می شه بگین از کدوم سایت می تونم رشته های اکادمی رو پیدا کنم؟؟
مثل سایتی که مدرسه گذاشته واسه انتخاب شهر و دانشگاه
می شه بگین از کدوم سایت می تونم رشته های اکادمی رو پیدا کنم؟؟
مثل سایتی که مدرسه گذاشته واسه انتخاب شهر و دانشگاه
ویرایش توسط behnamhg : March 14th, 2016 در ساعت 09:10 PM
ویرایش توسط behnamhg : March 14th, 2016 در ساعت 09:10 PM
آکادمی هنرهای زیبای بررا(میلان)
آکادمی هنرهای زیبای بولونیا
به ظن من این دوتا تو ایران معروفترن و بهتر جا افتادن.آکادمی ها تعدادشون زیاده و رشته ی و مجسمه و نقاشی رو تقریبا همشون دارند.بستگی داره چه شهری و چه رشته ای دوست دارید.مثلا من همیشه به دوستداران هنر رشته ی موزاییک آکادمی راونا(Ravenna) رو معرفی میکنم که بسیار رشته ی آینده داری هست(به لحاظ شغلی و درآمدی) و تو ایتالیا یک یا دوجا بیشتر ارایه نمیشه.لینکش هم تو صفحه ی اول آکادمی بولونیا هست.
دوستان من لیسانس گرافیک هستم و می خوام برای فوق لیسانس پذیرش بگیرم می تونید منو راهممایی کنید که کدوم دانشگاه ها توی ایتالیا پذیرش میدن ؟واسه من شرایط مالی هم مهمه واسه همین نمیدونم باید واسه کدوم دانشگاه اقدام کنم.
شما در لینکی که براتون کپی کردم میتونید هم بر اساس رشته تون، و هم بر اساس نام آکادمی جستجو کنید و هم ظرفیت رشته خودتون و سایر رشته ها رو برای خارجی ها مشاهده کنید.حتما اینم میدونید رشته های هنری بالای 90% به زبان ایتالیایی تدریس میشن.
http://afam.miur.it/studentistranieri/
البته از طریق سایت universitaly.it هم میتونید رشته ها و دانشگاههای مختلف رو سرچ کنید.البته دقت داشته باشید که رشته گرافیک رو در قسمت AFAM (آکادمی ها) باید سرچ کنید.
با سلام ودرود
من فارق التحصیل رشته ارتباط تصویری از موسسه آموزش عالی هنر شیراز(غیرانتفاعی) در مقطع کارشناسی با معدل۱۶:۸۵ هستم.
آیا مدرکم مورد قبول هست؟؟
رشته های ارشد هنر در ایتالیا به چه زبانی تدریس میشه؟؟
آیا امکان بورسیه شدن رو دارم؟ شرایطش به چه صورت هست؟؟ مدرک زبان فعلا ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنین. سپاس
ویرایش توسط roudabe : April 10th, 2016 در ساعت 01:25 AM
دوستان هنری، خواستم یادآوری کنم، به دلیل قحط الاطلاعات در زمینه رشته های هتر، که یادتون نره از تاریخ 18 maggio پیش ثبت نام ها شروع میشه و تقریبا تا آخر giugno ادامه داره.
سلام به همگی
من رشتم مهندسی مخابراته میخام تو رشته موسیقی تحصیل کنم کسی میدونه میتونم فوق رو موسیقی بخونم یا باید از اول برا لیسانس اقدام کنم ؟؟؟
هزینه ها و شهرهایی که دانشگاه موسیقی داره رو بهم بگین؟؟؟؟
میشه با کار دانشجویی و کمک هزینه دانشگاه درسمو تموم کنم؟؟؟؟؟
من در حال خوندن رشته ی نقاشی تو دانشگاه ازادم
استعدادم تو نقاشی خیلی خوبه و علاقمندم که این رشته رو تو ی کشور هنری بخونم
هیچ اطلاعاتی راجع به پذیرش و دانشگاه های ایتالیا ندارم
میشه یه نفر خیلی جامع بهم توضیح بده که چه کارهایی باید انجام بدم؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)