سلام دوستان كسي اطلاع داره تا چه زمان براي تحويل نمره زبان فرصت هست من براي ترم اول پذيرش گرفتم اگه اسكولار رو نخوايم تا كي فرصت داريم نمره زبان رو تحويل بديم
سلام دوستان كسي اطلاع داره تا چه زمان براي تحويل نمره زبان فرصت هست من براي ترم اول پذيرش گرفتم اگه اسكولار رو نخوايم تا كي فرصت داريم نمره زبان رو تحويل بديم
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
سلام دوستان
من ارشد مهندسی کنترل برای میلان . تورین . ساپنزا و سیه نا ورودی 2016-2017 اقدام کردم . همه مدارکم تکمیل بود و اپلود کردم و ثبت نام اولیه ام انجام شد. فقط مدرک زبان چون هنوز ایلتس نگرفتم فعلا یه نامه نوشتم که بعدا آماده میکنم مدرک زبانو . حالا سوالم اینه که 1 - تا کی فرصت دارم مدرک زبان فرستم براشون . 2- آیا اصلا راهی هست که بدون مدرک زبان من پذیرش بگیرم از دانشگاه هایی که گفتم ؟ 3 - برای میلان هنوز مدارک رو پست نکردم آیا بدون مدرک زبان پست کنم مدارکو ؟ 4 - تا کی مشخص میشه که من شانسی برای قبولی دارم . آیا جوابی از دانشگاه بهم میدن یا خودم باید نامه بزنم ؟ ممنون میشم جواب بدید .
7روز از كي؟؟؟!!!واگه نتونم بايد ديفر كنم واسه ترم بعد؟؟؟
الان شد 6 روز :دی
اینجا رو چک کنید.
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
با سلام
دوستان من جدیدا یه دغدغه ای پیدا کردم در مورد زبان و اونم این هست که ایا این مقدار زبانی که ما تو ایران یاد میگیریم و حتی امتحان میدیم، گره گشای تحصیل ما تو دانشگاه پلی تکنیک میلان هستش یا نه؟ (من در امتحان ایلتس 6.5 شدم) بیشتر سوالم این هست که در رشته های مهندسی اساتید با چه پیش فرضی از سطح دانش زبان دانشجو ها تدریس میکنن؟ اگر امکان داشته باشه یک مقدار در این مورد توضیح بدید.
ببخشید اگه این موضوع یکم از مبحث کلی این تاپیک خارجه
با تشکر
سلام من همه مدارکمو به غیر از آیلتس یه هفته پیش واسه ارشد معماری دانشگاه میلان آپلود کردم،بدون مدرک زبان پذیرشو بررسی میکنن یا حتما باید اونم الان باشه؟گفتن تا 12 فروردین باید مدرک زبان برسه ولی من زودتر از خرداد نمیتونم ،آیا بهم فرصت میدن؟از بورس هم نمیخوام استفاده کنم
سلام دوستان من واسه ی کارشناسی دو رشته ی معماری-معماری ومعماری پلی تکنیک ریجکت شدم.فقط نمره زبانم مونده بود. فکر کنم امسال به زبان حساس شدن. سوالم اینه که بین رشته های معماری و دیزاین شانس پذیرش کدوم بیشتره؟ اینتریور مثلا؟
دوم اینکه ایا واسه اپلای ترم بعد باید دوباره مدارک را پست کنم؟
۳/دانشگاه معماری به انگلیسی واسه ارشد تو میلان یا نزدیکش کجا هست؟
۴/ ایا این اسکولا با دانشگاه فرق داره؟ ویزا میدن با پذیرشش؟
پیشاپیش ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)