سلام
اگر کسی قصد رفتن به این دانشگاه رو داره لطفا اینجا اعلام کنه. من پذیرش با فاند برای دکتری برق دارم.
ممنون
سلام
اگر کسی قصد رفتن به این دانشگاه رو داره لطفا اینجا اعلام کنه. من پذیرش با فاند برای دکتری برق دارم.
ممنون
سلام دوستان. بچه های خیلی زیادی از من خصوصی درمورد این دانشگته پرسیدن، من فک کردم اینجا یکم توضیح بدم بدرد بقسه هم بخوره
اینجا هم مث خیلی جاهای دیگه عملکردت به خودت بستکی داره، اگه قوی باشه، داشنگاه و استادت ساپورتت میکنه. در کل جای خوبیه (البته من جاهای دیگه رو ندیدم!) ایرانی زیاد هس و ایرانی ماه هم البته. خلاصه احساس تنهایی و غربت اصلا نمیکنید.
شهرش هواش گرم و شرجیه. داشنگاه مرکز شهر نیس و یه جای نسبتا آروم هس. مث بقیه جاهای آمریکا (اییجوری که من شنیدم) بی ماشین نمیشه زندگی کردو اما اوکیه، برا خرید اینا معمولا همیشه بچه هایی که ماشین دارن کمک میکنن ، و برای دانشگاه رفتن هم ترجیح اینه سال اول نزدیک دانشگاه خونه بگیرید. قیمت خونه نسبتا بالاس، یه اتاق بین 500 تا 700 بستگی به اینکه حالا چند خاب باشه خونه و چقد نزدیک باشه و اینا... معمولا همه خونه میگیرین چون اینجوری که من شنیدم به صرفه تره. فاند همه اندازه هم هس و هزینه هار کامل کاور میکنه (خب بیشترین هزینه برمیگگرده به خونه که معمولا همه شیر میکنن، اما اینجا زوج هایی هم هستن که با یه اند دارن زندگی میکنن)
خلاصه اینکه دارین میاید اینجا تا میتونید لباس خنک بردارین، و پیش پیش هم خوشامدید!
دوستان کسی هست این دانشگاه رشته معماری باشه یا اپلای کرده باشه؟ برای فال 2016 هنوز جواب نمیدن ایمیل هم خیلی دیر به دیر جواب میدن تو دپارتمان ، اولش میگفت داریم رو پروندت کار میکنیم الان باز میگن گذاشتیم تو نوبت آخر جولای خبر میدیم ، اخه ترمی که از آگوست شروع میشه آخر جولای به چه دردی میخوره جوابش؟
سلام دوستان.
من می خوام برای Master رشته ی برق Power این دانشگاه اقدام کنم. می خواستم بدونم آیا کسی در مورد اینکه چقدر احتمال اینکه از ترم دوم به بعد حداقل فاندی در حد Tuition بگیرم هستش.
با تشکر
سلام دوستان
من میخام برای دکتری در FIU اپلای کنم. میخاستم بدونم چجوری باید مدارک تحصیلی را برای دانشگاه بفرستم.
آیا مدارک ترجمه شده را خودم با پست بفرستم یا نه حتمی باید دانشگاهای محل تحصیلم بفرستند؟
و دقیقا چه مدارکی باید پست شوند؟
ممنون از راهنمایی های خوبتون
سلام دوستان ممنون می شم راهنماییم کنین اینطور که پیام دوستانو خوندم این دانشگاه رو ریز نمرات دانشگاه حساسه من ریز نمرات دانشگاهمو دارالترجمه رسمی ترجمه کرده ببرم دانشگاه تو پاکت بزاره مهر بزنه اکیه؟؟
کسی اینجا از دانشجوهای کامپیوتر ساینس نیست؟ وضعیت فاند دانشگاه رو میخوام بدونم... به دانشجوی مستر assistantship میدن؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)