نقل قول نوشته اصلی توسط sam683 نمایش پست ها
سلام. من حدود۶ سال میشه که مالزی زندگی میکنم.
۴ سال درس خوندم و ۲ سال هم کار.
برای رشته ی مهندسی نرم افزار کار بسیار زیاده. من تمام دوستانی میشناسم، اونهایی که خواستند کار کنند، پیدا کردند.
حقوق شما هم بسته به تخصص شما متغیر هست. برای مثال، یک دانشجوی تازه فارغ التحصیل شده (چه لیسانس چه فوق) خیلی نباید توقع داشته باشه. از ۲۵۰۰ تل ۳۵۰۰ میتونه برای سال اول بدست بیاره. اما هر سال بهتر از سال قبله. هم موقعیت بیشتر میشه، هم تجربه میره بالا.

شرکت های خارجی زیادی اومدن و اینجا سرمایه گذاری کردند روی برنامه نویس ها. چرا که هزینه به مراتب کمتر از اروپا هستتش.
من برای یک شرکت سؤدی کار میکم. الان تقریبا ۴۰ تا برنامه نویس کامروسافت (دات نت) میخوان با سابقه کار ۴و۵ سال. حقوقی هم که میدن بین ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ هست

سلام
من 10 سال سابقه کار نرم افزار برای يک شرکت بانکی دارم. تخصصم جاواست. از ايران هر چي براي کار اپلای مي کنم حتی برای مصاحبه زنگ هم نمی زنن. از سايت جاب استریت استفاده مي کنم. می خواستم بدونم چطوری از ايران میشه اونجا کار پيدا کرد.؟ ايا حتما بايد بيام مالزی و اونجا دنبال کار بگردم؟ با ويزای توريستي 2 هفته اي ميشه کار پيدا کرد؟ با اين سابقه کار رنج حقوق رو چقدر بزنم؟ ممنون ميشم کمکم کنيد.