Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.g
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
باسلام خدمت همه دوستان من میخوام برای سال بعد اقدام.کنم و نمیخوام بورس دانشگاه باشم ایا بدون مدرک زبان مدارک بررسی میشه و من میتونم پذیرش بگیرم توی سایت زده پذیرش میشه گرفت چند مدت وقت دارم که زبانمو ارائه بدم ایا میشه مدرک زبان رو برای ثبت نام ارائه داد و به دانشگاه ارسال نکنیم منظورم ارائه مدرک به سفارت ایتالیاست
واین که تا کی وقت دارم این مدارکو تحویل سفارت بدم؟
تنها به پیام هایی که امکان گفته شدن در فروم نیست جواب داده خواهد شد و به جای پست ها و پیام های تشکر از اضافه کردن به امتیاز کاربر استفاده نمایید.
آپلود مدرک زبان کافی هست یا نیازه که از طرف موسسه هم بهشون ریپورت بشه؟
سلام دوستا ن ۱ اکتبر ددلاین زبان پلی تکنیکه واسه ترم ۲ که شروعش مارچ ۲۰۱۷ هست. ایا هنوز هم میشه بعد ددلاین نمره زبان را فرستاد؟ یا قانونش عوض شده؟ من می ترسم ادمیشنم لغو بشهلطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان
من یه سوال در مورد زبان داشتم.
من مدرک زبان ندارم و ادمیشنم رو اکسپت کردم. گفتن نامه ادمیشن رو وقتی میدیم که نمره زبان بدی.. من گفتم تا April میتونم مدرک زبان بدم. پرسیدم ازشون مشکلی نیست؟ این رو جواب دادن:Be aware that if the document is not provided by the deadline we cannot guarantee that you will be considered for the available merit based scholarships and/or that your name will be included in the lists of admitted international students sent to the Italian Diplomatic Representatives for your pre-registration and Visa procedures.
Futhermore, the language certificate is compulsory to obtain your admission letter and in order to enroll.
حالا نمیدونم اگه من اپریل مدرک زبان بدم بهشون اسمم رو برا سفارت نمیفرستن؟ همه اسامی رو یه جا میدن؟
اخه سکند کال تا 1 اپریل ددلاین مدرک زبان داره... نمیشه اسم من رو هم با اونایی که برای سکند کال اقدام میکنن رد کنن به سفارت؟
شما فرست کال اقدام کردید. و ددلاین زبانشم 10 فبریه ست. ادمیشن آفیسم بهتون گفته اگه تا ددلاین نفرستید ضمانت نمیکنیم اسمتون را بفرستیم سفارت.
اگه تاریخ را رد کنید، برای بورس که صد در صد در نظرتون نمیگیرن. در مورد رد کردن اسمتون به سفارت هم شاید یه خلصی براتون در نظر بگیرن. بچه های سالهای گذشته یه زمزمه هایی راجع به این موضوع کردن. بهر حال میلان سر مدرک زبان اصلا شوخی نداره با کسی.
باز سوالتون را دقیق تر و بازتر از خود ادمیشن آفیس بپرسید و هر چه سریعتر مدرک زبانتون را آماده کنید.
مرده گان اين سال عاشقترين زنده گان بودهاند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)