صفحه 7 از 8 نخستنخست 12345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 72

موضوع: University Of Georgia

ApplyAbroad Guru smonabav آواتار ها

پیش فرض پاسخ : University Of Georgia

نقل قول نوشته اصلی توسط ozviyat نمایش پست ها
    راستش اونا هر دو مدل رو پیشنهاد دادن البته با توجه به زمان، فوری،، احتمالا اینترنتی قوی تره،
    من خودم قبل از اومدن، با استادم اسکایپ داشتم، تجربیات اسکایپ با استاد رو میتونید در تاپیک های مرتبط دنبال کنید
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!
    اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک

Junior Member

دوستان سلام ،دیروز مصاحبه تلفنی من انجام شد. خانم دکتری که تماس گرفته بود (البته استاد مورد نظر من نبود ولی می دونست که من با کی تمایل دارم که کار کنه) دقیقا" سره ساعت زنگ زد ، حدود 30 دقیقه با هم حرف زدیم ، کلی هم سوال علمی پرسید ،حتی یه مسئله هم مطرح کرد که من هم جواب دادم( ابته فکر میکنم) اونم که اون ور تلفن هی بال بال می زد و جیغ و داد می کشید و کلا خیلی خوشحال بود .بعدم خداحافظی آرزو های خوب البته اشاره کرد که دیگران هم قرار با تو مصاحبه کنن.
    8 ساعت بعد یه ایمیل دیگه اومد این دفعه پای نامه رو 3 تا استاد دیگه گروه امضاء کردن (باز استاد خودم نیست) و برای یک هفته دیگه مصاحبه تصویری برنامه ریزی کردن.)))))))))))-:
    کسی اینجا همچیتن تجربه ای داره و می تونه بگه الان دقیقا چه بلایی دارن سر من می یارن و اوضاع واحوال من از چیه؟

Junior Member

سلام، مصاحبه من برای دوشنبه 15فوریه با یه نرم افزاری به نام zoom قرار انجام بشه. یه نفر دیگه هم اضافه شد، شدن 4نفر
    من هنوز نمی دونم چه بلایی قرار سرم بیاد، خواهشا اگر کسی همچین تجربه ای داره کمکم کنه،
    چرا دو بار با من مصاحبه می کنن؟

Junior Member noghte آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    نرم‌افزار

سلام دوستان،

من برای پائیز ۲۰۱۶ پذیرش گرفتم و اینها رو ازم خواستن:
    1. Certification of Finances form and supporting bank documents
    (http://grad.uga.edu/wp-content/uploa...8/COFGEN16.pdf). Please
    contact your department if you require financial assistance.

2. Official transcripts and diploma in original language with English translation.۱- با توجه به بحث‌هایی که اینجا خوندم در مورد بندم دوم، بعضی از دوستان معتقد بودن Bank Statement برای صدور I20 سریعتر از Fund هست. با توجه به اینکه یکی دو سال از اون بحث‌ها گذشته دوستانی که رفتن یا اقدام کردن چه توصیه‌ای می‌کنن؟
    الان دنبال فاند باشم (برای فوق لیسانس) یا فعلا با BS کار رو ادامه بدم؟

۲- با توجه به رنک نه چندان بالا، برای ویزا کسی از شما یا دوستانتون بود که ریجکت بشه؟

متشکرم

نقل قول نوشته اصلی توسط noghte نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من برای پائیز ۲۰۱۶ پذیرش گرفتم و اینها رو ازم خواستن:
    1. Certification of Finances form and supporting bank documents
    (http://grad.uga.edu/wp-content/uploa...8/COFGEN16.pdf). Please
    contact your department if you require financial assistance.

2. Official transcripts and diploma in original language with English translation.۱- با توجه به بحث‌هایی که اینجا خوندم در مورد بندم دوم، بعضی از دوستان معتقد بودن Bank Statement برای صدور I20 سریعتر از Fund هست. با توجه به اینکه یکی دو سال از اون بحث‌ها گذشته دوستانی که رفتن یا اقدام کردن چه توصیه‌ای می‌کنن؟
    الان دنبال فاند باشم (برای فوق لیسانس) یا فعلا با BS کار رو ادامه بدم؟

۲- با توجه به رنک نه چندان بالا، برای ویزا کسی از شما یا دوستانتون بود که ریجکت بشه؟

متشکرم
    من سوال آخر شما رو اول پاسخ بدم، رنکینگ دانشگاه ها/دانشکده، تاثیری در ریجکت/اکسپت شدن ویزا نداره، یعنی اینجوری نیست که شما بری رنک 1 ولی سربازی (بر فرض مذکر بودن) در محل حساسی بوده باشی ولی چون داری میری رنک 1، ویزات اکسپت بشه یا بر عکس

در مورد ریزنمرات، شما میتونید به گرد اسکول ایمیل بزنی و بگی زمانی که رسیدی اینجا، ریزنمرات رو حضوری براشون میاری، معمولا موردی نبوده و قبول میکنند این رو

در مورد فاند هم باید دانشکده (که فکر میکنم کامپیوتر هستش) تماس بگیرید. بنظرم اگر میخواهید i20 سریع تر صادر بشه، میتونید با BS ادامه بدید
    لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.

لطفا قبل از طرح سوال، از قابلیتی که فروم در اختیار شما گذاشته و اسمش "جـسـتـجـو" است، استفاده نمائید!!

رشته و دانشگاه
    نرم‌افزار

نقل قول نوشته اصلی توسط smonabav نمایش پست ها
    من سوال آخر شما رو اول پاسخ بدم، رنکینگ دانشگاه ها/دانشکده، تاثیری در ریجکت/اکسپت شدن ویزا نداره، یعنی اینجوری نیست که شما بری رنک 1 ولی سربازی (بر فرض مذکر بودن) در محل حساسی بوده باشی ولی چون داری میری رنک 1، ویزات اکسپت بشه یا بر عکس

در مورد ریزنمرات، شما میتونید به گرد اسکول ایمیل بزنی و بگی زمانی که رسیدی اینجا، ریزنمرات رو حضوری براشون میاری، معمولا موردی نبوده و قبول میکنند این رو

در مورد فاند هم باید دانشکده (که فکر میکنم کامپیوتر هستش) تماس بگیرید. بنظرم اگر میخواهید i20 سریع تر صادر بشه، میتونید با BS ادامه بدید
    مرسی از جوابتون. در مورد ویزا توی تاپیکش که می‌خوندم از صدها دلیل ریجکتی این رو هم دیدم! حالا سایر شرایطم رو اونجا می‌گم ببینم بقیه نظرشون چیه.
    بله کامپیوتر هست. پس با این حساب من BS رو تهیه می‌کنم از اونور موازی فاند رو هم دنبال می‌کنم.

ممنون از راهنماییتون :-)

رشته و دانشگاه
    نرم‌افزار

Question پاسخ : University Of Georgia

سلام،
    من مدارک رو فرستادم و الان منتظر i20 هستم. الان سه تا سوال دارم
    ۱- چون وقت زیادی نیست، به نظر شما راهی هست که زودتر SEVIS ID رو بگیرم و با اون بتونم وقت سفارت بگیرم؟
    ۲- یک SEVIS ID جدا برای همسرم (که قراره ویزای F2 بگیره) لازمه یا همون یکی کافیه؟
    ۳- برای فاند مستر از الان باید کاری کنم؟ (معدل و GRE اینام داغونه اما سابقه کار مفید و مرتبط زیاد دارم)

مرسی :-)

نقل قول نوشته اصلی توسط noghte نمایش پست ها
    سلام،
    من مدارک رو فرستادم و الان منتظر i20 هستم. الان سه تا سوال دارم
    ۱- چون وقت زیادی نیست، به نظر شما راهی هست که زودتر SEVIS ID رو بگیرم و با اون بتونم وقت سفارت بگیرم؟
    ۲- یک SEVIS ID جدا برای همسرم (که قراره ویزای F2 بگیره) لازمه یا همون یکی کافیه؟
    ۳- برای فاند مستر از الان باید کاری کنم؟ (معدل و GRE اینام داغونه اما سابقه کار مفید و مرتبط زیاد دارم)

مرسی :-)
    1- شما برای وقت گرفتن، نیازی به شماره سویس ندارید
    2- فقط فردی که F1 هست باید هزینه سویس رو پرداخت کنه
    3- در مورد دانشکده شما، اطلاعی ندارم، ولی بنظرم میتونید با اساتید تماس بگیرید و بگید که پذیرش گرفتید و این سابقه کارم هستش و ...

به امید دیدار شما در اتنز

این دانشگاه برای mba فاند میده به نظرتون ؟
    کسی تجربه داره ؟

ApplyAbroad Superstar houtcivil آواتار ها

سلام دوستان،
    من به تازگی به این به ایالت جورجیا و University of Georgia برای کار اومدم. هنوز تجربه زیادی در این شهر و دانشگاه ندارم ولی امیدوارم بتونم بهتون کمک کنم.
    ارادتمند شما،
    حامد