نقل قول نوشته اصلی توسط Cyanide نمایش پست ها
این چیزی که مینویسم واقعا کاملا نظر شخصیه منه. لطفا به عنوان واقعیت محض به حساب نیارینش.

درسته. فنلاند در زمینه ی رشته های کامپیوتر خیلی خوب و قویه و دانشگاه هایی مثل آلتو و Oulu واقعا توی این زمینه بی نظیرند توی اروپا. اما فنلاند کشور گرونتریه نسبت به آلمان و شاید آب و هوا زمستونش واقعا سخت باشه برای خیلی ها.
علاوه بر این توجه داشته باشید که فنلاند از سال آینده پولی میشه و شهریه های اونطوری که صحبت شده قراره از ده هزار یورو شروع بشه. با این حساب من به نظرم آدم این همه پول رو به علاوه ی هزینه ی گرون زندگی رو در آلمان خرج کنه خیلی بهتره و مطمئنا زندگی بهتری در اونجا خواهد داشت. مطمئنا آدم میتونه توی آلمان بیشتر تفریح کنه و مسافرت ارزون انجام بده و خورد و خوراک هم ارزونتره اونجا.

من این رو به واقعیت میگم که درس خوندن در فنلاند وحشتناک سخت و وقتگیره. از آدم پوست میکنند. مقدار پروژه و تکلیف هایی که میدن انقدر زیاده که اصلا غیر قابل باوره. واقعا از شما حسابی کار میکشن و واقعا ازتون کار میخوان. البته شنیدم توی آلمان هم دقیقا همینطوره. حداقل در دانشگاه آلتو و هلسینکی که من تجربه کردم اینطوریه و با خیلی ها در همین دو دانشگاه هم صحبت کردم و خیلی هم مینالن که واقعا بهشون فشار اومده. به همین دلیل فشار درس آدم واقعا اگه هر هفته یک بار تفریح نداشته باشه اینجا پژمرده میشه!!! راستش من به اون صورت در فنلاند تفریحی ندیدم و فقط من نیستم که اینو میگم خیلی ها همین مشکل رو دارند. مخصوصا در زمستون که هوا به منفی سی درجه میرسه (اینقدر سرد در هلسینکیه. واقعا نمیدونم شمال مثلا در اولو چه خبره!!) واقعا بیرون رفتن بی معنی میشه و کلا تفریح زیادی دیگه وجود نداره.

البته اینا رو نگفتم که بگم از فنلاند خوشم نمیاد! چیزایی هست که میشه واقعا فنلاند رو به خاطرشون دوست داشت مثلا به خاطر مردمش که واقعا تا این لحظه بعد از یک سال میتونم بگم که به نظرم خیلی مهربون هستند و یک نفر رو تا حالا ندیدم انگلیسی عالی صحبت نکنه و همچنین به خاطر آرامشش و رفاهش و دانشگاه های فوق العاده خوبش و امکانات بی نظیری که در اختیار دانشجو ها میزارن.
خیلی ممنونم...باهاتون کاملا موافقم و صحبتهاتون رو مبنی بر بد بودن با کشور فنلاند نمیزارم...بالارخه هر کشور و منطقی و هر چیزی که تو این دنیا هست نقاط ضعفی هم داره..باز هم ممنون