نوشته اصلی توسط
mozimozi
سلام دوستان
من نمیدونم اینجا جای مناسبی هست برای نوشتن این اطلاعات یأ باید یک تاپیک جدید ایجاد کنم اما امیدوارم که این پست به اندازهٔ کافی دیده بشه و کمک کنه به دوستان دیگه
من حدود ۴ سال پیش از یکی از دانشگاههای استرالیا برای دکتری بورس گرفتم و برای ویزا اقدام کردم که بد از ۹ ماه ویزام رجکت شد و دلیلش این ذکر شده بود!
The applicant is not determined by the Foreign Minister, or a person authorised by the
Foreign Minister, to be a person whose presence in Australia:
(a) is, or would be, contrary to Australia's foreign policy interests; or
(b) may be directly or indirectly associated with the proliferation of weapons of mass
destruction.
رشته من مهندسی هست و ۵ سال در یک شرکتی که مرتبط با نفت و گاز بود کار میکردم و کارآموزی هم یه شرکت در زمینه انرژیهای نو رفتم، البته برای کارآموزی دوم که برای ما تو دانشگاهمون اجباری بود یه شرکت رفتم که وابسته به صنایع دفاع بود ولی باید این توضیح رو بدم که یکی از همون افرادی که اون شرکت رو تاسیس کرده بود الان از طریقه مهاجرت در استرالیا هست! شرکتی هم که ۵ سال کار میکردم یک زمانی که تحریمها خیلی زیاد شد یعنی حدود ۴-۵ سال پیش توی لیست تحریمهای اروپا بود اما تعداد خیلی زیادی از افراد اون شرکت الان آمریکا هستن و حتا در همون دوره زمانی هم با ویزای توریستی رفتن اروپا و یکی از کارکنان اون شرکت هم یک سال بد از رجکت شدن ویزای من برای دکتری بورس گرفت و الان در استرالیا هست! همهٔ اینها رو میگم که توضیح بدم که من واقعا نفهمیدم که علت این رجکت شدن چی بود!!!! یک زمانی فکر میکردم که علتش رشته ای بوده که میخواستم توش ادامه تحصیل بدم اما باید بگم که چند ماه بد از اون ریجکتی من برای یک کشور آسیایی اقدام کردم و در همون رشته و دقیقا در همون زمینه درسم رو شروع کردم. بد از حدود یک سال یکی از دوستم خیلی به من اصرار کرد که شرایط مهاجرت و داری و اقدام کن و وقتی من بهش گفتم که این ریجکتی رو دارم و ممکن به همین علت مشکل برام پیش بیاد نتیجه این شد که من از افرادی که اطلاع دارن بپرسم،
من از یک وکیل که سالهای زیادی هست که توی این کار سوال کردم و به من گفت که ویزای مهاجرت ربطی نداره و گرچه در حالت کلی ریسک هست اما من داشتم کیسهای که مثل شما برای ویزای دانشجویی ریجکت شدم اما مهاجرت گرفتن. با یه آقای دیگه که شرکت خدماتی در مورد همین ویزاهای دانشجویی و مهاجرتی برای چند تا کشور از جمله استرالیا دارن هم صحبت کردم و همین و گفتن و من شروع کردم به جم آوری مدارک و آیلتس (چون برای تحصیلی قبلن تافل داده بودم) و یه سری از مدارک و دوباره ترجمه کنم و پست ،..... در نهیات بد از ۱ سال و هشت ماه و کلی هزینه که همگی در جریان هستید دقیقا به همون علتی که ویزای دانشجوی من رد شده بود ویزای مهاجرت من هم رد شد و جوابش حدود ۲ هفته پیش اومد! باید اضافه کنم که در نامه مربوط به هر دو ریجکتی اومده بود
There is no right of merits review for this decision
من باز هم با افسر مورد نظر ایمیل زدم و گفتم که من میخوام اعتراض کنم و اصلا دیگه گرفتن ویزای استرالیا برام مهم نیست اما این چیزی که شما برام ذکر کردید اولا یک توهین به من هست چون من هرگز با این مورد سروکار نداشتم بعلاوه کل زندگی و آینده من رو تحت تاثیر قرار میده و من نمیدونم که اصلا کشور دیگی برای کار یا مهاجرت میتونم اقدام کنم یا نه و فقط میخوام بدونم که چه بخشی از رزوم ی من این نتیجه رو حاصل کرده
افسر هم گفت که من متاسفم اطلاعات بیشتری نمیتونم بدم و به دلیل جمله بالا که در نامه شما ذکر شده شما نمیتونید اعتراض کنید.
باز هم تاکید میکنم چیزی که برای من عجیب این هست که از شرکتهای که من توشون کار کردم یأ کار آموز بودم افراد زیادی در این سالها به استرالیا و کشورهای دیگه با ویزای کاری،تحصیلی، مهاجرتی و یا توریستی رفتن و در مورد رشته هم که من دارم همون رو الان میخونم!! من سه سال هست که دارم تو یک کشور دیگه زندگی میکنم و اگر میخواستم فعالیت مشکوکی انجام بدم که خوب پلیس اینجا من رو تا به حل دستگیر کرده بود!
واقعا تنها چیزی که بیشتر منو گیج میکنه این هست که علت این نتایج رو نمیدونم اما به هر حل این جور که به نظر میرسه من واقعا کاری نمیتونم انجام بدم! میدونم که اکثر افرادی که ریجکت میشن چیزی توی این فرومها نمینویسن اما من نوشتم شاید تجربم به درد کسی بخوره. در نهیات اگر خودتون یا دوستانتون یک رجکتی دارید مشابه من فقط بدونید که اقدام بعدی کاملا ریسکی هست و با در نظر گرفتن این ریسک و هزینهٔ این کار تصمیم بگیرید انشاالله که موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)