صفحه 19 از 26 نخستنخست ... 91011121314151617181920212223242526 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 181 تا 190 , از مجموع 252

موضوع: خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UW-Madison / Ph.D. French Literature

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

دوستان با درود

به نظر مي رسه پرونده ي خيلي ها ( من جمله من!) هنوز بررسي هم نشده ! بنابراين، زمان مصاحبه اي هم اعلام نشده ! بدتر از اون اينكه من به ايميل مسئول پروندم هم تماس گرفتم 2 بار هم فورواردش كردم و جناب حقاني متاسفانه پاسخي هم ندادند ! تا بررسي و وقت مصاحبه و ارسال پرونده كه برسه به دانشگاههاي فرانسه، به نظر مي رسه يك ماه ديگر هم طول بكشه و ما بايد منتظر جواب پذيرشها اواخر خرداد باشيم انگار !
    بي نظمي ها در سفارت در طي ساليان متمادي، قاعدتا ريشه اي تر از يك بي نظمي غيرارادي است و مشكلي كه حالا به بخش فرهنگي هم رسيده، ساختاريست !
    به نظرم بهتر آن بود كه سيستم متمركز براي كشوري با اين درجه از سستي و تنبلي، ايجاد نمي شد تا مثل بقيه كشورها، دانشجو به انتخاب خود، دانشگاهها را انتخاب ، مدارك را ايميل يا پست مي كرد و تا اواسط ارديبهشت به انتظار جواب مي نشست !
    بهترين راه در حال حضر، تماس با بخش فرهنگي است در روزهاي كاريشان!

انشاالله رسيدگي كنند !

انشاالله !

ديشب كه نمي دانستم به كدام دردم،گريه كنم،كلي خنديدم!(صادق هدايت)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : خبر جديد و مهم : روند جدید دریافت پذیرش از موسسات آموزش عالی فرانسه

نقل قول نوشته اصلی توسط nimaK نمایش پست ها
    دوستان با درود

به نظر مي رسه پرونده ي خيلي ها ( من جمله من!) هنوز بررسي هم نشده ! بنابراين، زمان مصاحبه اي هم اعلام نشده ! بدتر از اون اينكه من به ايميل مسئول پروندم هم تماس گرفتم 2 بار هم فورواردش كردم و جناب حقاني متاسفانه پاسخي هم ندادند ! تا بررسي و وقت مصاحبه و ارسال پرونده كه برسه به دانشگاههاي فرانسه، به نظر مي رسه يك ماه ديگر هم طول بكشه و ما بايد منتظر جواب پذيرشها اواخر خرداد باشيم انگار !
    بي نظمي ها در سفارت در طي ساليان متمادي، قاعدتا ريشه اي تر از يك بي نظمي غيرارادي است و مشكلي كه حالا به بخش فرهنگي هم رسيده، ساختاريست !
    به نظرم بهتر آن بود كه سيستم متمركز براي كشوري با اين درجه از سستي و تنبلي، ايجاد نمي شد تا مثل بقيه كشورها، دانشجو به انتخاب خود، دانشگاهها را انتخاب ، مدارك را ايميل يا پست مي كرد و تا اواسط ارديبهشت به انتظار جواب مي نشست !
    بهترين راه در حال حضر، تماس با بخش فرهنگي است در روزهاي كاريشان!

انشاالله رسيدگي كنند !

انشاالله !
    انقدر بدبین نباشید حالا. کامپوس فرانس های کشور های دیگه اکثرا تا ۳۱ مارس به دانشجو هاشون مهلت ارسال مدارک میدن. با اون ها بخوایم مقایسه کنیم هنوز دیر نیست. و اینطور که به نظر میاد و من از معلم زبانم شنیدم خیلی با جدیت دارن پرونده ها رو بررسی می کنن و سرشون واقعا شلوغه. با رفتار مناسب و دلسوزانه ای که تا حالا ازشون دیدیم بعیده که تو رسیدگی به پرونده ها بخوان کم بذارن.

و اینکه دانشگاه ها به نظر میاد خیلی عجله نداشته باشن. من هیچ دانشگاهی رو ندیدم که زودتر از می پرونده رو از سمت کامپوس فرانس بخواد, لذا عجله نکنید. منتها اگه پرونده تون بررسی شد و یا وقت مصاحبه گرفتین بگید که ما در جریان باشیم عقب موندیم از بقیه یا نه! :دی من فقط یه نفر دیگه رو می شناختم اپلای کرده باشه که اون هم ۲ بار پرونده ش تصحیح شده هم وقت مصاحبه گرفته. شما کس دیگه ای رو می شناسید؟

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط sabouri نمایش پست ها
    انقدر بدبین نباشید حالا. کامپوس فرانس های کشور های دیگه اکثرا تا ۳۱ مارس به دانشجو هاشون مهلت ارسال مدارک میدن. با اون ها بخوایم مقایسه کنیم هنوز دیر نیست. و اینطور که به نظر میاد و من از معلم زبانم شنیدم خیلی با جدیت دارن پرونده ها رو بررسی می کنن و سرشون واقعا شلوغه. با رفتار مناسب و دلسوزانه ای که تا حالا ازشون دیدیم بعیده که تو رسیدگی به پرونده ها بخوان کم بذارن.

و اینکه دانشگاه ها به نظر میاد خیلی عجله نداشته باشن. من هیچ دانشگاهی رو ندیدم که زودتر از می پرونده رو از سمت کامپوس فرانس بخواد, لذا عجله نکنید. منتها اگه پرونده تون بررسی شد و یا وقت مصاحبه گرفتین بگید که ما در جریان باشیم عقب موندیم از بقیه یا نه! :دی من فقط یه نفر دیگه رو می شناختم اپلای کرده باشه که اون هم ۲ بار پرونده ش تصحیح شده هم وقت مصاحبه گرفته. شما کس دیگه ای رو می شناسید؟
    دوست گرامي با درود !

ايني كه مي فرماييد تا 31 مارچ هست بله خودم در چند پست قبل عرض كردم ! اما غرضم كلي بود ! در حالت عادي اكثر دانشگاههاي آمريكاي شمالي و حتي اروپا نهايتا تا اواسط ارديبهشت نتايج پذيرش را اعلام مي كنند و در نظر بگيريد براي امثال مني كه مشكل سربازي و مدرك و مهر و هزار مشكل ديگر داريم شايد مينيمم چندهفته اي طول بكشد و اينكه ما قرار باشد تازه خرداد و آنهم با اين وضعي كه ميبينم ته خرداد جواب پذيرش بايد پس كي برويم دنبال ويزا ؟! لااقل كي "با خيال راحت" برويم دنيال ويزا ؟!

بده خودم نزديك 1 سال و نيم در بخش فرهنگي، زبان خواندم ! چطور مي توانم منكر خوبي و انسانيت تمام كاركنانش بشوم ؟! اما بحث تنبلي است ! و فقط هم براي فرانسه نيست ! اصلا بنده كه سابقه تاريخي در عشق به فرانسه دارم !!!!!

والا كسي را نمي شناسم و ازين روند كند هم فقط اعصابم به هم مي ريزد !!!

فردا زنگي برنيم و بپرسيم ببينيم پرونده هامان در چه شرايطي است !

Junior Member amir_inter آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط sabouri نمایش پست ها

با سلام ،
    پرونده منم دوبار تصحیح شده و در نهایت ۱۵ فرودین تایید شد ، وقت مصاحبه هم بهم دادن.
    من هر موقع تماس گرفتم به سفارت به خوبی هم پیگیری کردند و هم راهنمایی، لذا دوستانی که هنوز پروندشون تایید نشده ، فردا بین ساعت ۱۱ تا ۱۳ به سفارت زنگ بزنن...
    ان شاالله که درست میشه
    نگران نباشید

Moderator
    nimaK آواتار ها
    رشته و دانشگاه

دوستان گرامي !

امروز صبح با بخش فرهنگي تماس گرفتم و با مسئول پرونده ام صحبت كرد ! نكته ي جالب اينكه گفتند پرونده ها بسته نشده و هم اكنون هم در دسترس دانشگاه هاي فرانسه است. دقايقي بعد با 3 دانشگاهي كه در ليستم بودند، تماس گرفتن و آنها دريافت پرونده ي من را تاييد كردند !

اين بدان معني است كه رويت نسخه ي كاغذي و مصاحبه بخش فرهنگي ممكن است تا حتي پس از پذيرش طول بكشد !

بنابراين ديگر هيچ مشكلي نيست !

موفق باشيد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    industrial engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    با سلام ،
    پرونده منم دوبار تصحیح شده و در نهایت ۱۵ فرودین تایید شد ، وقت مصاحبه هم بهم دادن.
    من هر موقع تماس گرفتم به سفارت به خوبی هم پیگیری کردند و هم راهنمایی، لذا دوستانی که هنوز پروندشون تایید نشده ، فردا بین ساعت ۱۱ تا ۱۳ به سفارت زنگ بزنن...
    ان شاالله که درست میشه
    نگران نباشید

دوست عزیز میتونم بپرسم به شما برای چه تاریخی وقت دادند ؟

رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa_a_m نمایش پست ها
    دوست عزیز میتونم بپرسم به شما برای چه تاریخی وقت دادند ؟
    سلام
    ببخشید بابت تاخیر در جواب
    ۱۴ آوریل وقت دادن بهم ، پنج شنبه هفته پیش !
    بهتون هنوز وقت ندادن ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_inter نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید بابت تاخیر در جواب
    ۱۴ آوریل وقت دادن بهم ، پنج شنبه هفته پیش !
    بهتون هنوز وقت ندادن ؟؟؟
    سلام
    لطفا بگید چی پرسیدن و روندش به چه شکل بود؟

Junior Member

من هم هنوز بهم وقت ندادن. فقط یه بار تصحیح کردم پرونده م رو.

رشته و دانشگاه
    مهندسی عمران

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed2004 نمایش پست ها
    سلام
    لطفا بگید چی پرسیدن و روندش به چه شکل بود؟
    ابتدا نسخه اصلی و فارسی مدارکی که آپلود کرده بودم رو ازم خواستن ، ترجمه مدارک رو نخواستن، بعدش یه مصاحبه به زبان فرانسه باهام انجام دادن ...
    سوالایی که هم پرسیدن بیشتر در باره اون چیزایی که تو سی وی مینویسید میپرسن ، با معرفی خود ، سوالا شروع میشه ...
    نگران مصاحبه نباشید خیلی سوالای آسونی میپرسن و بیشتر میخان بدونن چرا فرانسه رو انتخاب کردین و کدوم گرایش رو ترجیح میدین برین و کدوم دانشگاه رو دوست دارین ...
    من اینطور برداشت کردم که مصاحبه بخاطر این بود ک من رو در انتخاب هرچه بهتر دانشگاه و رشته مورد علاقم کمک کنن. همین

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)