سلام چند تا پست قبل سوأل كردم ممنون از پاسخ . الان من از دانشگاه BKF توي بوداپست پذيرش دارم ميخواستم ببينم دانشگاه خوبي هست يا خير ؟ چون ما بين اين دانشگاه و دانشگاه elte اين و انتخاب كردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام چند تا پست قبل سوأل كردم ممنون از پاسخ . الان من از دانشگاه BKF توي بوداپست پذيرش دارم ميخواستم ببينم دانشگاه خوبي هست يا خير ؟ چون ما بين اين دانشگاه و دانشگاه elte اين و انتخاب كردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
با سلام خدمت دوستان
من برای مجارستان می خوام اقدام کنم ولی بین سملوایز و دبرسن شک دارم
از طرفی معدل پیش دانشگاهیم خوب نیست از وزارت بهداشت پرسیدم گفتن در صورتی که کالچ اونجا هم مورد قبول ما است
حالا کالج سملوایز که به نام مک دنیل هست ممکنه مشکل ساز بشه؟
چون کالج دبرسن به نام خوذشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
و سوال دیگه این که چقدر شانس قبولی از مک دنیل برای سملوایر است؟
در کل برای کدوم اقدام کنیم بهتری؟
با تشکر با ارزو موفقیت
با سلام و تشکر وزارت بهداشت به من گفتن اگه ی مدرک بدن از سملوایز که مورد تایید سملوایز باشه موردی نداره
امکان داره سملوایز تایید کنه
ببینید اینا ۱ نهاد هستن، یعنی بخش اینترنشنال دانشگاه سملوایز و کالج اینترنشنال ( مک دنیل) ، نمیتونن همدیگه رو تایید یا رد کنن، من بر اساس شنیده هام میدونم که ایران روی خوشی به مدرک کالج مک دنیل نشون نمیده، با اینکه هرکسی از من بپرسه میگم باید بره مک دنیل چون صد در صد خیلی بهتر از اوسینا و دونا هست، اما اگه به مدرک کالج به دلیل معدل نیاز جدی دارین، بهتره که اوسینا برین، اونجا باهاتون بهتر را میان تو نمره دادن و اینا احتمالا
اگه گیر معدل هستید که همینجا یه پیش دانشگاهی یا دیپلم جدید در یه رشته دیگه ثبت نام کنید و امتحان بدید و مدرکشو بگیرید ، خیلی راحتتره تا اینکه برید اونجا زیست شیمی فیزیک به انگلیسی نمره بگیرید خیالتونم راحته ک دیگه تایید نمیخواد
در ضمن دبرسن کالج نداره ، یه دوره فشرده اماده سازیه داخل دانشگاه که اگه قبول شید میرید ترم یک بنابراین به عنوان پیش دانشگاهی یا کالج محسوب نمیشه
برای معدل تو سایت وزارت بهداشت نوشته بالای 16برای کشور های بلوک شرق و جمهوری های تازه استقلال یافته منظورش شوروی سابقه,با این حساب شرط معدل برا مجارستان نباید باشه, همینطوریه دوستان؟؟؟
دوستان اگه معدل پیش فقط پایین باشه,بعده برگشت ایران تایید نمیکنه؟
ویرایش توسط behnamhg : April 15th, 2016 در ساعت 09:51 PM دلیل: ترکیب پست
سلام
دوستان اگه كسي شرط معدل دانشگاه خارج از كشور را براي انتقال به داخل نداشته باشد كه همان حداقل ٧٥٪ كل نمره است،نمي تواند انتقالي بگيرد؟ممنون
من یه مدت هست دانشگاه دبرسن مجارستان تحصیل میکنم ... الان مرخصی گرفتم ... اگه بخوام از مشکلات بگم مثنوی هفتاد من کاغذ میشه ... فقط لازم میدونم یک سری مطالب رو حتما بگم
بهتره بجای اینکه به فکر پذیرش راحت و یه مصاحبه و امتحان الکی و صوری باشین برین واسه یه جای درست اقدام کنین , وگرنه ققط وقت و هزینتونو دارین تلف میکنین ... قکر نکنین آی الان میرم یه جای خوب درس میخونم از این خبرا نیست , کیفیت آموزشی و زبان انگلیسی استادا در حد صفر هستش و توی شهر به شدت برای زبان به مشکل میخورین چون خیلیا انگلیسی بلد نیستن یا در حد ابتدایی و دست و پا شکسته . بیشتر استادا مطالب آموزشی رو که سر کلاس بهتون میخوان یاد بدن با استفاده از مترجم گوگل از مجاری به انگلیسی برگردوندن و موقع تدریس بیش از حد مشکل دارند مخصوصا موقع تفهیم مطالب ... کیفیت دانشگاه در حدی پایین هست که با این مدرک خیلی کشورها قبولتون نکنن و اجازه انتقال ندن ... وقتی دانشگاهی به اسم بین المللی یه استاد خارجی نداشته باشه و حتی امتحان زبان آیلتس یا تاقل ازتون نخواد و زبان استاداشم در حد آیلتس 2 باشه خودتون حسابشو بکنین ... طریقه امتحان گرفتناشونم که بماند ... راحت بگم تو این سیستم اگه تقلب نکنی کاملا بازنده ای ... کیفیت خونه ها هم پایین ... خوابگاه بسیار گرون یه اتاق 20 متری با حداقل امکانات 500 یورو ماهی ... بخاطر همین موضوع و اینکه ایرانیا و عربا اونجا زیاد ولخرجی کردن خونه ها هم الکی گرون شدن و هیچ سیستم عاقلانه ای پشتش نیست ... اگه کار بخوای کنی 99% باید زبان بیخود و سخت مجاری رو بلد باشی وگرنه بیخیال شو ... خیلیا میگن که نه دروغ میگی داری حرف الکی میزنی ... میتونین خودتون برین , وقت و عمر و پولتونو صرف یه دانشگاه مزخرف سطح پایین کنین و به اسم درس خوندن خوش بگذرونین و با تقلب و گوشی و ست و هزار چیز دیگه بیاین بالا و بادی به غبغب بندازین و بگین تو یه دانشگاه مثلا خارجی درس خوندین ... وقتی دست از پا درازتر برگشنین و هیچ کار نشد بکنبن اونوقت معلوم میشه ...
اگه میخوای واقعا درس بخونی فکر مجارستان رو از سرت بیرون کن ... یه کم وقت بزار و پولتو بیشتر کن و برو یه جای بهتر وگرنه همون ایران بمون بهتره ... خودتو توی دردسری میندازی که راحت ازش در نمیای ... مجاری ها هم آدمای خوبی نیستن گول ظاهرشونو نخور ... از خیلی آدمای دور و برت که ازشون گلایه داری صد برابر بدترن مطمین باش . سیستم دانشگاهی مزخرف مجارستان برایرشته ای مثلا 4 سال فیزیوتراپی 240 واحد گذاشته که قسمت اعظمش تیوری هست و هیچی سر کلاسا یاد نمیگیری . کلاسا هم زیاد و اجباری و بدرد نخور ... واسه رشته های همچین دست مثل پزشکی و غیره بهتره جایی بری که زبان مردمش انگلیسی باشه چون توی بیمارستانای کثیف و غیر بهداشتی دبرسن فوقش یک مریض از بین 1000 مریض انگلیسی حرف بزنه (kenezy korhaz) اسم بیمارستانم نوشتم براتون چکش کنین توی گوگل . بیمارستان شهر هستش و جای بسیار کثیف و غیر بهداشتی . توی تمرینای بیمارستانی هم بخاطر اینکه خیلی مواقع اجازه ندارین به مریض دست بزنین یا اصلا زبانشو نمیفهمین هیچی یاد نمیگیرین ... خودتونو گول نزنین و همچنین خانوادهاتونو که با کلی امید و ارزو شمارو میفرستن واسه تحصیلات عالیه!!! . بهتره بشینین و یه فکر عاقلانه تر کنین ... من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم, تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال ... یا حق
ویرایش توسط hatefrad : April 26th, 2016 در ساعت 10:36 AM
اما اینکه بدون تحقیق پاشدین و رفتین جایی مثل دبرسن، اینو نباید بسط بدین به تمام دانشگاههای مجارستان ،
من میتونم ساعتها با شما بحث کنم در مورد سطح دانشگاه سملوایز و سگد .
خوب شما اگه خودتوناز همه جا رونده و مونده نبودین چرا یک کشور بهتر نمیرفتین از اول؟ پس معلوم خودتون هم مثل آدمای دور برتون بودین دیگه ، و اینکه، احتمالا جزء اقشاری هستین که فکر میکنن چون مدرک زبان نداره، پس یهویی با به قول خودتون آیلتس ۲ میرم میشینم سر کلاس آره؟ نه برادر من در دیذی بازه حیای گربه کجا رفته، شما هرجای دنیا درس بخونین هیچ استادی برای شما تفهیم مطلب نمیکنه! استاد کارش معرفی تاپیک، معرفی تکست بوک، پرزنتیشن هفتگی ، رفع اشکال و امتحان گرفتنِ، این شمایین که باید تکست بوک مطالعه بفرمایین، های لایت بفرمایینش، نت بردارین، و مطالب گنگ رو بعد از ینکه از یوتیوب و جای دیگه پیدا نکردین از استادتون بپرسین!
و گرنه بله، این روش درس دادن مهدکودکی ، تو مجارستان که هیچ، تو هیچ جای دنیا وجود نداره .
لطفا شکستهای خودتون رو در زندگی بپذیرین ، و گردن این و اون نندازین، بگین کوچیک بود ، سخت بود، نتونستم بخونم، کسی که کاری باهاتون نداره که برادر من!
اینجا تا دلتون بخواد دانشجو موفق و دیسمیسی ناموفق داریم،
ویرایش توسط hatefrad : April 26th, 2016 در ساعت 10:37 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)