این دپارتمان عمران چیکار داره میکنه؟؟؟ فقط جواب منو نداده یا کلا جواب نداده؟؟؟
این دپارتمان عمران چیکار داره میکنه؟؟؟ فقط جواب منو نداده یا کلا جواب نداده؟؟؟
دوستان عمرانی شما چه گرایشی اپلای کردید؟؟؟ مال من که روسازی آسفالتی بود (Transportation materilas)
سلام. تبریک میگم. ظاهرا صندوق پیام شما پر شده. ایمیل من abbas.ghaffari1365@gmail.com است. خوشحال میشم در ارتباط باشیم.
سلام دوستان.
امروز برای من ایمیل اومد که وضعیتت فرق کرده و توی Apply yourself دیدم که پذیرفته شدم ولی خبری از فاند نیست و گفته که:
Since your application for admission indicates that you are neither a U.S. citizen nor a U.S. Permanent Resident (Green Card) and that you are not currently in the United States, we need additional information before you can be officially admitted. You must submit a completed Certificate of Financial Responsibility (CFR) to our office.
این CFR همون Bank statement هست؟!
یعنی به اینترنشنال فاند نمیدند؟! این همه ایرانی که فول فاند داره!
حدس میزنم به خاطر دیرتکمیل شدن اپلیکیشنم باشه چون جی آر ای به دستشون نرسیده بود تا چند روز پیش و اواسط فوریه ریکام هام رسیده بود (البته جی آر ای رو برای رشته من نوشته بود که optional هست ولی من توی رزومه ام بود).
الان امیدی هست؟
من همین امروز میخواستم پیشنهاد یه جای دیگه رو قبول کنم که فاند هم داره ولی الان مونده ام چکار کنم و یکم هم داره برای ویزا دیر میشه و 15 آپریل هم نزدیک و باید جواب بدم تا اون موقع.
دوستان پذیرش رو با فاند گرفتن یا بعدا از دانشکده و مستقلا اومد؟ کی؟
ممنون
شاید سیاست دانشکده ها متفاوت باشه. من تجربه خودم رو در مورد دپارتمان کامپیوتر ساینس میگم شاید بهتون کمک کنه.
برای من ایمیل پذیرش که اومد همون موقع آفر فاند باهاش نبود اما آخر ایمیل قید شده بود که بهت فاند میدیم ولی جزییاتش بعدا برات ارسال میشه ایمیل هم از طرف دانشگاه بود نه دانشکده. بعد یکی دو ساعت نامه آفر با جزییاتش رو برام فرستادن. با دپارتمانتون به نظرم تماس بگیرید و بپرسید. احتمال اینکه بهتون فاند تعلق نگرفته باشه زیاده با اوصافی که دارید میفرمایید اما ناامید نباشید و پیگیری کنید.
موفق باشید
.If I had my life to live again. I'd make the same mistakes, only sooner
."If you get NO in answer, remember N.O. is "Next Opportunity
از دانشکده عمران گویا هنوز خبری نیست پس، هیچ چیزی هم تغییر نمیکنه توی پروفایل. دوستانی که پذیرش گرفتن از عمران لطفا ما رو هم در جریان بذارن.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)