صفحه 23 از 50 نخستنخست ... 131415161718192021222324252627282930313233 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 495

موضوع: آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

نقل قول نوشته اصلی توسط elisoly نمایش پست ها
    من اول دی لاج کردم و یک ماه بعد کیس آفیسر دار شدم و ازم مدیکال و عدم سوپیشینه و فرم هشتاد و 1221رو خواست منم فرستادم اما چون وکیلم توی ایمی اکانتم اتچ نکرده بود و فقط ایمیل کرده بود سه بار آفیسرهای مختلف درخواست مدارکی که نرسیده کرده بودن و اینا هم در جواب باز ایمیل زده بودن که فرستادن و خلاصه چهار ماه بیخود و بی جهت الاف شدم تا اینکه خودم زنگ زدم اداره مهاجرت و فهمیدم موضوع چیه. به محض اینکه مدارک آپلود شد ویزا هم گرنت شد. پس حواستون جمع باشه چه خودتون چه به وکیلتون.
    Nominated occupation: Engineering Technologist
    233914-Engineers Australia
    Environmental engineer
    Status: SUB 189 - 60 points
    EOI Date of Submission 21-09-2015
    Invitation: 20-11-2015
    Lodge: 22-12-2015
    Case Officer (Maryah): 20-01-2016
    PCC & Medical: 25-01-2016
    Forms 80, 1221:06-02-2016
    Workplace check: 08-02-2016
    Re-Notification by mistake :06-02-2016
    Case officer 2, Anna: Re-Notification by mistake: 21-04-2016
    Contact officer and complaint : 30-05-2016
    Visa grant: 31-05-2016
    سلام دوست عزیز. میخواستم ازتون سوال کنم با چه شماره ای تماس گرفتید برای پیگیری کارتون ؟ اگر لطف کنین شماره رو اینجا بنویسین خیلی ممنون میشم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

عدم سوپیشینه برای کسانی که از استرالیا اقدام می کنن بعد از تحصیل هم لازم هست؟
    اگر از ایران عدم سوپیشینه گرفته بشه چند سال اعتبار داره؟

Junior Member

[QUOTE=mohammadv;2266128]1- متاسفانه بله. امتیازها در زمان دریافت دعوتنامه محاسبه مجدد میشوند.
    2- ننوشتید که کدام ایالت مد نظرتون هست. در حال حاظر برای رشته شما و برای ایالت NSW متاسفانه خیلی کم دعوتنامه فرستاده میشه و احتمال دریافت دعوتنامه تا ماه Jun با توجه به امتیازتون خیلی کم هست. البته هیچ چیز قابل پیشگویی نیست ولی امارها از شانس کم شما خبر میده.
    3- بستگی به ایالتی دارد که میخواهید اقدام کنید. برای اکثر ایالتها بازه زمانی خاصی وجود ندارد.

موفق باشید

با سلام و ممنون از پاسختون

آیا راه دیگه ای برا پیگیری کردن سراغ دارید مثل تلفن یا ایمیل؟

Member meysamr1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    University of Sydney Business School-Industrial eng-University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط meappabr نمایش پست ها
    سلام

بله نیاز دارید
    در مورد اعتبار گواهی ها مطمین نیستم.
    این نکته رمز اگر بدانی، دانی +++++++هرچیز که در جُستن آنی، آنی

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط hamoon2535 نمایش پست ها
    1-
    موفق باشید

با سلام و ممنون از پاسختون

آیا راه دیگه ای برا پیگیری کردن سراغ دارید مثل تلفن یا ایمیل؟

يادمه كه حتي وقتي چندنفر از دوستان من ايميل فرستادند، يك جواب كلي گرفتند كه نوشته بود خيلي رقابتي هست و اگر نوبتتون بشه خودمان خبر ميديم. با اين حال اگر به سايت ايالت nsw مراجعه كنيد ميتونيد ايميل و حتي تلفن پيدا كنيد.

اينم لينكش:
    http://www.industry.nsw.gov.au/live-...ion/contact-us

موفق باشيد
    ویرایش توسط mohammadv : June 12th, 2016 در ساعت 12:39 AM دلیل: اضافه كردن لينك

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط meappabr نمایش پست ها
    از نظر اداره مهاجرت گواهي سوء پيشينه از هر كشوري تا يك سال اعتبار دارد به شرطي كه بعد از گرفتن اخرين گواهي سفري طولاني تر از سه هفته به اون كشور نداشته باشيد

Junior Member

سلام دوستان
    خیلی ممنونم از راهنماییتان .
    من لیسانسم سال86 تمام شد که در اسس شد معادل فوق دیپلم استرالیا
    فوق لیسانسم 93 تمام شد که شد معادل (AQF Graduate ) تقریبا فوق لیسانس استرالیا
    8 سال سابقه کارم با بیمه تایید کردند
    آیلتس اورال 6.5 آکادمیک شدم (L7, W6.5, S6.5, R6)
    سنم الان 32 سال
    تازه EOI پر کردم و هر دو مورد ویزای 189 و 190 انتخاب کردم و استان مورد علاقه هم را New South Whale
    الان برای ویزای 189 60 امتیاز و برای 190 65 امتیاز دارم
    ولی 3 ماه دیگه میشه 33 سالم و امتیاز سنم از دست میدم. لطفا راهنمایی کنید
    1-آیا شانسی برای انتخاب گرفتن invitation دارم؟
    2- با توجه اینکه ظرفیت جدید اعلام نشده ممکن بیشتر از 3 ماه طول بکشه و امتیاز سنم از دست بدم؟
    3- آیا انتخاب NSW کار درستی بود و به من شانسی برای invite شدن میده؟

Junior Member

سلام دوستان
    من نمیدونم اینجا جای مناسبی هست برای نوشتن این اطلاعات یأ باید یک تاپیک جدید ایجاد کنم اما امیدوارم که این پست به اندازهٔ کافی‌ دیده بشه و کمک کنه به دوستان دیگه
    من حدود ۴ سال پیش از یکی‌ از دانشگاه‌های استرالیا برای دکتری بورس گرفتم و برای ویزا اقدام کردم که بد از ۹ ماه ویزام رجکت شد و دلیلش این ذکر شده بود!
    The applicant is not determined by the Foreign Minister, or a person authorised by the
    Foreign Minister, to be a person whose presence in Australia:
    (a) is, or would be, contrary to Australia's foreign policy interests; or
    (b) may be directly or indirectly associated with the proliferation of weapons of mass
    destruction.
    رشته من مهندسی‌ هست و ۵ سال در یک شرکتی که مرتبط با نفت و گاز بود کار می‌کردم و کارآموزی هم یه‌ شرکت در زمینه انرژی‌های نو رفتم، البته برای کارآموزی دوم که برای ما تو دانشگاهمون اجباری بود یه ‌ شرکت رفتم که وابسته به صنایع دفاع بود ولی‌ باید این توضیح رو بدم که یکی از همون افرادی که اون شرکت رو تاسیس کرده بود الان از طریقه مهاجرت در استرالیا هست! شرکتی هم که ۵ سال کار می‌کردم یک زمانی‌ که تحریم‌ها خیلی‌ زیاد شد یعنی‌ حدود ۴-۵ سال پیش توی لیست تحریم‌های اروپا بود اما تعداد خیلی‌ زیادی از افراد اون شرکت الان آمریکا هستن و حتا در همون دوره زمانی‌ هم با ویزای توریستی رفتن اروپا و یکی‌ از کارکنان اون شرکت هم یک سال بد از رجکت شدن ویزای من برای دکتری بورس گرفت و الان در استرالیا هست! همهٔ اینها رو میگم که توضیح بدم که من واقعا نفهمیدم که علت این رجکت شدن چی‌ بود!!!! یک زمانی‌ فکر می‌کردم که علتش رشته ای‌ بوده که می‌خواستم توش ادامه تحصیل بدم اما باید بگم که چند ماه بد از اون ریجکتی من برای یک کشور آسیایی اقدام کردم و در همون رشته و دقیقا در همون زمینه درسم رو شروع کردم. بد از حدود یک سال یکی از دوستم خیلی‌ به من اصرار کرد که شرایط مهاجرت و داری و اقدام کن و وقتی‌ من بهش گفتم که این ریجکتی رو دارم و ممکن به همین علت مشکل برام پیش بیاد نتیجه این شد که من از افرادی که اطلاع دارن بپرسم،
    من از یک وکیل که سالهای زیادی هست که توی این کار سوال کردم و به من گفت که ویزای مهاجرت ربطی‌ نداره و گرچه در حالت کلی‌ ریسک هست اما من داشتم کیس‌های که مثل شما برای ویزای دانشجویی ریجکت شدم اما مهاجرت گرفتن. با یه آقای دیگه که شرکت خدماتی در مورد همین ویزا‌های دانشجویی و مهاجرتی برای چند تا کشور از جمله استرالیا دارن هم صحبت کردم و همین و گفتن و من شروع کردم به جم آوری مدارک و آیلتس (چون برای تحصیلی‌ قبلن تافل داده بودم) و یه سری از مدارک و دوباره ترجمه کنم و پست ،..... در نهیات بد از ۱ سال و هشت ماه و کلی‌ هزینه که همگی‌ در جریان هستید دقیقا به همون علتی که ویزای دانشجوی من رد شده بود ویزای مهاجرت من هم رد شد و جوابش حدود ۲ هفته پیش اومد! باید اضافه کنم که در نامه مربوط به هر دو ریجکتی اومده بود

There is no right of merits review for this decision
    من باز هم با افسر مورد نظر ایمیل زدم و گفتم که من می‌خوام اعتراض کنم و اصلا دیگه گرفتن ویزای استرالیا برام مهم نیست اما این چیزی که شما برام ذکر کردید اولا یک توهین به من هست چون من هرگز با این مورد سروکار نداشتم بعلاوه کل زندگی‌ و آینده من رو تحت تاثیر قرار میده و من نمیدونم که اصلا کشور دیگی‌ برای کار یا مهاجرت می‌تونم اقدام کنم یا نه و فقط می‌خوام بدونم که چه بخشی از رزوم ی‌ من این نتیجه رو حاصل کرده
    افسر هم گفت که من متاسفم‌ اطلاعات بیشتری نمیتونم بدم و به دلیل جمله بالا که در نامه شما ذکر شده شما نمی‌تونید اعتراض کنید.
    باز هم تاکید می‌کنم چیزی که برای من عجیب این هست که از شرکت‌های که من توشون کار کردم یأ کار آموز بودم افراد زیادی در این سالها به استرالیا و کشورهای دیگه با ویزای کاری،تحصیلی‌، مهاجرتی و یا توریستی رفتن و در مورد رشته هم که من دارم همون رو الان میخونم!! من سه سال هست که دارم تو یک کشور دیگه زندگی‌ می‌کنم و اگر می‌خواستم فعالیت مشکوکی انجام بدم که خوب پلیس اینجا من رو تا به حل دستگیر کرده بود!
    واقعا تنها چیزی که بیشتر منو گیج می‌کنه این هست که علت این نتایج رو نمیدونم اما به هر حل این جور که به نظر میرسه من واقعا کاری نمیتونم انجام بدم! میدونم که اکثر افرادی که ریجکت میشن چیزی توی این فروم‌ها نمینویسن اما من نوشتم شاید تجربم به درد کسی‌ بخوره. در نهیات اگر خودتون یا دوستانتون یک رجکتی دارید مشابه من فقط بدونید که اقدام بعدی کاملا ریسکی‌ هست و با در نظر گرفتن این ریسک و هزینهٔ این کار تصمیم بگیرید انشا‌الله که موفق باشید

Junior Member

سلام. یه مشورت میخواستم از دوستان با تجربه تر. امروز اسس من اومد با توجه به اورال 7.5 پنج امتیاز برای 189 کم دارم چون رایتینگم 7 نشده. با مهندسی عمران برم سراغ 190 یا برای 7 رایتینگ صبر کنم. اگر بالفرض eoi 190 سابمیت کنم و این میون موفق به گرفتن آیلتس 7 بشم راهی هست که شیفت کنم رو 189. بهرحال یکمی گیج شدم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mozimozi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من نمیدونم اینجا جای مناسبی هست برای نوشتن این اطلاعات یأ باید یک تاپیک جدید ایجاد کنم اما امیدوارم که این پست به اندازهٔ کافی‌ دیده بشه و کمک کنه به دوستان دیگه
    من حدود ۴ سال پیش از یکی‌ از دانشگاه‌های استرالیا برای دکتری بورس گرفتم و برای ویزا اقدام کردم که بد از ۹ ماه ویزام رجکت شد و دلیلش این ذکر شده بود!
    The applicant is not determined by the Foreign Minister, or a person authorised by the
    Foreign Minister, to be a person whose presence in Australia:
    (a) is, or would be, contrary to Australia's foreign policy interests; or
    (b) may be directly or indirectly associated with the proliferation of weapons of mass
    destruction.
    رشته من مهندسی‌ هست و ۵ سال در یک شرکتی که مرتبط با نفت و گاز بود کار می‌کردم و کارآموزی هم یه‌ شرکت در زمینه انرژی‌های نو رفتم، البته برای کارآموزی دوم که برای ما تو دانشگاهمون اجباری بود یه ‌ شرکت رفتم که وابسته به صنایع دفاع بود ولی‌ باید این توضیح رو بدم که یکی از همون افرادی که اون شرکت رو تاسیس کرده بود الان از طریقه مهاجرت در استرالیا هست! شرکتی هم که ۵ سال کار می‌کردم یک زمانی‌ که تحریم‌ها خیلی‌ زیاد شد یعنی‌ حدود ۴-۵ سال پیش توی لیست تحریم‌های اروپا بود اما تعداد خیلی‌ زیادی از افراد اون شرکت الان آمریکا هستن و حتا در همون دوره زمانی‌ هم با ویزای توریستی رفتن اروپا و یکی‌ از کارکنان اون شرکت هم یک سال بد از رجکت شدن ویزای من برای دکتری بورس گرفت و الان در استرالیا هست! همهٔ اینها رو میگم که توضیح بدم که من واقعا نفهمیدم که علت این رجکت شدن چی‌ بود!!!! یک زمانی‌ فکر می‌کردم که علتش رشته ای‌ بوده که می‌خواستم توش ادامه تحصیل بدم اما باید بگم که چند ماه بد از اون ریجکتی من برای یک کشور آسیایی اقدام کردم و در همون رشته و دقیقا در همون زمینه درسم رو شروع کردم. بد از حدود یک سال یکی از دوستم خیلی‌ به من اصرار کرد که شرایط مهاجرت و داری و اقدام کن و وقتی‌ من بهش گفتم که این ریجکتی رو دارم و ممکن به همین علت مشکل برام پیش بیاد نتیجه این شد که من از افرادی که اطلاع دارن بپرسم،
    من از یک وکیل که سالهای زیادی هست که توی این کار سوال کردم و به من گفت که ویزای مهاجرت ربطی‌ نداره و گرچه در حالت کلی‌ ریسک هست اما من داشتم کیس‌های که مثل شما برای ویزای دانشجویی ریجکت شدم اما مهاجرت گرفتن. با یه آقای دیگه که شرکت خدماتی در مورد همین ویزا‌های دانشجویی و مهاجرتی برای چند تا کشور از جمله استرالیا دارن هم صحبت کردم و همین و گفتن و من شروع کردم به جم آوری مدارک و آیلتس (چون برای تحصیلی‌ قبلن تافل داده بودم) و یه سری از مدارک و دوباره ترجمه کنم و پست ،..... در نهیات بد از ۱ سال و هشت ماه و کلی‌ هزینه که همگی‌ در جریان هستید دقیقا به همون علتی که ویزای دانشجوی من رد شده بود ویزای مهاجرت من هم رد شد و جوابش حدود ۲ هفته پیش اومد! باید اضافه کنم که در نامه مربوط به هر دو ریجکتی اومده بود

There is no right of merits review for this decision
    من باز هم با افسر مورد نظر ایمیل زدم و گفتم که من می‌خوام اعتراض کنم و اصلا دیگه گرفتن ویزای استرالیا برام مهم نیست اما این چیزی که شما برام ذکر کردید اولا یک توهین به من هست چون من هرگز با این مورد سروکار نداشتم بعلاوه کل زندگی‌ و آینده من رو تحت تاثیر قرار میده و من نمیدونم که اصلا کشور دیگی‌ برای کار یا مهاجرت می‌تونم اقدام کنم یا نه و فقط می‌خوام بدونم که چه بخشی از رزوم ی‌ من این نتیجه رو حاصل کرده
    افسر هم گفت که من متاسفم‌ اطلاعات بیشتری نمیتونم بدم و به دلیل جمله بالا که در نامه شما ذکر شده شما نمی‌تونید اعتراض کنید.
    باز هم تاکید می‌کنم چیزی که برای من عجیب این هست که از شرکت‌های که من توشون کار کردم یأ کار آموز بودم افراد زیادی در این سالها به استرالیا و کشورهای دیگه با ویزای کاری،تحصیلی‌، مهاجرتی و یا توریستی رفتن و در مورد رشته هم که من دارم همون رو الان میخونم!! من سه سال هست که دارم تو یک کشور دیگه زندگی‌ می‌کنم و اگر می‌خواستم فعالیت مشکوکی انجام بدم که خوب پلیس اینجا من رو تا به حل دستگیر کرده بود!
    واقعا تنها چیزی که بیشتر منو گیج می‌کنه این هست که علت این نتایج رو نمیدونم اما به هر حل این جور که به نظر میرسه من واقعا کاری نمیتونم انجام بدم! میدونم که اکثر افرادی که ریجکت میشن چیزی توی این فروم‌ها نمینویسن اما من نوشتم شاید تجربم به درد کسی‌ بخوره. در نهیات اگر خودتون یا دوستانتون یک رجکتی دارید مشابه من فقط بدونید که اقدام بعدی کاملا ریسکی‌ هست و با در نظر گرفتن این ریسک و هزینهٔ این کار تصمیم بگیرید انشا‌الله که موفق باشید
    شما لزومی نداشته هر جا قدم گذاشتید رو توی رزومه میاوردید فرق شما و دوستان شما در همین میتونه باشه
    برای کشورهای دیگه اینو در نظر داشته باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)