صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 81

موضوع: NYU-POLY

Junior Member

پیش فرض پاسخ : NYU-POLY

جواب ادمیشن من از این دانشگاه اومد. برای دکترا مستقیم برق کنترل اپلای کرده بودم و با یکی از اساتیدش هم در ارتباط بودم. فاندی هم که بهم دادن tuition waiver بعلاوه 2500 دلار هزینه ماهیانه هست (Ernst Weber Fellowship). احتمال خیلی زیاد آفر رو اکسپت میکنم.
    ویرایش توسط Neo_Ev : March 10th, 2016 در ساعت 11:57 AM

ریجکت دکترای مهندسی شیمی
    ازین فی ویو شده ها بود.

تبریک میگم
    منم واسه مستر رباتیک پذیرش گرفتم با 5000$ اسکولارشیپ سالیانه. (((
    خیلی کمه
    استادا که جواب نمیدن. شما تیتیوشن ویور رو از استاد گرفتین یا دپارتمان؟
    میدونین واسه اینکه هزینه ها رو تخمین زد چیکار باید کرد؟ آخه هیچجا چیزی پیدا نکردم.

Member
    رشته و دانشگاه
    University of British Columbia

من که برای دکترای مکانیک اپلای کرده بودم کماکان هیچ جوابی دریافت نکردم. بارها بهشون ایمیل هم زدم، فقط میگن که پرونده ی شما تحت بررسیه هنوز، و ۴ تا ۶ هفته بعد اپلای جواب میگیرید. جالب اینجاست من نزدیک ۴ ماهه اپلای کردم.

Junior Member zeorest_ana آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Chemical and Biological Engineering, Friedrich-Alexander University Erlangen-Nürnberg

من دکترای مهندسی شیمی اینجا ریجکت شدم. براساس تجربه ی شخصی و اطلاعاتی که من دارم میتونم بگم این دانشگاه برای رشته های برق و علوم کامپیوتر به ایرانی ها خوب پذیرش میده (با فاند) کسایی که این دو رشته رو در دانشگاه دولتی خوب (بخصوص شریف،تهران و امیرکبیر) خوندن میارزه که اپلای کنن ولی برای رشته های مهندسی دیگه زیاد توصیه نمیکنم مگه اینکه وضعتون اونقدر خوب باشه که اصلا از دانشگاههای خیلی بهتر پذیرش میگیرید و به فکر اینجا نمیافتین. رنک این دانشگاه در مهندسی(برخلاف رشته های انسانی و مدیریتش) خیلی بالا نیست و به دلیل موقعیت مکانیش به نظرم ممکنه اپلیکنت زیاد داشته باشه. این نظر کلی من هست حالا ممکنه استثنا هم پیدا بشه در این بین.

Member
    رشته و دانشگاه

خب بالاخره نتیجه ی ریجکت من ازینجا هم اومد. نظر دوستمون رو من کاملاً تایید می کنم. خودم چند نفر رو دیدم که تو رشته های برق و کامپیوتر پذیرش و فاند گرفتن ازین دانشگاه ولی واقعیتش حداقل تو رشته ی خودم کسی رو ندیده بودم بهش پذیرش بدن.

Senior Member EHSM آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman_awn نمایش پست ها
    خب بالاخره نتیجه ی ریجکت من ازینجا هم اومد. نظر دوستمون رو من کاملاً تایید می کنم. خودم چند نفر رو دیدم که تو رشته های برق و کامپیوتر پذیرش و فاند گرفتن ازین دانشگاه ولی واقعیتش حداقل تو رشته ی خودم کسی رو ندیده بودم بهش پذیرش بدن.
    برا شما فی رو ویو کرده بودن یا نه؟؟؟ اینو اول جواب بدید.
    خب اگه کسی رو ندیدید که از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه حالا ببینید.
    بنظرم این دانشگاه در صورتی که فی رو ویو کرده باشه احتمال ریجکتش زیاده. حالا چرا گیرتون رو این دانشگاهه؟ بدون فاند که نمیشه رفت. هزینهها خیلی زیاده. خییلی هم دانشگاه بالایی نیست. فقط تو نیویورکه.

Member
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط EHSM نمایش پست ها
    برا شما فی رو ویو کرده بودن یا نه؟؟؟ اینو اول جواب بدید.
    خب اگه کسی رو ندیدید که از این دانشگاه پذیرش گرفته باشه حالا ببینید.
    بنظرم این دانشگاه در صورتی که فی رو ویو کرده باشه احتمال ریجکتش زیاده. حالا چرا گیرتون رو این دانشگاهه؟ بدون فاند که نمیشه رفت. هزینهها خیلی زیاده. خییلی هم دانشگاه بالایی نیست. فقط تو نیویورکه.
    کسی رو تو مکانیک ندیده بودم پذیرش با فاند ازینجا گرفته باشه. بله فی ویو شده بود. بسیار بهتر بود که تو نوامبر و دسامبر این نکته رو گوشزد می کردید چون این دانشگاه کلی خرج روی دست ما گذاشت با مدارک پستی و ریپورت های رسمی. هیچ گیری ندارم رو این دانشگاه و اساساً چندان تو مکانیک حداقل مطرح نیست، من فقط از موقعیت مکانیش خوشم میومد که اونم قسمت نشد. تنها دلیل اپلایم هم این بود که استادی از یه دپارتمان دیگه به شدت توصیه کرد اپلای کنم و گفت که اگر ادمیشن بگیرم حتماً توی آزمایشگاهش من رو قبول می کنه. البته همون موقع گفت که خودش نقشی توی این تصمیم اولیه نداره.

Junior Member saman34 آواتار ها

سلام
    من بعد از اومدن Fee Waiver با GRE نه چندان بالا (160Q/149V) برای Biomedical Eng اپلای کردم که البته رشته خودم نیست هنوز هم جوابی نیومده و واضحه که دانشگاه فوق العاده سطح پایینی هست اگه از اینجا رد بشم دیگه آخرشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering - K. N. Toosi University

نقل قول نوشته اصلی توسط saman34 نمایش پست ها
    سلام
    من بعد از اومدن Fee Waiver با GRE نه چندان بالا (160Q/149V) برای Biomedical Eng اپلای کردم که البته رشته خودم نیست هنوز هم جوابی نیومده و واضحه که دانشگاه فوق العاده سطح پایینی هست اگه از اینجا رد بشم دیگه آخرشه.
    دانشگاه فوق العاده سطح پایین!؟ نمیدونم تعریف شما از سطح پایین چیه ولی دانشگاه در سطح جهانی خیلی مطرحه. مخصوصا از زمانی که با دانشگاه نیویورک ادغام شده. تو رتبه بندی هم بدترین رتبه اش 46 تو رنکینگ یو اس نیور هست. از نظر موقعیت مکانی هم که دیگه هیچ بحثی نیست، نیویورک یه جورایی پایتخت دنیا محسوب میشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)