صفحه 123 از 127 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط usaautomotive نمایش پست ها
    درود بر شما،
    دوست عزیز آیا باید حتما شناسنامه تعویض شود؟ خب چرا عکس شناسنامه را تعویض نکنیم و کل آن را تعویض کنیم؟
    درود بر خودم،
    جواب سوالم را پیدا کردم،
    ETS در Identification Requirements. اعلام کرده که اصلا Brith Certificate که همان شناسنامه باشد را به عنوان مدرک قبول ندارد.
    آقایان و خانم های محترم، چرا ملت را گمراه می کنید؟ وقتی ETS اصلا شناسنامه را قبول ندارد، چرا باید شناسنامه را تعویض کرد؟
    مدارک قابل قبول برای ایران:
    Iran (Islamic Republic Of)
    All ID documents must include your name, photograph and signature to be acceptable.
    Acceptable Primary ID Documents
    Testing Within Your Country of Citizenship
    The following ID documents are acceptable for admission to a test center within your country of citizenship:
    ◾Passport with name, photograph and signature
    ◾National ID with name, photograph and signature*
    ◾Government-issued driver's license with name, photograph and signature
    ◾State or Province ID card, including those issued by motor vehicle agencies with name, photograph and signature
    ◾Military ID with name, photograph and signature*
    *If your National ID or Military ID does not include your photograph or signature, you must present two additional IDs that include your name, photograph and signature.

لطفا در پاسخ به دوستان از منابع موثق استفاده کنید.

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

درود بر شما،
    دوست عزیز آیا باید حتما شناسنامه تعویض شود؟ خب چرا عکس شناسنامه را تعویض نکنیم و کل آن را تعویض کنیم؟
    تا جایی که من اطلاع دارم تعویض عکس بعد از 30 سالگی هست.

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

درود بر خودم،
    جواب سوالم را پیدا کردم،
    ETS در Identification Requirements. اعلام کرده که اصلا Brith Certificate که همان شناسنامه باشد را به عنوان مدرک قبول ندارد.
    آقایان و خانم های محترم، چرا ملت را گمراه می کنید؟ وقتی ETS اصلا شناسنامه را قبول ندارد، چرا باید شناسنامه را تعویض کرد؟
    مدارک قابل قبول برای ایران:
    Iran (Islamic Republic Of)
    All ID documents must include your name, photograph and signature to be acceptable.
    Acceptable Primary ID Documents
    Testing Within Your Country of Citizenship
    The following ID documents are acceptable for admission to a test center within your country of citizenship:
    ◾Passport with name, photograph and signature
    ◾National ID with name, photograph and signature*
    ◾Government-issued driver's license with name, photograph and signature
    ◾State or Province ID card, including those issued by motor vehicle agencies with name, photograph and signature
    ◾Military ID with name, photograph and signature*
    *If your National ID or Military ID does not include your photograph or signature, you must present two additional IDs that include your name, photograph and signature.

لطفا در پاسخ به دوستان از منابع موثق استفاده کنید.
    جایی که امتحان میدید (سنجش) 2 تا مدرک شناسایی عکس دار ازتون میخواد. صرفا برای اطمینان و امنیت بیشتر. و این دو مدرک در مورد همه شناسنامه و کارت ملی هست. غیر از این دو مورد برخی پاسپورت دارند برخی گواهینامه و برخی کارت دانشجویی.
    خلاصه دو تا مدرک عکس دار که حداقل یکیشون اعتبار زمانی داشته باشه. شناسنامه های قدیمی هم فکر میکنم چون دستنویس هستند نمیتونند اطمینان کنند

متن خودتون هم دوباره بخونید:
    مهم براشون عکس هست و عکس همه کارت ملی و شناسنامه ها قدیمی هست. باید چند تا عکس برای مقایسه و یه مدرک جدید وجود داشته باشه. هدف فقط همین هست!
    ویرایش توسط sb_urmia : April 30th, 2016 در ساعت 08:57 AM

آمادگی GRE

Junior Member

درود بر تمامی دوستان
    آیا کسی میداند دلیل اینکه امتحانات، همگی 12:30 برگزار میشه چیه؟
    حقیقتش به نظر میاد زمان خوبی، حداقل برای من نباشه چون فک کنم برای زمان listening به بعد، من یه خوابی هم سر جلسه بکنم.
    فک کنم اون موقع listening برای من بیشتر حکم
    لالایی رو بازی کنه تا آزمون !!!!!!!!!!آیا به موسسات برگزارکننده باید اعتراض کنیم یا ets ؟
    خوب نصف امتحانات رو بذارن 9 ، نصف هم بذارن 12:30 دیگه !!! ای بابا عجب وضعیتیه ها (هم صبح باشه هم عصر)

Junior Member

درود دوستان عزیز
    تفاوت های سنتر ا
    میربهادر و سنتر سازمان سنجش در هنگام آزمون دادن در چیست؟
    لطفا دوستانی که اطلاع دارند با صداقت و کامل توضیح بفرمایند.
    تمرکز
    که مهمترین قسمت این آزمون است، در محیط کدام سنتر، بیشتر حفظ میشود یا به عبارتی کمتر از دست میرود؟
    پیشاپیش سپاسگزارم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Fairymaid نمایش پست ها
    درسته، یه ماه پیش من جی ار ای دادم و گذاشتن، دیروز حتی آب هم نذاشتن ببریم تو. از آب داخل سالن هم سر میز نمیزاشتن تو لیوان بزاریم! خیلی مسخره بود. البته من 2 تا مداد بردم و چیزی نگفتن. قاب عینک هم اجازه ندادن ببرم و عینک رو باید به چشم میزدم!
    سلام دوست عزیز. حالا وسط آزمون تشنه شدیم هی باید بگم بیاید سیستم منو قطع کنید من برم آب بخورم؟!
    و سوال دیگه اینکه من خیلی زود فشارم میفته. میتونم با خودم آبنبات یا خرما ببرم؟ یا اینم نمیذارند؟ و اینکه اگه تو جیبم ببرم و نشون ندم تو دردسر میفتم؟ یا برای این مشکل من پیشنهادی دارید؟
    ممنون از پاسختون

آمادگی GRE

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. حالا وسط آزمون تشنه شدیم هی باید بگم بیاید سیستم منو قطع کنید من برم آب بخورم؟!
    و سوال دیگه اینکه من خیلی زود فشارم میفته. میتونم با خودم آبنبات یا خرما ببرم؟ یا اینم نمیذارند؟ و اینکه اگه تو جیبم ببرم و نشون ندم تو دردسر میفتم؟ یا برای این مشکل من پیشنهادی دارید؟
    ممنون از پاسختون
    سلام،
    من در اين مورد بعد از آزمون با يكي از مسئولين تست ستنري كه در اون امتحان دادم بحث دوستانه اي داشتيم. ايشان ميكفت فلسفه ئي تي اس براي اين آزمون اين است كه همه بايد در شرايط برابر آزمون بدهند مثل يه مسابقه ورزشي. قبلا آوردن خوراكي و نوشيدني در سر جلسه آزمون آزاد بود تا اينكه مسئولين تست سنتر ها از ئي تي اس درخواست كردن آوردن خوراكي و نوشيدني را در زمان آزمون به طور كلي ممنوع كنند. دليل را پرسيدم گفت مثل بقيه رفتارهاي برخي از ما افراط در آوردن خوراكي در حدي بود كه انگاربرخي از شركت كنندگان براي پيك نيك آمده بودند. كلي خواركي و تعداد زيادي انواع نوشيدني با خودشون مياوردن و بعد از اتمام آزمون تميز كردن ميز آزمون مثل تميز كردن ميز يه رستوران بود. ريختن خورده غذا در كي بود و يا احيانا مقداري نوشيدني در آن براي آزمون بعدي مشكل ساز ميشد.ئي تي اس جهت به وجود آوردن شرايط يكسان براي كليه آزمون دهندگان، آوردن هر نوع نوشيدني و يا خوردني را به سالن آزمون ممنوع كرد. بعضي از تست سنتر ها با اجازه خودشون بردن آب در بطري را بلامانع كردن ولي بعضي از دوستان زرنگ در همون بطري ها هم مقداري شكر و يا ماده شيرين كننده اضافه ميكردن. بازرسهاي ئي تي اس كه به صورت آشكار و پنهان مراكز آزمون را زير نظر دارند مطلب را به ئي تي اس گزارش كردند و ئي تي اس هم تذكري جدي به تست سنترهاي خاطي! داد كه در صورت تكرار با اقدامات حدي مواجه خواهند شد.
    در حال حاضر فقط بردن وInsulin Pump و Insulin Penو يا سمعك آن هم با هماهنگي امكان پذير ميباشد. خوراكي هاي آورده شده در لاكر شركت كننده ميماند و در زنگ تفريح (10 Minutes Mandatory Break )قابل استفاده ميباشد. اين قانون در كليه كشورهاي دنيا اجرا ميشود و فقط مربوط به ايران نيست.
    كسانيكه به علت بيماري بايد از امتياز بيشتري در هر مورد بهرهمند گردند با با اداره Disability همانگ كنند.

سلام. دوستان مرکز سنجش به پوشش که کاری نداره؟ مثلا برای خانمها شال و روسری و مقنعه که گیر نمیده؟ و اینکه کمدها قفل داره دیگه؟ برای گذاشتن وسایلی مثل موبایل امنیت داره؟ یا کلا با خودم نبرم... پست های قبلی رو خوندم ولی اگه توصیه خاصی هم دارید ممنون میشم بهم بگید. جمعه امتحان دارم. مرسی

آمادگی GRE

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام. دوستان مرکز سنجش به پوشش که کاری نداره؟ مثلا برای خانمها شال و روسری و مقنعه که گیر نمیده؟ و اینکه کمدها قفل داره دیگه؟ برای گذاشتن وسایلی مثل موبایل امنیت داره؟ یا کلا با خودم نبرم... پست های قبلی رو خوندم ولی اگه توصیه خاصی هم دارید ممنون میشم بهم بگید. جمعه امتحان دارم. مرسی
    سلام
    سنجش به پوشش شما کار نداره. لاکر ها هم امن هست و کلیدش دست خودتون هست. میتونید خوراکی هم تو لاکر بگذارید برای تایم استراحت. البته زمان استراحت دو نوع کیک و دو نوع آب میوه هم هست.
    امیدوارم در آزمونتون موفق باشید و از تجربتون برای ما هم بنویسید.

Junior Member

سلام
    ببخشید پرینت ثبت نام واقعا لازم نیست؟ شنیدم که نیست و جزو ملزومات هم نبود اما یادمه قبلا بود گفتم مطمئن شم
    مرسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)