دقیقا 3 ماه از زمان درخوساتم برای ویزای 190 برای ایالت NSW و فقط سیدنی میگذره و هیچ خبری نیست.....
دقیقا 3 ماه از زمان درخوساتم برای ویزای 190 برای ایالت NSW و فقط سیدنی میگذره و هیچ خبری نیست.....
I spring over the spring with the spring in the spring
خواهش میکنم
1- از شما فایل کامپیوتری از کپی برابر اصل مدارک را میخواهند ولی در صورت تقاضا باید اصل مدارک را هم براشون به هرجا که گفتند ارسال کنید که البته معمولاً درخواست نمیشه. یک نکته دیگه اینکه من تا حالا هرکسی را که دیدم برای محکم کاری به همراه کپی برابر اصل مدارک، خود اصل مدرک را هم اسکن کرده است.
2- مهر وزارت علوم تا جایی که من میدونم لازم نیست اما مطمئن نیستم. امیدوارم دوستانی که واردتر هستند بیشتر راهنمایی کنند.
در پاسخ به شما و Sasan باید بگم که متاسفانه دریافت دعوتنامه برای ویزای 190 از ایالت NSW که شامل شهر سیدنی هم میشود، هیچ روند خاصی ندارد و طبقه گفته خودشان نمیتونید روش حساب باز کنید چون کاملا به صورت سلیقه ای برای ارسال دعوتنامه انتخاب میکنند و حتی ممکن است شما تا یک سال هم منتظر باشید و خبری نشود.
میتونم بپرسم پوینتتون رو چقدر محاسبه کردن؟
سلام.
افرادی که برای ویزای 190 سیدنی اقدام کردند درجریان باشند که ظرفیت ویزای 190 برای سال مهاجرتی 2015-2016 از تاریخ فوریه 2016 تکمیل شده و بایدمنتظر ایجاد ظرفیت خالی برای سال مهاجرتی 2016-2017 باشند.
حقیقتا آفیسره به من تاریخ نگفت. ولی از روی روندتایم های سکیل سلکت فک کنم اینای جولای به جولای هم قوانین مهاجرتیشون و آپدیت میکنن هم ظرفیتهای جدیدو باز میکنن.
کسی لینک گروه تلگرامی بچه های استرالیا رو داره؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)