سلام
ارزش داره الان برم دنبال معافی؟7ماه خدمت
بیماری ستون فقرات
کیفوز.وواریکوسل
اگربخوام اقدام کنم.چجوری باید اقدام کنم تا برام غیبت نزنن؟
دوستان با کارت موقت هم میشه از کشور خارج شد؟چون کارت اصلی منو میرم نظام وظیفه باور نمیکنن پدر -مادرم از هم جدا شدن،هی میگن دروغ میگین و ... گفتن باید 3 سال بشه،آبان میشه 3 سال.تا اون موقع گفتن کارت موقت میدیم فقط .
آیا راهی برای ضعیف کردن چشم وجود داره حالا با دارو یا نور مستقیم باشه مهم نیست اگه میدونید لطفا توضیح بدید، شماره چقدر بالا بره مهم نیست هر چقدر بیشتر بهتر فقط چشمم ضعیف تر بشه اگه تجربه ای دارید لطفا دریغ نکنید.
با تشکر
با سلام
بنده میخوام به دلیل اختلال تنفس از طریق بینی(انحراف و شکستگی قدیمی) برم بهداری ناجا
الانم مشغمل به خدمتم
می خوام بدونم در صورت عمل چقدر استعلاجی میدن
همچنین مشکل کمر در هم دارم که تو سانحه رانندگی پیش اومده
حالا سوال دوم اینه که اگه دکتر ها برای هر مورد مرخصی استعلاجی بدن چطور اعمال میشه؟
با تشکر از راهنمایی دوستان
تا آنجایی که مطلع هستم ماکزیمم استعلاجی برای سرباز وظیفه 45 روز است پس قطعا بیشتر از این نخواهد بود قاعدتا پادگان با پادگان نیرو با نیرو فرق میکنه اما کلیتش
اینه شما هر مشکلی داری باید دکتر بیمارستان زیر نظر اون نیرو تایید کنه میزان روزی هم که شما نیاز داری همین دکتر مشخص میکنه
And Nothing Else Matters ......
Please Don't Ask Your Questions Using Private Messages
دوستان در مورد نحوه پذیرش سپاه اطلاعی دارند؟ یکی می گفت اگه درخواست بدی معلوم نیست کجا بندازنت و شاید از اونجا که درخواست دادی اونجا نفرستن و شهر دیگری بفرستن/ جواب درخواست بعد آموزش میاد؟ اگر از دوستان در این مورد اطلاعی داره یا میتونه اطلاعی کسب کنه خیلی کمک میکنه.
دوستان روند ترخيص از پادگان به چه صورت هست ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)