دوستان عزیز پیروی قرارمون مبنی بر اطلاع رسانی اینجا از بنده هم تصحیح خواستن...البته انگار با مشکلات نظام وظیفه آشنا نیستن...چون همه رو ایراد مدرک گرفتن !!! حالا زنگ می زنم درست میشه !!!
فقط نکته ی خوبی که گفتن این بود که مدارک دلف تون رو حتما پشت و رو اسکن کنید که ریزنمراتتون هم باشه
ديشب كه نمي دانستم به كدام دردم،گريه كنم،كلي خنديدم!(صادق هدايت)
سری قبل از من هم ایراد های عجیبی گرفته بودن. مثلا من ریزنمراتم رو هم به فرانسه هم به انگلیسی فرستاده بودم گفتن که باید به فرانسه باشه! من در قسمت commentaire مشخص کرده بودم که هر فایل به چه زبانی هست ولی خب چون اونطوری گفتن کلا انگلیسی رو حذف کردم.
سابقه کار رو هم من از ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ هر سال یه فایل آپلود کرده بودم. بهم گفتن که چرا یه فایل رو چند بار آپلود کردی؟ اگه مثل هم هستن حذف کن فقط یکیش بمونه و منم حذف کردم و فقط ۲۰۱۶ رو گذاشتم بمونه.
یکشنبه هفته پیش ارسال کردم و هنوز خبری نشده. امروز هم دوباره تماس گرفتم و همون چیزی که به شما گفتن رو به من هم گفتن که پرونده ها به دانشگاه ها رسیده و مصاحبه تاثیری رو اون روند نمی ذاره.
ولی من اکول پلی تکنیک هم اپلای کرده بودم که روند جداگانه هم داشت. توی سایت پلی تکنیک این پیغام واسم نوشته شده:
Votre état actuel est : En attente de l'importation de votre dossier Campus France
لذا من همچنان سردرگم هستم و مثل شما به چند تا از دانشگاه هایی که اپلای کرده بودم میل زدم و منتظرم جواب بدن که آیا پرونده م بهشون رسیده یا نه.
عرض كنم كه اول گير دادن كه چرا گواهي موقت نداري و چرا ترجمه ريزنمراتت رسمي نيست ! بعد گفتن چرا سال كار رو اولش زدي بايد آحرش مي زدي (چون من از 2014 مشغول به كار بودم تا الان اشتباه از خودم بود بايد 2016 مي زدم نه 2014) بعد كارتهاي زبان آموزي همون كلاسهاي بخش فرهني رو آپ كرده بودم كه جناب حقاني گفتن حذف كنيد !
مورد آخر هم اينكه گفتن پشت مدرك دلف ات رو هم آپلود كن كه خب امروز گرفتم آپلود كردم !
راجع به نمرات و مدرك كارشناسيم امروز بعد از كلي دردسر اكي شد و تماس برقرار شد و زنگ زدم به بخش فرهنگي و با خود مسئول پروندم صحبت كردم ! بهشون گفتم كه چون نه پايان خدمت داريم نه تحصيلي نه معافيت دائم گواهي موقت بهمون ندادن ! چون گواهي موقت هم نداريم اون سيستم وزارت علوم كه براي مهر اقدام كرديم روي ريزنمره هامون مهر نكرد ! بنابراين همينهايي است كه دارم و ديگه نه اينكه نخوام اصلا نمي تونم كاري بكنم !
جاي مدرك كارشناسي هم يه نامه اي رو از دانشگاه با مهر خود ادانشگاه گرفتم كه فلاني درسش اينجا تموم شده و در دست بررسيه پرونده اش در بخش فارغ التحصيلان و نامه رو خطاب به سفارت فرانسه گرفته بودم كه جناب حقاني گفتن اكيه !
يه مورد ديگه هم اين بود كه چون من قبلا 3 سال مهندسي خونده بودم و انصراف داده بودم ازش اونهارم وارد كرده بودم ولي همه ي ريزنمره ها م اطلاعات اون 3 سال الان دست دانشگاه دوم بود و خلاصه نداشتم فقط يه مدرك الكي ( الكي كه نه ! همون درسهايي كه تطبيق داده بودم رو ! ترجمه فرانسشون رو ) آپ كرده بودم كه جناب حقاني گقتن همه اون 3سال رو حذف كنم و يه Autre Activité بزنم بعد سال ديپلم و يه نامه انگيزش مانند بنويسم به فرانسه كه اينجوري شده و ندارم و اينها !
حالا دوباره اكي شد فرستادم رفت !
ببينيم چي ميشه :-) امبيدوارم اين دفعه....حتما زنگ بزنين خيليييي خوب ان :-)
دوست عزیز Maurice من جواب شمارو اینجا میدم ، چون صندوق پیام هاتون پر شده بود ...
من رشتم مهندسی عمرانه...
سوالات خاصی نپرسیدن ، اولش از ما میخان ک خودمونو معرفی کنیم ، بعد میپرسن تجربه کاری داری ، زبان فرانسه رو چطوری یاد گرفتید ، از کارآموزی و هرچی تو سی وی باشه سوال میکنن، از علایق و سلایق ، و اینکه چرا فرانسه رو انتخاب کردید و چرا ایران ادامه تحصیل نمیدید ، در همین حده !
ابتدا برگه های اورجینال فارسی رو ازتون میخان، ترجمه ها رو نمیخان ، بعد مصاحبه به زبان فرانسه و تمام :-D
اوه اوه :\ چقد دوندگی کردین ! امیدوارم نتیجه بده و این بار دیگه مدارکتون تایید بشه :-)
ولی این ایرادهایی ک میگیرن ب صلاحتونه ک میگیرن :-) بلاخره اونا سیستم پذیرش فرانسه رو بهتر از ما میشناسن :-) ایرادهایی ک از من گرفتن کاملا عاقلانه بود :-)
ولی مگه پرونده هرکسی توسط شخص خاصی پیگیری میشه ؟ الان مسئول پرونده شما چه کسی هستن ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)