سلام. من کاردانی 13.5 بودم از دولتی رشته برق صنعتی لیسانس هم 14.78 رشته کنترل. الان ترم آخر ارشد کنترل آزادم و میخوام بذارم کنار آلمانی بخونم. برنامم این بود که B2 و Ielts 4 بگیرم برم و Ielts 6 هم اونجا اما میگن رقابت اونجا سنگینه میخوام ارشدمو بگیرم که معدلم 17 به بالا میشه و بعنوان 2nd Master برم و :
1- اتوماسیون کنترل که فقط Essen در آلمان داره بخونم. آیا میتونم ؟
2- منظورشون از آزمون تعییین سطح چیه : An aptitude test is required - note that earlier application deadlines may apply!
Information and deadlines are provided by the responsible faculty
با تشکر
سلام دوستان. من واسه رشته انفورماتیک این دانشگاه اپلای کردم و مدارکم 12 نوامبر رسیده دستشون. اما تا امروز هنوز خبری نشده ازشون. کسی تا الان پذیرش گرفته؟ نتیجه من هنوز نیومده ریجکت یا اکسپت .![]()
سلام من برا دو رشته communication and embedded system رد شدم.
دلیل رد شدن:
unzureichende noten/insufficient Grads
به معدل گیر دادن یا نمره زبان؟
ایلس 5.5 و المانی ب1 البته از گوته نبود.
با درود، برای اطلاع دوستانی که میخوان بدونن این دانشگاه چطور دانشگاهی هست!
من نزدیک به دوسال و اندی تو این دانشگاه درس خوندم و دوستان زیادی دارم که دارند لیسانس و فوق لیسانس و دکتری میخونن، الان هم در فاز امتحانانت هستیم و خواستم مطالبی رو بنویسم براتون که خودم خیلی دوست داشتم دوسال پیش میدیدمشون.
1-حمایت از دانشجو: در دید اول گمان میکنید که گویا این دانشگاه برای دانشجوهای خارجی هیچ برنامه ای نداره، مثل مشاوره و راهنمای هایی خوبی که همه دانشگاهها دارند و البته تا آخر هم این گمان به واقعیتت نزدیکتر میشه که میبینید که اداره دانشجوهای خارجیش تقریبا یه ماکت هست!
2- کیفیت کلاس و درس: با گذروند ترم اول متوجه میشید که انگار هنوز چیزی یادنگرفتین و فکر میکنی که ترم بعد خیلی شرایط عوض میشه و هر چی ترم ها پیش میرن میبینید که گویا اساتید فقط در آفیس نشستند و دانشجوهای دکتری شون مطالب درسی رو از گوشه کنار جمع میکنن و سر کلاس با لهجه های بد و نامفهوم چینی ویا هندی رایه میدن، حتی متوجه 4 تا از کلمات نمیشین واین درحالیه که کلاس بالای 100 نفر دانشجوداره و همه چینی و یا پاکستانتی و هندی هستند، و کاملا احساس می کنید که اساتید دانشگاه هم مثل یک ماکت هستند و هیچ کنترولی رو کیفیت کلاس ها ندارند ، دلیلش اینه که در آخر ترم باخوندن جزوه هم متوجه مفهوم درس نیشین چون مطالب از هر دری خبری هستند.
3-موقعییت کار دانشجویی: ازونجایی که دانشگاه بیپولی هستش، کاردانشجویی تقریبا در دانشگاه دیده نمیشه. وحتی خیلی از دکتری ها هم بدون فاند و مسمتری دارن درس میخونن.
4- نارضایتی اغلب دانشجوها: دانشجوهایی زیادی هستند که کیفیت دانشگاه براشون مهمه و بعد از خوندن دوترم به این نتیجه میرسند که کاش دانشگاه م رو عوض کنم و ... که این خیلی غم انگیزه، چون زمان زیادی صرف درسشون کردند و هنوز احساس سرگشته گی دارند-از جمله خود بنده!
5- هزینه دانشگاه و خوابگاه:هزینه ی ترم دانشگاه این ترم 300 یورو شد که دیگه ازرون محسوب نمیشه ؛همینطورخوابگاه هاهم 20 تا30 یورو گرونتر شدند وباید کلی در لیست انتظار باقی بمونید تا بتونید خوابگاه بگیرید. درحالی موقعییتهای زیادی برای کار حتی در خود شهر هم زیاد نیستند. اما در شهر های اطراف بهتر هست تقریبا.
6-نتیجه:
فقط درصورتی این دانشگاه رو توصیه میکنم که یا پوزیشن دکتری باپول دارید و از مستمری مطمعن هستید و یا اینکه از هیچ کجای آلمان نتونستید پذیرش بگیرید مگر این دانشگاه! البته دراین صورت هم باید ترم بعد اقدام کنید برای دانشگاه دیگه!
بنظرم درس خوندن در دانشگاه سخت گیری مثل آخن راحتتر از دانشگاهی مث اسن دویسبورگ هستش، چون سختی رو با پشتگار میشه جمعش کرد ولی بیدرو پیکر بودن دانشگاه و کلاس ها و عدم توجه اساتید رو نمیشه با هیچ روشی جبران کرد.
7- توصیه: بعنوان کسی که دانشگاه رو خوب میشناسم و همینطور دانشگاه های دیگه ی استان NRW رو توصیه میکنم رو دانشگاه های Köln,Bonn,Bochum,FH Köln سرمایه گذاری کنید ، حتی من بشخصا Fachhochschuleهای این استان رو خیلی متمرکز و هدفمند تر از دانشگاه اسن میبینم.
امیدوارم این یادداشت حداقل باعث بشه کمتر کسی بعد از دوسال و خورده ای درس خودند با خودش بگه که کاش جای دیگه ای درس میخوندم...همین! بقیه اش رو خود دانید!!
ویرایش توسط sorkh : February 18th, 2016 در ساعت 12:48 PM
هیچ وقت ، برای هیچ چیز دیر نیست....تو قانون بر خویشتن هستی
هر روز دعوتی است از ما به زندگی
سلام دوستان . بالاخره بعد کلی انتظار و کلی امیدواری که مسول IO به من داد و گفت مدارکم اصلا مکل نداره و همه حداقل هارو دارم با وجود داشتن مدرک C1 امروز ایمیل زیبایی آمد که من ریجکت دم. دانشگاه مسخرست . خب اگه مدارک کامل هست و مشکلی از نظر حداقل ها ندارم خب چرا ریجکت.))
بابام همیشه می گه: تو زندگی هیچی نمیشی، فکر کنم بابام راست می گه
اگر میلیمتری ناامید بشی، کیلومتری به فنا رفتی!(بزرگان فروم)
درود
با تشکر از اطلاعات مفیدتون
من زمانی که توی بوخوم زبان میخوندم از چند تا از دانشجوهای دکترای بوخوم تحقیق کرده بودم... تقریبا همون حرف شما رو زدن. البته گفتن مثل اینکه جدیدا میخواد کلی بودجه بگیره و وضعیتش بهتر بشه... ظاهرا که محقق نشده... حداقل با توجه به نوشته شما توی دپارتمان مکانیک که اینطوره.
Wo ein Wille ist , gibt es einen Weg
لطفا به قوانین احترام بگذارید - سوالها رو در جای مربوط مطرح کنید - برای تشکر ازدادن امتیاز استفاده کنید نه پست جدید یا پیام خصوصی!
از جواب دادن به سوالات تکراری و پیامهای خصوصی قابل طرح در فروم جدا معذورم.
آقا کیفیت Paderborn نسبت به اسن-دویزبرگ چطوره؟ فوق رشته الکترونیک.
معمولا چقدر طول میکشد جواب بده دانشگاه? من اول ژانویه فرستادم هنوز خبری نشده. تو سایت اپلیکیشنشون هم اعلام نمیکنم؟
Wo ein Wille ist , gibt es einen Weg
لطفا به قوانین احترام بگذارید - سوالها رو در جای مربوط مطرح کنید - برای تشکر ازدادن امتیاز استفاده کنید نه پست جدید یا پیام خصوصی!
از جواب دادن به سوالات تکراری و پیامهای خصوصی قابل طرح در فروم جدا معذورم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)