ویرایش توسط Sina0077 : April 27th, 2016 در ساعت 01:48 PM
.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
.A.H
به سنجش پیام دادم به شرح زیر و با پاسخ مربوطه. گفتم شاید برای دوستان دیگه هم مفید باشه:
عنوان درخواست :
عمومي | TOEFL - مدارك لازم در زمان حضور در جلسه امتحان تافل
متن درخواست :
با سلام.
با توجه به مدارك اعلام شده در سايت ets و اعلام دولت مبني بر اعتبار كارت ملي تا سال 96 اينجانب اقدام به تعويض شناسنامه و كارت ملي خود نكردم ولي حالا برخي از دوستان ميگويند مركز ازمون سنجش مدارك قديمي را نمي پذيرد. ايا درست است؟ اگر بله من چه اقدامي مي توانم انجام دهم. زيرا پس از پرسش از اداره ثبت احوال فرمودند كه حداقل سه ماه براي دريافت اين مدارك بايد منتظر بمانم و امتحان من يك ماه ديگر است. ايا گواهينامه الكترونيكي همانگونه كه اي تي اس اعلام كرده است قابل قبول است؟ لطفا اينجانب را راهنمايي بفرماييد. با سپاس فراوان
تاریخ ارسال پاسخ :
١٣٩٥/٠٢/٠٨-١٠:٣٤
پاسخ :
با سلام
به همراه شناسنامه وکارت ملی گواهینامه یا کارت دانشجویی معتبر همراه داشته باشید
با سپاس
فکر میکنم دیگه جای استرسی برای من نیست اگه شناسنامه به وقتش به دستم نرسه.
نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
آمادگی GRE
"never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...
دقیقا عین جمله رو کپی کردم براتون. همون طور که دوستمون فرمودن علاوه بر کارت ملی و شناسنامه باید گواهینامه و یا کارت دانشجویی معتبر ببریم. در واقع یادش رفته بین کارت ملی و گواهینامه یه ویرگول بذاره.
اینم اضافه کنم الان رفتم ثبت احوال نگاه کرد به شناسنامه م گفت تعویض نمیکنیم. حالا دوستان خواستند به ثبت احوال شهرشون یه سر بزنند. ضرر نداره. چون فکر میکنم شناسنامه من هیچ خط و خشی نداشت عوض نکرد. وگرنه مستعمل باشه احتمالا عوض کنه
آمادگی GRE
آمادگی GRE
تایم بریک دست شما هست. بین سکشن ریدینگ و لیسنینگ تایم دست شما هست. کلا یه جاهایی هست که تا کلیک نکنید، وارد مرحله ی بعد نمی شید. اول آزمون هم تو سنجش به ما گوشزد کردن که این کارو نکنید!(یعنی وقت کشی)
ولی در کل پیشنهاد من اینه که زود شروع نکنی ازمونو و هیچ مرحله ای رو اسکیپ نکنی. یه جاهایی instruction می خونه نرم افزار، اون جاها رو اگه نمی خواید گوش بدیدم بزارید play شه تا اخر و اسکیپ نکنید. ولی در عین حال به صورت تابلو وقت کشی هم نکنید. این باعث می شه به اسپیکینگ که برسید، اکثرا اسپیکینگشون تموم شده باشه، و مزاحمت صوتی نداشته باشید. چون خیلیا اسکیپ می کنن اون قسمتارو. همم این که یه استراحتی می کنید تا instructionها خونده می شه.![]()
سلام دوستان عزیز ، یه سوال ، موقع بخش Listening نباید چیزی روی چکنویس نوشت؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)