نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 95 از 114 نخستنخست ... 45858687888990919293949596979899100101102103104105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

Junior Member

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

آقا سلام! دوستان شرایط من یکم حالت استثنایی داره کمکم کنید.
    من 19 سالمه و دیپلم ریاضی دارم با معدل 15.40 و پیش دانشگاهی رو خوندم دو سال پیش ولی برای این که باید از کشور سریع تر خارج میشدم به دلیل سربازی نتونستم پیش دانشگاهیمو بگیرم و اومدم در مالزی شروع به خوندن زبان کردم در یکی از کالج ها و الان کالجم تموم شده و دو تا امتحان آیلس دادم که هر دوتاش نمره overall 5.5 شد میدونستم که میتونم 6 ام بگیرم ولی نشد.
    حالا من میخواستم برای آمرکا اقدام کنم. با توجه به وضعیت پیش دانشگاهیم و نمره آیلسم ممنون میشم که بگین باید چیکار کنم؟ چون واقعا گیجم الان یه موسسه ای میگه برای شما باید IB Diploma اقدام بشه یکی دیگه میگه شما رو میفرستیم کالج EF و دانشگاه Suffolk که یه سری دوره های joint برگزار میکنن که در واقع EF اومده دوره هاشو در دانشگاه Suffolk برگزار میکنه که در اصل پذیرش از خود دانشگاه Suffolk گرفته میشه که اینجوری یه سری از کورسا تو کالج EF هست مثل زبان و کورسای اصلی و تخصصی در دانشگاه سافولک هست ( فکر کنم اسم کورسش UTP بود که یعنی university transportation program ) و این کالج و دانشگاه روبروی هم هستن ولی وقتی که من درباره دانشگاه سافولک تحقیق کردم اصلا دیدم که تعریف چندانی نداره و دانشگاه خوبی نیست فقط برای بیزینس خوب هست اونم نه خیلی خوب (یه حالت کلاه برداری بیشتر داره این موسسسه و برای همین مالزی هم کلی ما ضرر دیدیم ازشون)
    اگر میشه بگین که چه کورسایی رو باید بردارم؟؟؟؟؟؟ و یه چند تا کالج خوب که فکر میکنین با وضعیت من پذیرش میدن رو بگین؟؟؟؟؟
    راستی من میخواستم رشتمو از ریاضی به تجربی تغییر بدم و دندون پزشکی بخونم ولی موسسه گفت که سفارت گیر میده و این کار رو نکن اگر رفتی اونجا عوض کن! ممنون میشم اگر نظراتتونو در مورد این موضوع هم بگین.

نقل قول نوشته اصلی توسط bikhiyal نمایش پست ها
    آقا سلام! دوستان شرایط من یکم حالت استثنایی داره کمکم کنید.
    من 19 سالمه و دیپلم ریاضی دارم با معدل 15.40 و پیش دانشگاهی رو خوندم دو سال پیش ولی برای این که باید از کشور سریع تر خارج میشدم به دلیل سربازی نتونستم پیش دانشگاهیمو بگیرم و اومدم در مالزی شروع به خوندن زبان کردم در یکی از کالج ها و الان کالجم تموم شده و دو تا امتحان آیلس دادم که هر دوتاش نمره overall 5.5 شد میدونستم که میتونم 6 ام بگیرم ولی نشد.
    حالا من میخواستم برای آمرکا اقدام کنم. با توجه به وضعیت پیش دانشگاهیم و نمره آیلسم ممنون میشم که بگین باید چیکار کنم؟ چون واقعا گیجم الان یه موسسه ای میگه برای شما باید IB Diploma اقدام بشه یکی دیگه میگه شما رو میفرستیم کالج EF و دانشگاه Suffolk که یه سری دوره های joint برگزار میکنن که در واقع EF اومده دوره هاشو در دانشگاه Suffolk برگزار میکنه که در اصل پذیرش از خود دانشگاه Suffolk گرفته میشه که اینجوری یه سری از کورسا تو کالج EF هست مثل زبان و کورسای اصلی و تخصصی در دانشگاه سافولک هست ( فکر کنم اسم کورسش UTP بود که یعنی university transportation program ) و این کالج و دانشگاه روبروی هم هستن ولی وقتی که من درباره دانشگاه سافولک تحقیق کردم اصلا دیدم که تعریف چندانی نداره و دانشگاه خوبی نیست فقط برای بیزینس خوب هست اونم نه خیلی خوب (یه حالت کلاه برداری بیشتر داره این موسسسه و برای همین مالزی هم کلی ما ضرر دیدیم ازشون)
    اگر میشه بگین که چه کورسایی رو باید بردارم؟؟؟؟؟؟ و یه چند تا کالج خوب که فکر میکنین با وضعیت من پذیرش میدن رو بگین؟؟؟؟؟
    راستی من میخواستم رشتمو از ریاضی به تجربی تغییر بدم و دندون پزشکی بخونم ولی موسسه گفت که سفارت گیر میده و این کار رو نکن اگر رفتی اونجا عوض کن! ممنون میشم اگر نظراتتونو در مورد این موضوع هم بگین.
    راحت ترین این کار هست که یک سال توی مالزی تو دانشگاه درس بخون بعد انتقالی بگیر امریکا

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط kimsungbabak نمایش پست ها
    راحت ترین این کار هست که یک سال توی مالزی تو دانشگاه درس بخون بعد انتقالی بگیر امریکا
    راحت هست ولی safe نیست, خیلی نشد توش داره و بعدشم وضعیت تحصیل اینجا خیلی افتضاحه (شما حتی حق شکایت نداری و نمی تونی از کسی شکایت کنی). هر جور بخوایم حساب کنیم اگر بخوام راه حل شما رو پیش بگیرم, برم تو یکی از کشورهای متوسط اروپا مثل مجارستان یا حتی اگر شده دو سال وقت بزارم یک زبان دوم مثل آلمانی یاد بگیرم و برم مثلا آلمان یا اتریش یا ... درس بخونم خیلی بهتر از مالزیه چون هم شینگن داره که توی کارای سفارتی آمریکا کارت بهتر راه میافته و هم رنکش از مالزی خیلی بالاتره.
    مالزی جای موندن نیست مثل باتلاقی میمونه که هر چی بمونی بیشتر فرو میری!

Junior Member

سلام دوستان
    من ميخواستم بدونم با اين شرايطي كه ميگم ميتونم از يكي از دانشگاه هاي متوسط يا خوب در امريكا(ترجيحا كاليفرنيا)پذيرش بگيرم؟
    معدل كل پيش دانشگاهي:١٦/٢٣
    معدل ديپلم بالاي ١٥
    در حال حاضر در دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقيقات تهران رشته ي هوافضا ميخونم و ٣ ترم خوندم(٤٢ واحد پاس كردم)ولي بخاطر يه سري مشكلات،ترم دوم مشروط علمي شدم و معدل كلم تا الان ١٤/٥ هست.
    مدرك ايلتس هنوز ندارم ولي تا يك سال ديگه ميتونم بگيرم.حالا با اين شرايط ميتونم از يك دانشگاه خوب يا متوسط پذيرش بگيرم؟

Junior Member

سلام دوستان،

اگه کسی مشکل مالی نداشته باشه و بتونه هزینه تحصیل در آمریکا را بده، آیا میتونه از دبیرستان ایران ( با نمره خوب از یک مدرسه خوب )، برای پزشکی ( لیسانس Premedical ) در آمریکا اقدام کنه؟ شانسش در چه حدیه؟

لیسانس هایی که به پزشکی ختم میشه در آمریکا چی هستند؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط 0Sector نمایش پست ها
    سلام دوستان،

اگه کسی مشکل مالی نداشته باشه و بتونه هزینه تحصیل در آمریکا را بده، آیا میتونه از دبیرستان ایران ( با نمره خوب از یک مدرسه خوب )، برای پزشکی ( لیسانس Premedical ) در آمریکا اقدام کنه؟ شانسش در چه حدیه؟

لیسانس هایی که به پزشکی ختم میشه در آمریکا چی هستند؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    معمولا هیچ لیسانسی مستقیما به پزشکی ختم نمیشه حتی دوره هایی که عنوان premed دارند. شما هر لیسانسی که درسهای پیشنیاز مربوطه را داشته باشه (معمولا بیولوژی، شیمی، فیزیک و نظیر آن) میتونید بگیرید ولی طبعا رشته های مربوط به علوم زیستی کارتان را راحت تر میکنند. بعد باید امتحان های MCAT را بدهید و مصاحبه بروید و سعی کنید از یک دانشکده پزشکی پذیرش بگیرید. تضمینی وجود نداره.

سلام دوستان من در حال حاضر سال دوم دبيرستانم و رشته رياضيم.ميخوام برا كارشناسي اپلاي بگيرم و نياز به فاند شدن هم ندارم و فقط هم برام رنك دانشگاه مهمه و ميخوام مهندسي پزشكي بخونم ميشه راهنمايي بفرماييد
    در ضمن بهتر نيست برا پيش دانشگاهي بروم؟نمراتم هم خوب است

نقل قول نوشته اصلی توسط Maedeh_moradii نمایش پست ها
    سلام دوستان من در حال حاضر سال دوم دبيرستانم و رشته رياضيم.ميخوام برا كارشناسي اپلاي بگيرم و نياز به فاند شدن هم ندارم و فقط هم برام رنك دانشگاه مهمه و ميخوام مهندسي پزشكي بخونم ميشه راهنمايي بفرماييد
    در ضمن بهتر نيست برا پيش دانشگاهي بروم؟نمراتم هم خوب است
    سلام
    اول باید زبان بخونید و تو امتحان تافل شرکت کنید. معمولا اکثر دانشگاه های به نسبت خوب برای مقطع لیسانس حداقل نمره 80 رو می خواهند.
    امتحان بعدی که باید بدید SAT هست. دو نوع SAT داریم: SAT Reasoning Test که شامل ریاضی و زبان هست. ریاضیش که خیلی آسونه ولی زبانش سخته و باید منابع مناسبی داشته باشید و مطالعه کنید. یه SAT Subject Test هم هست که مثلا اگر می خواید رشته های مهندسی بخونید توصیه شده که تو امتحان ریاضی, فیزیک یا شیمی شرکت کنید. اکثر دانشگاه های نمره 2 تا از این درس ها رو از شما می خوان مثلا ریاضی و فیزیک یا شیمی و ریاضی. (برای اطلاعات بیشتر درباره SAT به https://collegereadiness.collegeboard.org/sat مراجعه کنید)
    به نظرم برای همون لیسانس تشریف ببرید بهتره. برای دبیرستان شانس گرفتن ویزا خیلی زیاد نیست ولی برای لیسانس راحت میتونید ویزا بگیرید.
    نمرات رو هم سعی کنید بین 17 تا 20 حفظ کنید.
    برای پیدا کردن دانشگاه هم میتونید google کنید. مثلا Best Engineering Schools in the USA
    تو سایت هر دانشگاه هم تشریف ببرید میتونید بخونید که چه مدارک و نمره هایی لازم هست برای اپلای.
    در مورد اینکه گفتید بورس براتون مهم نیست باید بگم کلا بورس به بچه های لیسانس کم میدند. شهریه هم دانشگاه های خوب ایالتی از حدود 40,000$ در سال شروع میشه تا دانشگاه های خصوصی که تا حدود 70,000$ هم میره. (شامل خوراک و خوابگاه و شهریه و بیمه و ...)
    یه نکته دیگه اینکه اگر همین بخش رو از صفحه اول بخونید جواب خیلی از سوال هاتون رو میگیرید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط nxp نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من ميخواستم بدونم با اين شرايطي كه ميگم ميتونم از يكي از دانشگاه هاي متوسط يا خوب در امريكا(ترجيحا كاليفرنيا)پذيرش بگيرم؟
    معدل كل پيش دانشگاهي:١٦/٢٣
    معدل ديپلم بالاي ١٥
    در حال حاضر در دانشگاه ازاد واحد علوم و تحقيقات تهران رشته ي هوافضا ميخونم و ٣ ترم خوندم(٤٢ واحد پاس كردم)ولي بخاطر يه سري مشكلات،ترم دوم مشروط علمي شدم و معدل كلم تا الان ١٤/٥ هست.
    مدرك ايلتس هنوز ندارم ولي تا يك سال ديگه ميتونم بگيرم.حالا با اين شرايط ميتونم از يك دانشگاه خوب يا متوسط پذيرش بگيرم؟
    سلام
    تعریف خوب میتونه خیلی متفاوت باشه ولی با این نمرات از دانشگاه های نسبتا خوب (حدود 200) میتونید پذیرش بگیرید. ولی نباید به دانشگاه بگید که ایران درس میخوندید چون از شما میخوان که کارنامه های دانشگاه رو هم بفرستید.
    اگر هم پسر هستید حتما وضعیت سربازی رو مشخص کنید و بعد اقدام کنید.

Junior Member

ممنون از جوابتون
    من معافيت سربازي رو دارم
    فقط ميشه لطف كنيد در مورد مدرك زبان،هزينه ها و پروسه اپلاي براي رشته من بگيد.و اين كه اگر بگم ايران دانشگاه ميرفتم و نمره هامو بخوام ممكنه به مشكل بخورم؟
    ممنون

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)