دوستان عزیز اگر ممکنه به سوال من هم پاسخ بدید. مشکل من اینه که نمیدونم اگه eoi 190 بدم بعد که امتیاز زبان گرفتم چجوری عوضش کنم به 189 و اصلا این کار درستیه؟
دوستان عزیز اگر ممکنه به سوال من هم پاسخ بدید. مشکل من اینه که نمیدونم اگه eoi 190 بدم بعد که امتیاز زبان گرفتم چجوری عوضش کنم به 189 و اصلا این کار درستیه؟
سلام.
خیلی ساده یه ای او آی دیگه باز میکنید. شما درهرمرحله ای از 190 باشی نمیتونی عوض اش کنی. به این نکته توجه داشته باشیدکه همزمان هم میتوانید چند ای او آی داشته باشید و کارخود راجلو ببرید فقط بدونید که آخرین ویزایی که گرنت میشه، میشه ویزای شما.
سلام
نصیحتی که من از خیلی از وکلا شنیدم اینه که هرکدوم که زودتر به نتیجه میرسد را اقدام کنید چون در کل تفاوت زیادی بین این دو ویزا نیست. البته 190 تعهد کار دوساله در همان ایالتی دارد که از آن ویزا را میگیرید ولی اینقدر مهم نیست که بخاطرش کار را عقب بیندازید.
اگر قبل از اینکه از 190 برای شما دعوتنامه بیاید شما موفق به تکمیل امتیاز برای 189 بشی، میتونید همان eoi را تغییر دهید و یا حتی یک eoi جدید باز کنید که البته فرقی ندارد و من توصیه میکنم فقط یک eoi داشته باشید و همان را در صورت لزوم بروز رسانی کنید. اگر هم قبل از تکمیل امتیاز برای 189 نوبت به دعوتنامه برای 190 برسد دیگه نمیتونید برای 189 اقدام کنید چون eoi شما قفل میشه و قابل اپدیت شدن نیست. ( البته بعضیا به همین دلیل دو تا eoi باز میکنند ولی مطمئن نیستم عواقبی دارد یا نه و اینکه ایا هردوتاش باهم لینک میشه یا نه ).
موفق باشید
دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون. من شرایط اسپانسرشیپ ایالتی رو چک کردم و گویا فقط برای دو تا ایالت شرایط دارم:
1- برای اسسمنت من گواهی دیپلم و ریزنمرات و گواهی پیش و ریز نمرات دادم و ایرادی نگرفتن. برای ایالتی هم همون مورد قبوله یا برم دنبالش
2- برای اسسمنت من مهر وزارت علوم نزدم و پذیرفتن حالا برای ایالت و بعدش هم لاج مهر وزارت علوم لازمه؟
3- کسی در مورد NSW تجربه داره که چند روز طول میکشه دعوت کنن برای ارسال اپلیکیشن ایالتی برای پروسه سلکشن اسپانسرشیپ؟
ممنون میشم کمک کنید.
1- متوجه نشدم سوال چیه! دنبال چی برید؟
2- مهر وزارت علوم مهم نیست. اونها به نتایج اسسمنت شما نگاه میکنند.
3- بستگی به رشته شما داره ولی برای NSW تا حالا رسم این بوده که خیلی روی دعوتنامه 190 نمیشه حساب گذاشت یعنی کاملا شانسی هست که چقدر طول بکشه تا براتون دعوتنامه بفرستند. تازه روی سایتشون نوشته که بعد از ارسال مدارکتون برای ارزیابی توسط این ایالت ممکنه سه ماه طول بکشه تا جوابش بیاد. البته مواردی دیدم که 1 ماه طول کشیده ولی قابل پیش بینی نیست.
ممنون از پاسختون
1- من مدارک گواهی دیپلم و پیش را از دانشگاه گرفتم. منظورم اینه که حالا که با همین اسسمنت انجام شده باید برم از مدرسه و آموزش پرورش اصلش را بگیرم؟
2- یعنی بعد از لاج کردن هم مهر وزارت علوم لازم نیست؟
دوستان یه سوال خیلی مهم، اگه خانومی نفر دوم باشه یعنی همسرش main applicnt باشه و ویزاشون 189 هم براشون بیاد و خانومه هم بره سفارت تو پاسپورتش هم مهر بخوره اما قبل از اینکه از ایران برن طلاق بگیرن، آیا شوهره می تونه کاری کنه که ویزای خانومه باطل بشه و جلوی رفتنش رو بگیره؟
دوست گرامی، نیازی نبود در تمام تاپیک ها سوالتون رو مطرح کنید. شما سوالتون رو در تاپیک های غیر مرتبط مطرح کردید . اینکار باعث میشود که سوالات غیرمرتبط در تاپیک ها زیاد شود.
با اینحال ، تا جایی که بنده اطلاع دارم، شما تا زمانیکه وارد خاک استرالیا نشوید، و ویزاتون رو valid نکنید، امکان تغییر هست. چون قبل از اینکه ویزای شما صادر بشه، شما متاهل بودید و الان وضعیت شما عوض شده است، بنابرین باید اطلاعاتتون آپدیت بشه. بنابرین تا جایی که بنده می دونم، تا قبل از اینکه وارد خاک استرالیا بشوید و ویزاتون valid بشود، امکان تغییر در ویزا (کنسلی) وجود دارد.
با احترام
How does the visa gets affected if the husband informs the immigration dept that they are divorced? Does the Immigration dept cancel the visa in that case?
If she has validated her visa, she can live and work in Australia even after the marriage has ended. *
هان مشو نومید، چون واقف نئی از سر غیب ... باشد اندر پرده بازی های پنهان "غم مخور"
سلام
جنابmamoosh68 لطفا در صورت امکان سوال بنده را هم پاسخ دهید
من میخواهم با یک رشته نامرتبط (فوق لیسانس مدیریت بازرگانی) با سابقه حدود 10 سال و بیمه و قرارداد، برای شغل با عنوان نقشه کش Draftsperson می خواهم اپلای کنم. به نظرتون اسس میشم
سلام به همگی دوستان. من بیش از سه ماه هست که منتظر دریافت ویزا هستم. چند وقتی هست که دنبال گروه تلگرامی می گردم که از حال و اوضاع افرادی که شرایط شبیه من دارند مطلع بشم و اخبار و اطلاعات مهاجرتی رد و بدل کنیم. اگر دوستان چنین گروهی سراغ دارند و معرفی کنند ممنون میشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)