صفحه 122 از 127 نخستنخست ... 2272112113114115116117118119120121122123124125126127 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,211 تا 1,220 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام دوستان. من کارت ملی و شناسنامه ام قدیمی هست. 14 خرداد آزمونمه. میخواستم ببینم مرکز سنجش گواهینامه رو قبول داره؟ یا من چی کار باید بکنم؟ فکر میکردم وقتی میگن کارت ملی اعتبار داره دیگه مشکلی نیست. الان استرس امتحان از یه طرف این فکر و خیالات هم که سر جلسه ممکنه مشکلی پیش بیاد یه طرف. ممنون میشم راهنمایی کنید
    چون شما وقت دارین 2 کار می تونین بکنین:
    1) پاسپورت بگیرین که 1 هفته ای میاد دمه خونتون.
    2) شناسنامتونو عوض کنید که حداقل تا دو هفته دستتونه و با خیال راحت برین سر جلسه...
    ویرایش توسط Sina0077 : April 27th, 2016 در ساعت 01:48 PM

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

به سنجش پیام دادم به شرح زیر و با پاسخ مربوطه. گفتم شاید برای دوستان دیگه هم مفید باشه:

عنوان درخواست :
    عمومي | TOEFL - مدارك لازم در زمان حضور در جلسه امتحان تافل

متن درخواست :
    با سلام.
    با توجه به مدارك اعلام شده در سايت ets و اعلام دولت مبني بر اعتبار كارت ملي تا سال 96 اينجانب اقدام به تعويض شناسنامه و كارت ملي خود نكردم ولي حالا برخي از دوستان ميگويند مركز ازمون سنجش مدارك قديمي را نمي پذيرد. ايا درست است؟ اگر بله من چه اقدامي مي توانم انجام دهم. زيرا پس از پرسش از اداره ثبت احوال فرمودند كه حداقل سه ماه براي دريافت اين مدارك بايد منتظر بمانم و امتحان من يك ماه ديگر است. ايا گواهينامه الكترونيكي همانگونه كه اي تي اس اعلام كرده است قابل قبول است؟ لطفا اينجانب را راهنمايي بفرماييد. با سپاس فراوان

تاریخ ارسال پاسخ :
    ١٣٩٥/٠٢/٠٨-١٠:٣٤

پاسخ :
    با سلام
    به همراه شناسنامه وکارت ملی گواهینامه یا کارت دانشجویی معتبر همراه داشته باشید
    با سپاس

فکر میکنم دیگه جای استرسی برای من نیست اگه شناسنامه به وقتش به دستم نرسه.

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

به سنجش پیام دادم به شرح زیر و با پاسخ مربوطه. گفتم شاید برای دوستان دیگه هم مفید باشه:

عنوان درخواست :
    عمومي | TOEFL - مدارك لازم در زمان حضور در جلسه امتحان تافل

متن درخواست :
    با سلام.
    با توجه به مدارك اعلام شده در سايت ets و اعلام دولت مبني بر اعتبار كارت ملي تا سال 96 اينجانب اقدام به تعويض شناسنامه و كارت ملي خود نكردم ولي حالا برخي از دوستان ميگويند مركز ازمون سنجش مدارك قديمي را نمي پذيرد. ايا درست است؟ اگر بله من چه اقدامي مي توانم انجام دهم. زيرا پس از پرسش از اداره ثبت احوال فرمودند كه حداقل سه ماه براي دريافت اين مدارك بايد منتظر بمانم و امتحان من يك ماه ديگر است. ايا گواهينامه الكترونيكي همانگونه كه اي تي اس اعلام كرده است قابل قبول است؟ لطفا اينجانب را راهنمايي بفرماييد. با سپاس فراوان

تاریخ ارسال پاسخ :
    ١٣٩٥/٠٢/٠٨-١٠:٣٤

پاسخ :
    با سلام
    به همراه شناسنامه وکارت ملی گواهینامه یا کارت دانشجویی معتبر همراه داشته باشید
    با سپاس

فکر میکنم دیگه جای استرسی برای من نیست اگه شناسنامه به وقتش به دستم نرسه.
    شناسنامه وکارت ملی گواهینامه؟؟؟ and or or?

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها
    خب این برای حالتی هست که طرف کارت ملیش منقضیه و شناسنامش قدیمیه. گفته علاوه بر اون دوتا، گواهینامتم بیار.

نقل قول نوشته اصلی توسط kasi58 نمایش پست ها

دقیقا عین جمله رو کپی کردم براتون. همون طور که دوستمون فرمودن علاوه بر کارت ملی و شناسنامه باید گواهینامه و یا کارت دانشجویی معتبر ببریم. در واقع یادش رفته بین کارت ملی و گواهینامه یه ویرگول بذاره.
    اینم اضافه کنم الان رفتم ثبت احوال نگاه کرد به شناسنامه م گفت تعویض نمیکنیم. حالا دوستان خواستند به ثبت احوال شهرشون یه سر بزنند. ضرر نداره. چون فکر میکنم شناسنامه من هیچ خط و خشی نداشت عوض نکرد. وگرنه مستعمل باشه احتمالا عوض کنه

آمادگی GRE

نقل قول نوشته اصلی توسط milados نمایش پست ها
    سلام
    دوستان آزمون خودتون رو زیـــــــاد کِش ندید لطفا . بلایی که سر Astute اومد سرِ بنده ام آمد(نمره ام نیومده).
    من ام خیلی خیلی آزمون ام رو کش دادم که هم برای اسپیکینگ راحت باشم و هم برای نوشتن رایتینگ هام، که متاسفانه بیش از حد شد. بدبختی سیستم ام 2 بار خراب شد و 2 یا 3 مین از بریک هم دیر اومدم(ساعت 12.05 بود از بریک اومدم). البته آزمون امم خراب کردم. یکی از مراقبین خیلی شاکی بود و گفت ریپورت می کنم. ساعت 1:40 از سنتر اومدم بیرون. نیم ساعت بعد از آخرین نفر در سالن.

سوال: می خوام دوباره ثبت نام کنم ولی مشکل اینجاست که زمان آزمون رو زده 12:30 PM. نمی دونم که ساعت 12 هم آزمون می گیرند یا نه ؟؟
    یه سوالِ دیگه هم دارم
    یه سایت چینی زده بود آزمون های جمعه ها سخت تر است؟؟ (من می خوام 18 سپتامبر که جمعه است رو بنویسم). حالا چه کنم به نظر شما ؟

سپاس

یعنی چی کش ندید؟ کدوم قسمت دست ما هست که کش ندیم؟ پیشاپیش مرسی از راهنماییتون

آمادگی GRE

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

یعنی چی کش ندید؟ کدوم قسمت دست ما هست که کش ندیم؟ پیشاپیش مرسی از راهنماییتون
    تایم بریک دست شما هست. بین سکشن ریدینگ و لیسنینگ تایم دست شما هست. کلا یه جاهایی هست که تا کلیک نکنید، وارد مرحله ی بعد نمی شید. اول آزمون هم تو سنجش به ما گوشزد کردن که این کارو نکنید!(یعنی وقت کشی)
    ولی در کل پیشنهاد من اینه که زود شروع نکنی ازمونو و هیچ مرحله ای رو اسکیپ نکنی. یه جاهایی instruction می خونه نرم افزار، اون جاها رو اگه نمی خواید گوش بدیدم بزارید play شه تا اخر و اسکیپ نکنید. ولی در عین حال به صورت تابلو وقت کشی هم نکنید. این باعث می شه به اسپیکینگ که برسید، اکثرا اسپیکینگشون تموم شده باشه، و مزاحمت صوتی نداشته باشید. چون خیلیا اسکیپ می کنن اون قسمتارو. همم این که یه استراحتی می کنید تا instructionها خونده می شه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    علوم آزمایشگاهی - دانشگاه علوم پزشکی گیلان

سلام دوستان عزیز ، یه سوال ، موقع بخش Listening نباید چیزی روی چکنویس نوشت؟

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra202 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز ، یه سوال ، موقع بخش Listening نباید چیزی روی چکنویس نوشت؟
    این ربطی به محل ازمونتون نداره. هرجا باشید موقع لیسنینگ (و همه ی اسکیل های دیگه) اجازه نوت برداری دارید.

نقل قول نوشته اصلی توسط rtrt نمایش پست ها
    اگر فرصت داری شناسنامتو برو عوض کن. کمتر از یه ماه میاد دم خونه.کارت ملی طول می کشه.
    معمولا عکسای شناسنامه ها قدیمه و امکان داره گیر بدن.
    درود بر شما،
    دوست عزیز آیا باید حتما شناسنامه تعویض شود؟ خب چرا عکس شناسنامه را تعویض نکنیم و کل آن را تعویض کنیم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)