صفحه 28 از 33 نخستنخست ... 18192021222324252627282930313233 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 325

موضوع: North Carolina State University

ApplyAbroad Veteran
    summer_66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Artificial Intelligence /Shiraz University

پیش فرض پاسخ : North Carolina State University

نقل قول نوشته اصلی توسط rozhingazh نمایش پست ها
    دوستان سلام:
    من برای این دانشگاه اپلای کردم اما فعلا جوابی نگرفتم. به نظر شما مفهومش ریجکته یا فعلا برای جوابدهی زوده؟ البته اینم اضافه کنم که من حدودا سه هفته پیش سابمیت ریکام هام تموم شد و ایمیل زدن که پروندت رفته برای بررسی.
    لطفا اگه اطلاعی یا تجربه ی مشابهی در این زمینه دارین من رو هم در جریان قرار بدین.
    مرسی.

سلام. رشته با رشته متفاوته. احتمالات زیادی هم وجود داره. شما ذکر نکردید که ددلاین اپلای واسه شما کی بوده. آیا شما مدارکتون دیر تکمیل شده یا ددلاین هم اخیرا بوده. آخه سه هفته زمان زیادی نیست و شما خیلی باید صبورتر از این حرفا باشید. خیلی از ماها نزدیک سه ماهه داریم انتظار میکشیم!! یه سر برید تو thegradcafe ببینید وضعیت پذیرشها توی رشتتون چطوریه. اگر تعداد زیادی رکورد پذیرش دیدید اونوقت چند حالت محتمله: یا پرونده شما داره بررسی میشه واسه پذیرش (اگر از تاریخ آخرین آفر ذکر شده زیاد نمیگذره)، یا رفتین تو wait list که در این صورت باید صبر کنید یکی از پذیرفته شده ها آفر رو رد کنه اونوقت شاید شما بتونید پذیرش بگیرید، یا ریجکت شدید که این کمترین احتمال رو داره چون اونا تو روتون خجالت نمیکشن که نخوان بهتون بگن که ریجکت شدید!
    .If I had my life to live again. I'd make the same mistakes, only sooner

."If you get NO in answer, remember N.O. is "Next Opportunity

نقل قول نوشته اصلی توسط summer_66 نمایش پست ها
    سلام. رشته با رشته متفاوته. احتمالات زیادی هم وجود داره. شما ذکر نکردید که ددلاین اپلای واسه شما کی بوده. آیا شما مدارکتون دیر تکمیل شده یا ددلاین هم اخیرا بوده. آخه سه هفته زمان زیادی نیست و شما خیلی باید صبورتر از این حرفا باشید. خیلی از ماها نزدیک سه ماهه داریم انتظار میکشیم!! یه سر برید تو thegradcafe ببینید وضعیت پذیرشها توی رشتتون چطوریه. اگر تعداد زیادی رکورد پذیرش دیدید اونوقت چند حالت محتمله: یا پرونده شما داره بررسی میشه واسه پذیرش (اگر از تاریخ آخرین آفر ذکر شده زیاد نمیگذره)، یا رفتین تو wait list که در این صورت باید صبر کنید یکی از پذیرفته شده ها آفر رو رد کنه اونوقت شاید شما بتونید پذیرش بگیرید، یا ریجکت شدید که این کمترین احتمال رو داره چون اونا تو روتون خجالت نمیکشن که نخوان بهتون بگن که ریجکت شدید!
    مرسی از راهنمایی هاتون.
    من برای دپارتمان عمرانش اپلای کردم و ددلاینش 1 مارچ بوده که در واقع من همه مدارکمو قبل از این تاریخ ارسال کردم و سابمیت ریکام هامم قبل از این تاریخ بوده ولی دیدم که توی قسمت نتایج پذیرش یکی دو نفر از این دانشگاه ادمیشن گرفته بودن که البته دقت به رشته شون نکردم. ممکنه متفاوت با من بوده باشن.
    پس با توضیحات شما باید برای بعد از عید منتظر جواب از این دانشگاه باشم!
    ممنونم.

ApplyAbroad Veteran
    summer_66 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Artificial Intelligence /Shiraz University

مرسی از راهنمایی هاتون.
    من برای دپارتمان عمرانش اپلای کردم و ددلاینش 1 مارچ بوده که در واقع من همه مدارکمو قبل از این تاریخ ارسال کردم و سابمیت ریکام هامم قبل از این تاریخ بوده ولی دیدم که توی قسمت نتایج پذیرش یکی دو نفر از این دانشگاه ادمیشن گرفته بودن که البته دقت به رشته شون نکردم. ممکنه متفاوت با من بوده باشن.
    ممنونم.
    آره با توجه به ددلاینتون باید فعلا صبوری کنید. البته این دانشگاه برای ما کامپیوتریها ددلاین 15 دسامبر داشت اگر اشتباه نکنم و جوابش واسه من 3 فوریه اومد.یه فاصله 1.5 تا 4 ماه رو برای نتایج در نظر بگیرید. موفق باشید.
    .If I had my life to live again. I'd make the same mistakes, only sooner

."If you get NO in answer, remember N.O. is "Next Opportunity

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Electrical-Shahid Bheshti

سلام دوستان
    کسی برا دکتری برق چواب گرفته ؟
    من امشب آفر TA گرفتم و البته قبلا هم مستر همین دانشگاه بودم 2013.
    کلا کسی جواب گرفته خوشحال میشم در تماس باشیم.
    با آرزوی موفقیت برا همه عزیزان

من هم برای عمرانش اپلای کردم
    گویا هنوز جواب ندادن
    مرسی از راهنمایی هاتون.
    ممنونم.

Junior Member

سلام دوستان

پذیرش بنده دیشب اومدش، امیدوارم باقی دوستان هم جوابای پذیرششون بیاد، هنو فاندش نیمده، میل زدم ولی هنو ج ندادن (احتمالا وضعیت فاند هم تا 15 آپریل مشخص میشه)
    برای پروگرم Operation Research اپلای کرده بودم

موفق باشید

Junior Member

دوستان سلام. منم چند وقتی میشه که پذیرشم اعلام شده(با فاند و از طریق ایمیل). رشتم فیزیکه و الانم دغدغم هم خونه پیدا کردنه!

سلام.
    ببخشید دوستانی که ریزالت هاشون اومده، می شه بفرمایین که ددلاین دپارتمان و رشته تون کی بوده؟ چون من ددلاینم 1 مارچ بوده و ظاهرا فعلا نباید منتظر جواب باشم!!!
    مرسی.

Junior Member

سلام دوست عزیز، امیدوارم جواب پذیرش شما از این دانشگاه زودتر بیاد... ددلاین پروگرمی که اپلای کردم 1 مارچ بودش، البته من 20 روز زودتر از ددلاین اپلیکیشنمو سابمیت کردم، هنوز هم فاندش نیمده البته... نکته ای که در ارتباط با اینجا هست، اینه که یکی از دوستام که پارسال اینجا پذیرش گرفت، 1 ماه زودتر از من اپلای کرد و جوابش هم تقریبا خیلی زودتر از من اومد... در حالیکه بیشتر دانشگاها تا ددلاین صبر میکنن، بعد همه اپلیکیشنارو با هم مقایسه میکنن و در نهایت جواب راند اول رو میدن ... با توجه به اینکه شما نزدیکای ددلاین اپلای کردید، شاید جوابتون دیرتر بیاد... موفق باشید

سلام.
    ببخشید دوستانی که ریزالت هاشون اومده، می شه بفرمایین که ددلاین دپارتمان و رشته تون کی بوده؟ چون من ددلاینم 1 مارچ بوده و ظاهرا فعلا نباید منتظر جواب باشم!!!
    مرسی.
    ویرایش توسط majidjan : March 30th, 2016 در ساعت 12:37 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط majidjan نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز، امیدوارم جواب پذیرش شما از این دانشگاه زودتر بیاد... ددلاین پروگرمی که اپلای کردم 1 مارچ بودش، البته من 20 روز زودتر از ددلاین اپلیکیشنمو سابمیت کردم، هنوز هم فاندش نیمده البته... نکته ای که در ارتباط با اینجا هست، اینه که یکی از دوستام که پارسال اینجا پذیرش گرفت، 1 ماه زودتر از من اپلای کرد و جوابش هم تقریبا خیلی زودتر از من اومد... در حالیکه بیشتر دانشگاها تا ددلاین صبر میکنن، بعد همه اپلیکیشنارو با هم مقایسه میکنن و در نهایت جواب راند اول رو میدن ... با توجه به اینکه شما نزدیکای ددلاین اپلای کردید، شاید جوابتون دیرتر بیاد... موفق باشید
    ممنون از توضیحات و راهنمایی هاتون.
    با این حساب باید فعلا منتظر باشم!!