویزا اقدام کنه, ویزای اول رو باطل میکنن؟ اساسا همچین کاری امکان پذیر هست که ویزا داشته باشی و دوباره اقدام کنی؟

ApplyAbroad Guru Mehrad آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Sociology, MA / Electrical Engineering, BSc

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_m نمایش پست ها
    فرض کنید یک نفر ویزای مالتیپل داشته باشه. اگه قبل از تمام شدن ویزا دوباره برای ویزا اقدام کنه, ویزای اول رو باطل میکنن؟ اساسا همچین کاری امکان پذیر هست که ویزا داشته باشی و دوباره اقدام کنی؟
    طبق مقررات وزارت خارجه آمريكا وقتي براي ويزاي جديد اقدام كنيد، سفارت موظفه ويزاي قبلي رو حتي اگه اعتبارش تموم نشده باشه باطل كنه. وقتي براي ويزاي جديد اقدام مي كنيد ديگه نمي تونيد با ويزاي قبلي برگرديد آمريكا تا نتيجه ويزاي جديد مشخص بشه. بهتره كه در مدت اعتبار ويزا مسافرتتون رو انجام بديد و برگرديد آمريكا. توضيح بيشتر رو مي تونيد در پستهاي قبلي ببينيد.
    (and whoever trusts in God, He is sufficient for him ... (65-3 ...
    لطفا پیش از گذاشتن پیام، موضوعهای مرتبط و بخش ویکی رو ببینید. شرمنده، امكان پاسخگويى فورى به سوالها رو ندارم. پاسخ بسیاری سوالها درباره تحصیل در آمریکا رو در پیوست اولین پستم يا تاپيكهاى مرتبط نوشتم.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    FIT Computer Science

دوستان من از امریکا میخوام برم دبی برای مصاحبه فقط نمیدونم ویزای خود دبی رو چه جوری بگیرم با هواپیمایی امارات هم نمیخوام برم ممنون میشم راهنمایی کنین من ویزا سینگل دارم میخوام برم ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط x_tester نمایش پست ها
    دوستان من از امریکا میخوام برم دبی برای مصاحبه فقط نمیدونم ویزای خود دبی رو چه جوری بگیرم با هواپیمایی امارات هم نمیخوام برم ممنون میشم راهنمایی کنین من ویزا سینگل دارم میخوام برم ایران
    نقل قول نوشته اصلی توسط behr00z نمایش پست ها
    سلام،

این متن رو خوندید؟؟
    تازه ایشون گفتن ریجکتی نداره، من خودم دو نفر رو میشناسم که ریجکت کردن، یکیشون رو حتی دو بار ریجکت کردن!!
    این کار رو نکن چون ویزا خیلی سخت میدن به ریترنینگ ها اخیرا، یعنی اگر میخوای برگردی این کار رو نکن
    خودتو تو هچل میندازی

دوم اسکن پاسپورتت رو بده خانواده ببرند یکی از آژانس ها تو ایران 4 روز بعد ویزای امارات ات در میاد، پرینت بگیر پرواز کن به امارات(انتخاب با شماست)

ارادتمند