پس یعنی شرایط من خواه ناخواه میره برای مهر سال اینده؟
پس یعنی شرایط من خواه ناخواه میره برای مهر سال اینده؟
دقیقا همینطوره.
زندگی مثل پانتومیم میمونه حرف دلت رو به زبون بیاری باختی!
الان رفتم برا دیپلم میگم که معادل سازی کردن درسای سوم تجربی رو بهم دادن اینارو که خوندم 13 درس میشه بعد دیپلم دوم میگیرم
حالا دوسه تا سوال خدمتت دارم این که بخونم برای معدل بالا؟چون خواه ناخواه میرم برای مهر سال دیگه توی ماه اینده ک شهریوره یه مقدار از درسای دیپلم بخونم و مهر تا دی یه مقدار دیگشون رو بخونم اینطوری وقت بیشتری دارم برای بردن معدل بالا برای دیپلم
2) یا میشه قط پاسشون کرد که شهریور قضیه دیپلم تموم بشه و مهر ثبتنام پیش کنم و تا دی پیشم بگیرم و بعدش بیکارم تا مهر اینده.
....
حالا فرض کنیم تا خرداد سال دیگه من پیشمو بگیرم تا مهر ماهش میرسم مدارکم رو ببرم ترجمه کنم و کارای ازین قبیل؟
...
هند ترم بهمن نداره شما میتونید برای سال اینده اقدام کنید. مدارک درسی مورد نیاز هم فقط دیپلم و پیشدانشگاهی هست . سوالی بود درخدمتم
سلام
من الان داشنجو ام اینجا ... پیش تجربی بودم ... با یکی از موسسات تماس گرفتم گفت برای هند دندون میتونه اقدام کنه و مهر من شروع ب تحصیل کنم .... به نظرتون ارزشش رو داره؟ گفت هزینه زندگی ماهی 2 میلیونه .. کدوم شهرا و دانشگاه ها مناسب ترن از نظر شرایط عمومی و از نظر تحصیلی ؟؟؟
ایا واحد هایی ک اینجا خوندم تطبیق میخوره ؟؟
ممنون از راهنماییتون
ترم 4 / علوم آزمایشگاهی / وزارت بهداشت/ سراسری /
سلام
وقت همگی بخیر
من دارو dr mgr شهر coimbator میخوام برم دنبال هم خونه ای میگردم(خانم)
و یک سوال هم داشتم که برای ویزا دانشجویی میشه رفت زاهدان؟
و وقت های سفارت چجوریه؟ میشه زود وقت گرفت؟
و اینکه ترجمه مدارک باید مهر سفارت بخوره؟
بچه ها کسی دهلی یا کلا هند زندگی میکنه؟ امکانش هست یک شماره بدم به دفتر خارجیای دانشگاه دهلی زنگ بزنین؟ من هر چی از ایران سعی میکنم وصل نمیشه.
سلام بله برای ویزای دانشجویی به زاهدان هم میتونید مراجعه کنید
زاهدان تا اونجایی ک من اطلاع داشتم وقت قبلی نمیخواست
نوبت ها برای تهران معمولا 2 3 روزست نهایتاااا 4 روز
ینی چی مهر سفارت بخوره اولین باره ک میشنوم اگر منظوورتون مهر وزارت امور خارجه هست بله حتمااااااااااااااااااا این مهر بخوره به مدارکتون
یه توصیه برادرانه انقدر زود دنبال همخونه نباشید حد اقل بذارید چند ماهی از حضورتون تو هند بگذره
سوالی بود در خدمتم
ممنون از راهنماییتون
من برای ترکیه مدارکم به غیر از مهر امور خارجه تایید سفارت هم باید میشد یک مهر که سفارت میزنه و مدارک تایید میکنه
تو یک سایت ایرانی خوندم که هندم این تایید میخواد
اگر میشه یک روندی از ویزا رو توضیح بدید
و اینکه چه سوال های میپرسن؟
اصل ترجمه رو برمیگردونن؟ یا من باید یک سری دیگه ترجمه حاضر کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)