نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 99 از 114 نخستنخست ... 498990919293949596979899100101102103104105106107108109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 1139

موضوع: UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

پیش فرض پاسخ : UNDERGRADUATE Admission and Visa for USA

نقل قول نوشته اصلی توسط SaidJan نمایش پست ها
    سلام
    چندتا سوال داشتم.
    اول اینکه واسه دندانپزشکی اگه از اول بخوام شروع کنم، یعنی از دیپلم، واسه آمریکا تا اینکه دندانپزشکی رو بگیرم ۶ سال هست در کل؟ اخه ایران رو میدونم که ۶ سال هست،‌امریکا رو نمیدونم. و اینم میدونم که اول باید رشته مهندسی شیمی یا بیولوژی رو بخونم واسه دندونپزشکی.
    سوال بعدی اینکه خرج تحصیل سالانه حدودا چقدر میشه؟
    درضمن الان مدرک لیسانس مدیریت بانکداری رو داره دوستم، بهتره ادامه بده همینو یا پذیرش دندونپزشکی بگیره و از اول بخونه؟
    ممنون
    شما اول باید 4 سال رشته هایی مثل زیست شناسی یا میکروبیولوژی یا رشته های مربوطه به علوم تجربی رو بخونی که 4 سال طول میشکه. بعد 2 سال در دانشگاه برای dentistry درس بخونید که میشه ۶ سال. خرج تحصیل در آمریکا هم بستگی به دانشگاه و ایالتش داره. دانشگاه های ایالتی از سالی ۲۰k شهریشون شروع میشه تا سالی 40k و دانشگاه های خصوصی هم از سالی 40k شروع میشه تا سالی 60k که البته به طور متوسط 20k هم هزینه زندگی شما میشه در سال.

با سلام . شما گفتید اگه مدرکی در مورد سربازی ارائه ندیم ریجکت میکنه. پس دقیقا باید چی کار کنیم . من دو سال دانشجوی عمران هستم و میتونم برگه معافیت تحصیلی بگیرم از دانشگاه و trasfer نیستم و دارم میرم کالج نیویورک یه رشته دیگه رو از اول شروع کنم . به نظرتون برا سربازی که نرفتم چی کار باید بکنم . بزگواری میکنید اگه راهنمایی کنید.

با سلام خدمت دوست گرامی . پس در این صورت برای سربازی باید چی کار کرد ؟
    ممنون از بزرگواریتون

دوستانی که در مورد سربازی سوال میکنند خدمتتون عرض کنم :
    سفارت خونه در درجه اول از وضعیت سربازی شما سوال میکنه.
    شما باید یکی از این سه مدارک رو داشته باشید :
    1- کارت پایان خدمت
    2- یا کارت معافیت دائم
    3- یا معافیت تحصیلی
    کسانی که شامل مورد 1 و 2 نمی شوند باید به نظام وظیفه مراجعه کنند و پذیرش دانشگاه خارج رو نشون بدن و با قید وثیقه برگه معافیت تحصیلی بگیرند. اگه او برگرو نشون سفارت بدی سفارت دیگه ایراد نمیگیره.
    در ضمن معافیت تحصیلی تا قبل فقط واسه کسانی بود که مدرک لیسانس به بالا داشتن. یعنی تا قبل کسانی که دیپلم داشتن نمیتونستند واسه خارج اپلای کنند. از بهمن ماه سال 94 قانون جدید اضافه شد که با دیپلم هم معافیت تحصیلی میدن اما نمیدونم اجرایی شده یا نه. اگه نه که باید یکمی صبر کنید تا اجرایی بشه.

Junior Member mer377 آواتار ها

خوندن 99 صفحه طول کشید

Junior Member

باسلام خسته نباشید
    من می خواهم در امریکا در رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدهم و بورسیه بگیرم
    من می خواهم دیپلم ریاضی فیزیک با معدل کل 16 و معدل کتبی 9.5 بگیریم ایا می توانم برای بورسیه اقدام کنم یا خیر برای دانشگاه های امریکا دیپلم کل مهم است یا کتبی نهایی و کمترین ان برای بورسیه و پذیرش چند است برای هر کدام ؟
    و ایا ریز نمرات را هم نگاه می کنند اگر اینطور است نمرات کتبی را نگاه می کنند یا کل برای بورسیه و پذیرش و کمترین ان چند است برای هر کدام؟
    یک سوال دیگه هم هست ایا دیپلم کار و دانش را در امریکا قبول می کنند یا خیر و ایا فوق دیپلم باید در امریکا بگیرم یا لیسانس در رشته کار ودانش البته رشته من ریاضی است اکنون ولی می خواستم بدانم تغییر رشته بدهم یا خیر؟
    باتشکر
    ویرایش توسط hub4001 : July 8th, 2016 در ساعت 07:14 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط hub4001 نمایش پست ها
    باسلام خسته نباشید
    من می خواهم در امریکا در رشته کامپیوتر ادامه تحصیل بدهم و بورسیه بگیرم
    من می خواهم دیپلم ریاضی فیزیک با معدل کل 16 و معدل کتبی 9.5 بگیریم ایا می توانم برای بورسیه اقدام کنم یا خیر برای دانشگاه های امریکا دیپلم کل مهم است یا کتبی نهایی و کمترین ان برای بورسیه و پذیرش چند است برای هر کدام ؟
    و ایا ریز نمرات را هم نگاه می کنند اگر اینطور است نمرات کتبی را نگاه می کنند یا کل برای بورسیه و پذیرش و کمترین ان چند است برای هر کدام؟
    یک سوال دیگه هم هست ایا دیپلم کار و دانش را در امریکا قبول می کنند یا خیر و ایا فوق دیپلم باید در امریکا بگیرم یا لیسانس در رشته کار ودانش البته رشته من ریاضی است اکنون ولی می خواستم بدانم تغییر رشته بدهم یا خیر؟
    باتشکر
    بورسیه مخصوص مقطع فوق لیسانس به بالا هست و برای مقطع لیسانس هیچ بورسه ای نمیدن (البته چند دانشگاه هم برای لیسانس بورس می کنند) تمام دانشگاه ها در مقطع لیسانس فقط scholarship که کمک هزینه ی مالی هست دارن. مثلا در سال چند هزار دلار به دانشجو ها رو شهریه تخفیف میدن که شامل کسانی میشه که معدل A دارن (یعنی 17 به بالا هم دیپلم و هم کل) و نمره زبان و نمره sat خوبی دارند. مثلا تافل بالای 100 و sat بالای 1200. در مورد دیپلم هم باید بگم که شما باید در ایران 12 سال تحصیلی رو گذرونده باشی تا بهت پذیرش بدن و نیازی به دوره فوق دیپلم نیست. شما با 12 سال سابقه تحصیل می تونید از دانشگاه برای لیسانس پذیرش بگیرید.

دوستانی که علاقه دارن اطلاعات بیشتری از تحصیل در مقطع لیسانس بدونند عضو این گروه بشن :
    http://www.applyabroad.org/forum/group.php?groupid=342

بچه ها من 27 سالمه و و بعد از پیش دانشگاهی سر کار هستم شرکت بیمه ایران پشتیبان کامپیوتر و ای تی .
    آیا این درسته که من شانسی ندارم برای ویزا؟نمره زبان 7 دارم و BS خیلی خوب
    ممنون میشم راهنمایی کنین

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_deljou نمایش پست ها
    بچه ها من 27 سالمه و و بعد از پیش دانشگاهی سر کار هستم شرکت بیمه ایران پشتیبان کامپیوتر و ای تی .
    آیا این درسته که من شانسی ندارم برای ویزا؟نمره زبان 7 دارم و BS خیلی خوب
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    دوستان راهنمایی نمیکنن؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)