دوستان خوشحال می شم نظرتون رو در مورد این متن به عنوان اولین تماس با استاد بدونم
Prospective PhD Student - Interested in Nanophotonics/Quantum Optics
Dear Prof
My name is... and I’m a graduate student in nanophysics. My M.Sc. Thesis was mainly on design and optimization of photonic crystal nancavities by FDTD method. Moreover In this project I studied some aspects of interaction between cavity mode and an emitter (for example a quantum dot). In addition I have two publications and some experience in computational programming which you can find relevant information and other details in my CV.
I am interested in your research areas especially in the fields of Nanophotonics/Quantum Optics. Regarding your research line and your publications which I find in your website, I feel confident that joining as a PhD student (to The University of -----) under your supervision will help me to improve my knowledge in physics.
I would appreciate if you evaluate my CV that I have attached to this e-mail. I am looking forward to receiving your kind response.
Best regards,
سلام همگی
وقت بخیر
دوستان من استادی رو در دانشگاه واترلو پیدا کردم در حال تشکیل گروه تحقیقاتی جدید هست و دنبال دانشجو PHD میگرده، من شرایط رو تا جایی دارا هستم که سه تا Publication نمیخواست و متاسفانه فقط یک مقاله isi دارم... به نظرتون تو متن نامه ام واسش چی بنویسم؟
نمره ایلتس و ج یار ای هم هنوز ندارم دارم اماده میشم واسشون لازمه اینومطرح کنم؟ با چجور جمله بندی؟
بسیار ممنون از وقت انرژی که صرف می کنید.

سلام دوستان
میخواستم بدونم از چه زمانی باید ایمیل و مکاتبه با اساتید رو شروع کرد برای پذیرش دکترا در کانادا؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
اگه ما تصمیم مون برای رفتن به یه دانشگاه عوض شد، کار درستيه صادقانه به استاد بگیم اينو؟

یه سوال / اگه من بخوام برا fall 2017 از شهریور و یا مهر شرو به ایمیل زدن به استادا کنم/ نمره زبان (تافل) ام باید حداکثر تا کی حاضر بشه؟؟ یعنی چه موقع امتحان زبان ام رو بدم که تا زمان مکاتبه با اساتید نمره ام حاضر باشه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)