لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
راهنمای پذیرش Apply A to Z - Undergraduate
و نتایج و تجربیات متقاضیان ویزا در مقطع لیسانس
را مطالعه بفرمایید
سلام دوستان. من امسال پیش دانشگاهیم تموم شد و همین 3 هفته پیش کنکور دادم. الان سرباز هستم و ممنوع الخروج. نظام وظیفه گفته که باید اینجا یه دانشگاه ثبت نام کنی و بعد انصراف بدی تا بتونی 1 بار معافیت تحصیلی برای تحصیل در خارج از کشور رو بگیری.
حالا دانشگاهی که من میخوام اپلای کنم advance credits داره. یعنی به دانشجو هایی که دانشگاه کشور خودشون ثبت نام کردن اما کمتر از 32 واحد پاس کردن اجازه میده که به عنوان freshman اپلای کنند.
1-من میخوام تو ایران یه هفته برم دانشگاه و انصراف بدم و کارم اصلا به پاس کردن واحد نمیرسه بازم میتونم از advance credits یا advance placement استفاده کنم ؟
2-به دانشجو های انصرافی خوب پذیرش میدن ؟ و سفارت خونه نسبت به دانشجو های انصرافی دید بدی نداره ؟
3- من وقتی یه هفته برم دانشگاه و بعد انصراف بدم و برای freshman اپلای کنم تو i-20 فرم مینویسه که دانشجوی انصرافی هست و یا از advance credits یا advance placement استفاده کرده (البته بازم میگم من فقط چند روز میرم دانشگاه و اصلا واحد پاس نمیکنم)
با تشکر.
برای دانشگاه مقصد: اگه نمیخوای واحدهای پاس شدت رو منتقل کنی اصلا بهشون نگو که ایران دانشگاه رفتی. بگو که قبول شدم نرفتم.
برای سفارت: به سفارت راست قضیه رو بگو. اینکه دید بدی داره رو نمیدونم!
برای نظام وظیفه: no comments
توی I-20: چند تا نمونه ببین. اصلا ذکر نمیشه چه واحدهایی داری یا نه. چند تا واحد داری هم نوشته نمیشه. ولی ذکر میشه چند ماه برای ادامه تحصیل میخوای که اگه واحد قبول کرده باشن ازت ممکنه یه چند ماهی کمتر بشه.
در کل من فکر میکنم اگه به دانشگاه مقصد نگی که ایران درس خوندی کارت خیلی راحت تره. هم کاغذبازی هات و ترجمه هات کمتر میشه، هم پذیرشت آسون تره. اونا دوست دارن تو همه ی درست رو اونجا بخونی که پول بیشتر بدی، برای همین freshman راحت تر قبول میکنن... اینطوری هر دانشگاهی که میخوای اپلای کنی freshman محسوب میشی و نه transfer...
من خیلی از بچه ها رو دیدم که چند سال ایران خوندن و کلا نگفتن که ایران دانشگاه رفتیم و freshman اپلای کردن..
واقع بینانه هم بگم که اونا واحدهای ایران رو معمولاً انتقال نمیدن! مگر اینکه شریف یا تهران یا دانشگاه های خیلی خفن رفته باشی که بازم درس های سال اول ارزشش رو نداره...
این نظر من بود!
چه دانشگاهی میخوای اپلای کنی؟ ایران چه دانشگاهی قبول شدی؟
Apply A to Z - Undergraduate
راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.
خیلی ممنون از راهنماییتون. اما اینجا چند سوال پیش میاد :
1- من ممنوع الخروج هستم و باید دانشگاه ثبت نام کنم تا نظام وظیفه معافیت تحصیلی بده. تو اون نامه معافیت نظام وظیفه که باید به سفارت نشون بدم می نویسه دانشجوی انصرافی ؟
2- من دانشگاه اینجا محبورم رشته ریاضی فزیک ثبت نام کنم چون کنکور ریاضی دادم. اما آمریکا میخوا art بخونم. این اثر داره رو پذیرش یا سفارت نمیگه چرا تغیر رشته دادی ؟
با تشکر.
درباره ي نظام وظيفه نظري نميتونم بدم. قانون ها خيلي عوض ميشن و راستش خيلي هم هبچ وقت واردش نشدم...
ويزا هم خيلي بستگي به چيزاي مختلف داره. گفتم موردهاي مشابه رو ببينيد. ولي به نظر من اصلا پيش نمياد. اگر پرسيدن بگيد كه علاقتون عوض شده. البته يه چيزي رو هم بگم: تا اونجايي كه يادمه براي undergrad توي i-20 شما رشته ذكر نميشه (مگر موارد خاص). چون شما بعد از سال اول تازه انتخاب رشته ميكنيد. براي همين سفارت ممكنه اصلا نبينه رشتتون چيه...
پيشنهاد ميكنم شما تمركزتون رو گرفتن پذيرش باشه. سعي كنيد چندتا دانشگاه ديگه يا حتي كانادا هم به عنوان backup اپلاي كنيد...
Apply A to Z - Undergraduate
راهنمای کامل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا در مقطع لیسانس
این اکانت غیرفعال می باشد. لطفاً پیغام خصوصی ندهید.
سلام. من دانشجوی ریشته فیزیک منهدسی دانشگاه تبریز هستم که 4 ترم تو این دانشگاه درس خوندم و به دلیل اینکه اصلا رشت ام رو دوس ندارم وضع درسم خوب نیس. میخوام برای مقطع لیسانس رشته ی Automotive Technology از دانشگاه SIU پذیزش بیگرم. من 4 تا مدرک مهارت فنی مرتبط به اون رشته از سازمان فنی حرفه ای دارم که بین المللی هستن. نمره TOEFL هم 105 هست. یه مقام کشوری هم تو المپیاد ملی مهارت رشته فناوری خودرو دارم. در ضمن درکنار دیپلم ریاضی یه دیپلم فنی هم دارم. تا سالی 15000 تا هم شاید بتونم جور کنم. یه ماشین هم به عنوان نمونه کار با نرم افزار CATIA طراحی کردم. این کل چیزی هست که دارم. فقط خواستم ببینم شانسی برای پذیرش دارم یا نه؟ اگه جواب بدید ممنون میشم. با تشگر
سلام. بر فرض اینکه پذیرش گرفتی چطوری میخای ویزا آمریکا بگیری. برای ارشد و دکتری به سختی ویزا میدن متاسفانه چه برسه حالا اگه ببینن میخای برای لیسانس بری. این واقعا یه حقیقته گرچه میدونم باورش سخته. به جز اون فکر کنم گیر نظام وظیفه هم هست. شما چرا تغییر رشته نمیدی داخل دانشگات مثلا بری لیسانس مکانیک بگیری بعد برای ارشد اقدام کنی.
دوست عزیز کی گفته به undergraduate ها ویزا نمیدن ؟ شما تجربه ویزا رو داشتی ؟ یا اینکه واسه undergraduate اپلای کردی و سفارت شما رو رد کرده ؟ بهترین کسانی که میتونند ویزا بگیرن ویزای تحصیلی برای لیسانس هست و زمین تا آسمون با فوق لیسانس و دکترا فرق داره ! (شانس این که شما با پذیرش ویزای تحصیلی واسه undergraduate بگیری 90 درصد هست ولی شانس این که ویزای تحصیلی برای graduate بگیری 50 درصد هست. من خودم معدود کسانی رو دیدم که ویزای تحصیلی برای لیسانس نگیرن که حتما یه مشکلی تو پروندشون داشتن مثل مشکل سربازی ولی یه سر به این تاپیک بزن ببین چند نفر برای فوق لیسانس و دکترا میتونند ویزا بگیرن http://www.applyabroad.org/forum/for...AD%D8%A8%D9%87)
خود اقوام بنده چند وقت پیش برای مقطع دکترا اپلای کرد و سفارت به بهانه این که فاند نداشت ریجکتش کرد!
در مورد مشکل سربازی این دوستمون هم مثل این که اگر انصراف بده و وثیقه بذاره نظام وظیفه این اجازرو بهش میده که ویزای تحصیلی بگیره.
15 هزار دلارم در سال خیلی کمه. با توجه به این که مقطع لیسانس اصلا فاند نداره و کمک هزینه دانشگاه scholarship هست که مقدار کمی رو شهریه دانشگاه تخفیف میگیری. شما حداقل هزینه یک سالتو باید پرینت بانکی بگیری (واسه دانشگاه های ایالتی 40 هزار دلار به بالا و دانشگاه های خصوصی بالای 60 هزار دلار). 15 هزار دلار خیلی سخت بتونه شهریه یه دانشگاه ایالتی رو پوشش بده اما با توجه به رزومه قوی میتونی scholarship خوبی بگیری. (تافل 105 خیلی عالی هست دانشگاه ها برای دکترا تافل 100 میخوان که 105 برای لیسانس واقعا عالی هست.) و حداقل 15 تا 20 هزار دلار دیگه لازم داری تا هزینه زندگی تامین بشه که اگر تو campus دانشگاه کار تمام وقت گیر بیاری و سالی 15 هزار تا از طرف خانواده ساپورت بشی یه جورایی میشه.
اما اولش باید بالای 40 هزار دلار پرینت حساب بانکی داشته باشی.
salam man daneshjooie reshteie adabiate namayeshie soore hastam va 21 sal sen daram va mikhastam baraie daneshgahaie los angeles eghdam konam va inke hanooz kari nakardam va moteasefane nemidunam bayad az koja startesho bezanam va moshkele zabano injur chiza ham nadaram ta ye modat dge toffel migiram
اگه صفحه ها قبلی رو بخونید میفهمید که باید آزمون sat بدید. درمورد sat تحقیق کنید میاد دستتون که سوالاش چجوریه... این آزمون در ایران برگزار نمیشه و شما باید در کشوری غیر از ایران در آزمون شرکت کنید.
شما میتونید به عنوان دانشجو ترنسفر هم اقدام کنید اما اگر به عنوان فرشمن اقدام کنید شانس پذیرشتون بیشتره... اما باید معلوم کنید که بین 18 تا 21 سالی چیکار کردید و شما باید نزارید که اونا بفهمن دانشگاه بودید.
اینجارو هم مطالعه کنید: http://www.applyabroad.org/forum/sho...-Undergraduate
علاقه مندی ها (Bookmarks)