صفحه 49 از 68 نخستنخست ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 673

موضوع: پزشکی، ادامه تحصیل، و کار در آلمان

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پزشکی، ادامه تحصیل، و کار در آلمان

باسلام
    من٢١ساله هستم بامعدل ديپلم١٧/٨١رشته تجربي تا اونجايي ك اطلاعات كسب كردم معدل پييش دانشگاهي با كالج پوشيده ميشه تاحدودي،٤ترم دامپزشكي خوندم الان تصميم به تغيير رشته پزشكي يا دندون يادارو دارم خواهشا كسي از دوستان كه كالج پزشكي المان رفته و امتحان داده و الان قبول شده به من بگه شرايط به چه نحوي هست،امتحان ورودي كالج چقدر سخته؟
    من تا خردادb1تموم ميشم اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara1994t نمایش پست ها
    باسلام
    من٢١ساله هستم بامعدل ديپلم١٧/٨١رشته تجربي تا اونجايي ك اطلاعات كسب كردم معدل پييش دانشگاهي با كالج پوشيده ميشه تاحدودي،٤ترم دامپزشكي خوندم الان تصميم به تغيير رشته پزشكي يا دندون يادارو دارم خواهشا كسي از دوستان كه كالج پزشكي المان رفته و امتحان داده و الان قبول شده به من بگه شرايط به چه نحوي هست،امتحان ورودي كالج چقدر سخته؟
    من تا خردادb1تموم ميشم اگه راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم

با سلام.شما نیاز به کالج ندارید اگه معدل دانشگاهتون تا اینجا بالای 18 هست میتونید مستقیم برای دانشگاه اقدام کنید فقط باید حداقل مدرک C1 داشته باشید. در غیر اینصورت با توجه به گپ 2 ساله بین دیپلم و زمان کنونی سفارت طبعا ازتون میخواد که گپ رو توجیح کنید و باید حتما دلیل قانع کننده داشته باشین وگرنه بهتون ویزا نمیدن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    با سلام.شما نیاز به کالج ندارید اگه معدل دانشگاهتون تا اینجا بالای 18 هست میتونید مستقیم برای دانشگاه اقدام کنید فقط باید حداقل مدرک C1 داشته باشید. در غیر اینصورت با توجه به گپ 2 ساله بین دیپلم و زمان کنونی سفارت طبعا ازتون میخواد که گپ رو توجیح کنید و باید حتما دلیل قانع کننده داشته باشین وگرنه بهتون ویزا نمیدن.
    با سلام باتشكر فراوان از جوابتون
    دامپزشكي رشته فوق العاده سختيه و من فقط٧٤واحد گذروندم و شما مطمئنين ميتونم مستقيم اقدام كنم؟چون فوق ديپلمم به من باابن تعداد واحد ندادن بايد٨٤واحد ميگذروندم اگ بدونم بااين تعداد واحد ميشه پذيرش مستقيم گرفت حتما اين كارو ميكنم
    لطفا اگ مطمئنين خبرم كنين باتشكر فراوان

رشته و دانشگاه
    medicine

نقل قول نوشته اصلی توسط Sara1994t نمایش پست ها
    با سلام باتشكر فراوان از جوابتون
    دامپزشكي رشته فوق العاده سختيه و من فقط٧٤واحد گذروندم و شما مطمئنين ميتونم مستقيم اقدام كنم؟چون فوق ديپلمم به من باابن تعداد واحد ندادن بايد٨٤واحد ميگذروندم اگ بدونم بااين تعداد واحد ميشه پذيرش مستقيم گرفت حتما اين كارو ميكنم
    لطفا اگ مطمئنين خبرم كنين باتشكر فراوان
    شما اگه حداقل یک سال هم درس میخونیدن میتونستین اقدام کنین. الن که 84 واحد پاس کردین و اوکی هست فقط تنها نکته ای که حائز اهمیت هست تعداد واحد نیست بلکه معدل شما تا اینجا هست که باید بالای 18 باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    شما اگه حداقل یک سال هم درس میخونیدن میتونستین اقدام کنین. الن که 84 واحد پاس کردین و اوکی هست فقط تنها نکته ای که حائز اهمیت هست تعداد واحد نیست بلکه معدل شما تا اینجا هست که باید بالای 18 باشه.
    زيره١٨ هست
    اگ يه اطلاعاتي راجب. اون دانشگاهي ك خودتون هسين بدين بهم يه دنيا ممنون ميشم تو ايتاليا

Junior Member

سلام، ممنون میشم به طور مختصر و مفید بدونم مراحل اپلای برای پزشکی از لیسانس در آلمان چجور هست. و سایت هایی هم که کمک میکنن رو هم ارائه بدید. اگه نکاتی هم هست گوش زد کنید. خودم تو آلمان مهندسی میخونم.

رشته و دانشگاه
    medicine

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamiiddd نمایش پست ها
    سلام، ممنون میشم به طور مختصر و مفید بدونم مراحل اپلای برای پزشکی از لیسانس در آلمان چجور هست. و سایت هایی هم که کمک میکنن رو هم ارائه بدید. اگه نکاتی هم هست گوش زد کنید. خودم تو آلمان مهندسی میخونم.
    شما باید معدلت حداقل 1.3 باشه و مدرک آلمانی DSH2 دشته باشید. البته چون رشتتون غیرمرتبط هست در اولیت های پایینتر قرار خواهید گرفت.

Junior Member

سلام دوست عزیز. واسه خودم نیست واسه کسی میخوام اقدام کنم که الان دیپلم تو ایران داره. فقط مراحل کاریش رو میخواستم.

پزشکی سلطان قابوس عمان معتبر
    http://www.iranoman.com/content/66

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamiiddd نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. واسه خودم نیست واسه کسی میخوام اقدام کنم که الان دیپلم تو ایران داره. فقط مراحل کاریش رو میخواستم.
    لیسانس داره دیگه کالج نمیخواد مستقیما باید اقدام کنه برای کورس. معدلهای لیسانس و دیپلم و پیشش با هم میانگین میشن میره توی کورس رقابت!
    مدارک هم زبان برای سفارت و گواهی های مالی و که هر کدام در تاپیک های خودشون توضیح داده شده اند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)