صفحه 25 از 50 نخستنخست ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 495

موضوع: آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

ApplyAbroad Hero sasansas آواتار ها

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

دقیقا 3 ماه از زمان درخوساتم برای ویزای 190 برای ایالت NSW و فقط سیدنی میگذره و هیچ خبری نیست.....
    I spring over the spring with the spring in the spring

Member

پیش فرض پاسخ : آخرین وضعیت دوستان بعد از لاج با قانون ( Skilled Select June 2012 )

نقل قول نوشته اصلی توسط Babakx نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون
    1- من مدارک گواهی دیپلم و پیش را از دانشگاه گرفتم. منظورم اینه که حالا که با همین اسسمنت انجام شده باید برم از مدرسه و آموزش پرورش اصلش را بگیرم؟
    2- یعنی بعد از لاج کردن هم مهر وزارت علوم لازم نیست؟
    خواهش میکنم

1- از شما فایل کامپیوتری از کپی برابر اصل مدارک را میخواهند ولی در صورت تقاضا باید اصل مدارک را هم براشون به هرجا که گفتند ارسال کنید که البته معمولاً درخواست نمیشه. یک نکته دیگه اینکه من تا حالا هرکسی را که دیدم برای محکم کاری به همراه کپی برابر اصل مدارک، خود اصل مدرک را هم اسکن کرده است.

2- مهر وزارت علوم تا جایی که من میدونم لازم نیست اما مطمئن نیستم. امیدوارم دوستانی که واردتر هستند بیشتر راهنمایی کنند.

Member

نقل قول نوشته اصلی توسط javad_m نمایش پست ها
    سلام به همگی دوستان. من بیش از سه ماه هست که منتظر دریافت ویزا هستم. چند وقتی هست که دنبال گروه تلگرامی می گردم که از حال و اوضاع افرادی که شرایط شبیه من دارند مطلع بشم و اخبار و اطلاعات مهاجرتی رد و بدل کنیم. اگر دوستان چنین گروهی سراغ دارند و معرفی کنند ممنون میشم.
    در پاسخ به شما و Sasan باید بگم که متاسفانه دریافت دعوتنامه برای ویزای 190 از ایالت NSW که شامل شهر سیدنی هم میشود، هیچ روند خاصی ندارد و طبقه گفته خودشان نمیتونید روش حساب باز کنید چون کاملا به صورت سلیقه ای برای ارسال دعوتنامه انتخاب میکنند و حتی ممکن است شما تا یک سال هم منتظر باشید و خبری نشود.

Junior Member

میتونم بپرسم پوینتتون رو چقدر محاسبه کردن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sasansas نمایش پست ها
    دقیقا 3 ماه از زمان درخوساتم برای ویزای 190 برای ایالت NSW و فقط سیدنی میگذره و هیچ خبری نیست.....
    ببینید کلا همون submitted هست
    [IMG][/IMG]

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط tooti556 نمایش پست ها
    سلام

جناب
    mamoosh68 لطفا در صورت امکان سوال بنده را هم پاسخ دهید

من میخواهم با یک رشته نامرتبط (فوق لیسانس مدیریت بازرگانی) با سابقه حدود 10 سال و بیمه و قرارداد، برای شغل با عنوان نقشه کش Draftsperson می خواهم اپلای کنم. به نظرتون اسس میشم

آیا کسی جواب سوال من را میدونه؟ لطفا اگر کسی میدونه ممنون میشم پاسخ دهد

Junior Member

سلام.
    افرادی که برای ویزای 190 سیدنی اقدام کردند درجریان باشند که ظرفیت ویزای 190 برای سال مهاجرتی 2015-2016 از تاریخ فوریه 2016 تکمیل شده و بایدمنتظر ایجاد ظرفیت خالی برای سال مهاجرتی 2016-2017 باشند.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenrbn نمایش پست ها
    سلام.
    افرادی که برای ویزای 190 سیدنی اقدام کردند درجریان باشند که ظرفیت ویزای 190 برای سال مهاجرتی 2015-2016 از تاریخ فوریه 2016 تکمیل شده و بایدمنتظر ایجاد ظرفیت خالی برای سال مهاجرتی 2016-2017 باشند.
    سلام
    تاریخ حدو.دیش را میدونید

Junior Member

حقیقتا آفیسره به من تاریخ نگفت. ولی از روی روندتایم های سکیل سلکت فک کنم اینای جولای به جولای هم قوانین مهاجرتیشون و آپدیت میکنن هم ظرفیتهای جدیدو باز میکنن.
    کسی لینک گروه تلگرامی بچه های استرالیا رو داره؟؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق ليسانس صنايع-اميركبير

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadv نمایش پست ها
    در پاسخ به شما و Sasan باید بگم که متاسفانه دریافت دعوتنامه برای ویزای 190 از ایالت NSW که شامل شهر سیدنی هم میشود، هیچ روند خاصی ندارد و طبقه گفته خودشان نمیتونید روش حساب باز کنید چون کاملا به صورت سلیقه ای برای ارسال دعوتنامه انتخاب میکنند و حتی ممکن است شما تا یک سال هم منتظر باشید و خبری نشود.
    ممنون از پاسختون. ولی من برای ویزای 189 اقدام کردم و انتظار داشتم تا الان ویزام صادر میشد. می خواستم اگر گروه تلگرامی از دوستانی که شرایطشون شبیه من است وجود داره من هم عضو بشم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)