نوشته اصلی توسط
bikhiyal
آقا سلام! دوستان شرایط من یکم حالت استثنایی داره کمکم کنید.
من 19 سالمه و دیپلم ریاضی دارم با معدل 15.40 و پیش دانشگاهی رو خوندم دو سال پیش ولی برای این که باید از کشور سریع تر خارج میشدم به دلیل سربازی نتونستم پیش دانشگاهیمو بگیرم و اومدم در مالزی شروع به خوندن زبان کردم در یکی از کالج ها و الان کالجم تموم شده و دو تا امتحان آیلس دادم که هر دوتاش نمره overall 5.5 شد میدونستم که میتونم 6 ام بگیرم ولی نشد.
حالا من میخواستم برای آمرکا اقدام کنم. با توجه به وضعیت پیش دانشگاهیم و نمره آیلسم ممنون میشم که بگین باید چیکار کنم؟ چون واقعا گیجم الان یه موسسه ای میگه برای شما باید IB Diploma اقدام بشه یکی دیگه میگه شما رو میفرستیم کالج EF و دانشگاه Suffolk که یه سری دوره های joint برگزار میکنن که در واقع EF اومده دوره هاشو در دانشگاه Suffolk برگزار میکنه که در اصل پذیرش از خود دانشگاه Suffolk گرفته میشه که اینجوری یه سری از کورسا تو کالج EF هست مثل زبان و کورسای اصلی و تخصصی در دانشگاه سافولک هست ( فکر کنم اسم کورسش UTP بود که یعنی university transportation program ) و این کالج و دانشگاه روبروی هم هستن ولی وقتی که من درباره دانشگاه سافولک تحقیق کردم اصلا دیدم که تعریف چندانی نداره و دانشگاه خوبی نیست فقط برای بیزینس خوب هست اونم نه خیلی خوب (یه حالت کلاه برداری بیشتر داره این موسسسه و برای همین مالزی هم کلی ما ضرر دیدیم ازشون)
اگر میشه بگین که چه کورسایی رو باید بردارم؟؟؟؟؟؟ و یه چند تا کالج خوب که فکر میکنین با وضعیت من پذیرش میدن رو بگین؟؟؟؟؟
راستی من میخواستم رشتمو از ریاضی به تجربی تغییر بدم و دندون پزشکی بخونم ولی موسسه گفت که سفارت گیر میده و این کار رو نکن اگر رفتی اونجا عوض کن! ممنون میشم اگر نظراتتونو در مورد این موضوع هم بگین.
علاقه مندی ها (Bookmarks)