صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 3456789101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 144

موضوع: George Mason University

Junior Member

پیش فرض پاسخ : George Mason University

سلام دوستان، من اگر کارهای ویزام به خوبی پیش بره (ایشالا) ، ترم پاییز درسم رو در GMU شروع میکنم و علاقه دارم در صورت امکان یک همخونه خوب پیدا کنم. اگر کسی از دوستان (دختر مجرد، بدیهیه که من خودم هم دختر مجرد هستم) تمایلی به داشتن همخونه ای داره به من پیام بده تا بیشتر با هم آشنا بشیم. خیلی ممنون.

Member ako_1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    George Mason University

سلام دوستان
    من فکر می کنم این اطلاعات احتمالا به دردتون بخوره:

هزینه زندگی تو فیرفکس زیاده ، این درسته، اما برای یک نفر زیاد مشکل نیست، هزینه ها رو تقریبا می شه بالانس کرد، شاید برای سفر و هزینه های اضافی نیاز به کمک خانواده شاید باشه، اما برای هر روز زیاد مشکلی نیست،

اگر متاهل هستید، یه کمی هزینه ها رو بالانس کردن مشکل می شه، من خودم چون متاهل هستم این رو می گم، دوستانی که شهرهای ارزون تر هستند ظاهرا زیاد این مشکل رو ندارن،
    و در کل به جز هزینه مسکن، عموما هزینه خورد و خوراک تقریبا یکسان یا خیلی نزدیکه، پس تنها عامل مهم اجاره خونه ست،
    نه در رفتن حرکت بود/ نه در ماندن سکونی.

و ستارۀ پر شتاب/درگذرگاهی مأیوس
    بر مداری جاودانه می‌گردد.

Junior Member

سلام به همگی
    من هم اگر که ویزا بتونم بگیرم پاییز میام gmu دانشکده برق. دوستانی که تازه می خوان بیان اونجا لطف کنند ی خبری بدهند مسلما داشتن رابطه بهمون کمک می کنه برای شروع زندگی اونجا. در ضمن افرادی که اونجا زندگی می کنند اگر لطف کنند و در مورد محله های فرفکس و جای مناسب برای خونه گرفتن و اطلاعاتی که می تونه به ما کمک کنه من و بقیه را کمک کنند بسیار لطف بزرگی کردند حتی اگر که امکانش هست ی گروهی به ی نحوی تشکیل بدهیم مرسی از لطف همتون

Member ako_1983 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    George Mason University

نقل قول نوشته اصلی توسط masihkordi نمایش پست ها
    سلام به همگی
    من هم اگر که ویزا بتونم بگیرم پاییز میام gmu دانشکده برق. دوستانی که تازه می خوان بیان اونجا لطف کنند ی خبری بدهند مسلما داشتن رابطه بهمون کمک می کنه برای شروع زندگی اونجا. در ضمن افرادی که اونجا زندگی می کنند اگر لطف کنند و در مورد محله های فرفکس و جای مناسب برای خونه گرفتن و اطلاعاتی که می تونه به ما کمک کنه من و بقیه را کمک کنند بسیار لطف بزرگی کردند حتی اگر که امکانش هست ی گروهی به ی نحوی تشکیل بدهیم مرسی از لطف همتون
    سلام دوستان
    ما به زودی ۳ سال میشه که اینجا زندگی می کنیم، بنابر این فکر کنم به طور خلاصه بشه مختصری از تجربه هامون توزندگی از اینجا بهتون بگم؛

اول از همه از محله های این جا شروع کنیم
    شما ممکن از داخل دانشگاه یا خیلی نزدیک دانشگاه خونه بگیرید و بشه پیاده رفت و آمد کنید،
    به جزء اون یه اتوبوسی است به نام www.fairfaxva.gov/CUEBus این اتوبوس برای دانشجوهای میسون رایگانه، بنابر این تو محل هایی که اتوبوس رفت و آمد می کنند شما اگر خونه بگیرید مشکل هزینه رفت و آمد نخواهید داشت.
    مورد بعدی شاتل های دانشگاهه ، shuttle.gmu.edu این هم می تونم به شما کمک کنه تو انتخاب محله ای که می خواین زندگی کنین.

به جز اون شما که اینجا رسید ین، اگر مجرد باشیم میتونید یک اتاق رو از یک خونه یا آپارتمان به صورت اشتراکی اجاره کنید، میتونین تو فاصله ای از دانشگاه باشه که پیاده به طور رفت و آمد کنید -حداقل الان که هوا خوبه -بعدم که دو یا سه ماه گذشت و بیشتر آشنا شدین و جا افتادین و دوستای خودتون رو پیدا کردین خونتون رو عوض کنید،

راجع به اینکه وقتی می رسید اینجا، چون چند روز جت لگ ممکنه باشید بهتره که پیش یک دوست بمونید تا حال و هواتون بهتر شه و کارهای اولیه را انجام بده مثلا باید اداره ی دانشجویان خارجی برید و حضور تون رو اعلام کنید حساب بانکی باز کنید موبایل بگیرید و غیره
    بعد از اینها می تونین حدودا بعد از یک هفته به جای خوب رو هم اجاره کنید

بازهم اگر سوالی بود من و همسرم خوشحال میشیم در حد معلوماتمون بهتون کمک کنیم

یک مورد دیگه که به نظرم خیلی مهمه اینکه وقتی یک چیزی رو می شنوید خودتون گوگل کنید مثلاً اگر من به شما میگم این اتوبوس رایگانه شما واقع میتونید این رو گوگل کنید و ببینید این یک مثال خیلی ساده است
    به جزء اون شما خودتون خیلی اطلاعات بیشتر رو به دست بیارید

نکته بعدی همین که همیشه می تونید وب سایت های انگلیسی زبان رو چک کنید یا از خود سایت دانشگاه نگاه کنید و این جوری احتمالاً اطلاعات دقیق تری خواهید داشت

برای خونه می تونین خوابگاه های داخل دانشگاه رو نگاه کنید که خوبی ها و بدی های خودش رو داره

https://housing.gmu.edu

و عموما همه این سایت رو نگاه می کنن، که می تونین ایمیل بزنین و بگین که دانشجوی میسون هستین و فلان تاریخ آمریکا خواهید بود، اما توصیه عمومی اینه که تا خودتون خونه رو از نزدیک ندیدین، به چیزی متهعد نشین
    https://washingtondc.craigslist.org/nva/

و کلا موقع استفاده از این <کریگ لیست> کلا جانب احتیاط رو رعایت کنین

آها! دست آخر هم اینکه بچه های ایرانی تو فیس بوک یه گروهی دارن، فکر می کنم اگه
    iranian student association gmu
    رو گوگل کنین بتونین پیدا شون کنین، من عضو گرو نیستم، اما می دونم که بچه های خوبی دارن که دوس دارن کمک کنن

موفق باشید
    نه در رفتن حرکت بود/ نه در ماندن سکونی.

و ستارۀ پر شتاب/درگذرگاهی مأیوس
    بر مداری جاودانه می‌گردد.

Junior Member

سلام به همگی
    دوستانی که میان gmu و هنوز خونه نگرفتند چون هزینه خونه اونجا زیاده و الان تو می و جون بهترین وقت برای بستن قرارداد و پرداخت یک پیش پرداخت هست( طبق گفته ی برادرم که در کنتکتیکت زندگی می کنه 3 سال و اینکه تو آگوست خیلی حق انتخاب برای خونه نیست) و اینکه باید 3-4 نفر شد تا ی خونه مناسب پیدا کرد تا هزینش خیلی نباشه برای هر شخص در صورت تمایل لطف کنند یک خبری بدهند.با تشکر

Junior Member negin5 آواتار ها

سلام دوستان عزیز...ایا امکان داره اگر فرصت دارین من یک سری اطلاعات در مورد دانشگاه و هزینه های زندگی ازتون بگیرم؟
    من تصمیم دارم با دختر کوچولوم که 7 سالشه بیام برای یک مستر که حدود 2 سال طول میکشه...همسرم در این سفر همراه ما نخواهد بود به خاطر کارش نمی تونه بیاد...ما از امارات خواهیم اومد و دختر من مدرسه انگلیسی می ره و مشکل زبان نداره. من می خوام بدونم با ماهی 2 هزار تا 2500 دلار میشه من و دخترم اونجا زندگی کنیم؟؟؟

کجا برای اجاره رو نگاه کنم؟؟ میشه کمک کنین؟؟

البته من هنوز اپلای نکردم و جواب های شما برا اینکه اصلا اقدام کنم یا نه تاثیر گذاره... من مهندس مکانیکم و برای فوق لیسانس تحلیل داده ها و مهندسی می خوام اقدام کنم... ایلتز رو مشکلی ندارم ...اما از GRE می ترسم...شما می دونیم رو چه سطحی قابل قبوله؟؟؟

خیلی متشکر

Junior Member

سلام به همگی
    دوستانی که میان gmu، خونه های داخل خود دانشگاه که گویا مثل کوی اساتید هست Masonvale،پلن 3 خوابه داره که حدودا ماهی 800 دلار برای هر نفر میشه البته باید در لیست انتظار قرار گرفت و بعدا به ما خواهند گفت که خونه بهمون تعلق می گیره یا نه اما به هر حال چون در خود دانشگاه است محیط بسیار مناسبیه. فکر نمی کنم که خود این سیستم خوابگاهی و خونه برای متقاضی ها هم خونه ای پیدا کنه اما اگر 3 نفر متقاضی باشند فرصت بسیار خوبیه، فکر می کنم مناسب ترین فرصتی که بشه پیدا کرد. فعلا مبلغ پیش پرداختی لازم نیست فقط لازمه ی فرم پر کنیم دوستانی که مایل هستند لطف کنند یک خبری بدهند
    مرسی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط masihkordi نمایش پست ها
    سلام به همگی
    دوستانی که میان gmu، خونه های داخل خود دانشگاه که گویا مثل کوی اساتید هست Masonvale،پلن 3 خوابه داره که حدودا ماهی 800 دلار برای هر نفر میشه البته باید در لیست انتظار قرار گرفت و بعدا به ما خواهند گفت که خونه بهمون تعلق می گیره یا نه اما به هر حال چون در خود دانشگاه است محیط بسیار مناسبیه. فکر نمی کنم که خود این سیستم خوابگاهی و خونه برای متقاضی ها هم خونه ای پیدا کنه اما اگر 3 نفر متقاضی باشند فرصت بسیار خوبیه، فکر می کنم مناسب ترین فرصتی که بشه پیدا کرد. فعلا مبلغ پیش پرداختی لازم نیست فقط لازمه ی فرم پر کنیم دوستانی که مایل هستند لطف کنند یک خبری بدهند
    مرسی
    من مایل هستم. اما هنوز وقت سفارت نتونستم بگیرم (فول فاندم).

Junior Member

سلام دوستان
    من برای فال 2016 عازم فیرفکس هستم. ممنون می شم بهم بگین اولین کارایی که بعد از ورود به امریکا باید انجام بدم به ترتیب به چه صورته و چه کارهایی رو باید انجام بدم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط negina1989 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای فال 2016 عازم فیرفکس هستم. ممنون می شم بهم بگین اولین کارایی که بعد از ورود به امریکا باید انجام بدم به ترتیب به چه صورته و چه کارهایی رو باید انجام بدم.
    این سایت مربوط به دانشگاه ست و اطلاعات خوبی داره.