صفحه 52 از 88 نخستنخست ... 2424344454647484950515253545556575859606162 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 511 تا 520 , از مجموع 875

موضوع: تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط kasra545 نمایش پست ها
    دوستان موسسه علامه سخن چطوره؟ شنیدم تجهیزاتش جدید شدن
    من خرداد ماه برای جی آر ای رفتم اونجا. سیستم هاش خیلی به هم چسبیده بود و سروصداش زیاد بود. من زنگ زدم موسسه ش و پرسیدم چه تغییراتی کرده گفتن: اتاق امتحان آکوستیک شده و سیستم هاشون هم جدید شده. اونموقع که من امتحان دادم مونیتوراش یکی در میون من و یاد دهه ی 70 مینداخت.
    ولی محیطش عاری از هر گونه استرسه بر عکس بعضی سنترها...

Junior Member

سلام
    کسانی که در روز های اینده در سنتر شیراز میخوان امتحان بدن مطلع باشند که تهویه هوا در سطح ضعیفی هست. من 6 اگوست اونجا بودم و مسئولین خودشون این قضیه رو قبول داشتند ولی می گفتند دست ما نیست. می تونید از طریق ایمیل به ای تی اس این موضوع رو پیگیری کنید.

Junior Member

من عالیان امتحان دادم از هر نظر عالی بود.
    برخوردشون عالی بود یعنی هر جوری راه میومدن.
    سیستم هاشون خوب بود و نو بودن،هدفونش خوب بود فقط یکم کیبوردش خیلی خوب نبود.
    تهویش هم خوب با این که کولری که جلو من بود کار نمی کرد ولی پنکه هاش جوری بود که نه صداش اذیت می کرد و هم این که خوب بود هواش.
    تو بریک پذیرایی می کردن. رو ۱۰ دقیقه هم اصلا حساس نبودن.وقتی هم که برگشتیم کاغذ هامونو عوض کرده بودن.
    سرویس بهداشتی هم تو ۲ طبقه داشتن.

سلام .
    از دوستان کسی مرکز خاتم (خیابان ملاصدرا) امتحان نداده ؟
    مراکزی که تازه مجوز دریافت می کنند بهترند ( مثل خاتم یا عالیان ) یا مراکز قدیمی (مثل امیربهادر یا علامه سخن) ؟

Junior Member

[QUOTE=محمد ح;2319913]سلام .
    از دوستان کسی مرکز خاتم (خیابان ملاصدرا) امتحان نداده ؟
    مراکزی که تازه مجوز دریافت می کنند بهترند ( مثل خاتم یا عالیان ) یا مراکز قدیمی (مثل امیربهادر یا علامه سخن) ؟[/

هر مرکزی یه ویژگی های خوبی داره یه نقاط ضعف مراکز جدید شاید تجهیزات جدید داشته باشن ولی تجربه شون کمه اگه مشکلی پیش بیاد شاید اونا نتونن حل کنن یه مرکز که جواب گو هستن خیلی بهتره استرس رو کم می کنه

دوستان در این فروم نظرات ضد و نقیض راجع به مرکز علامه سخن زیاده . کسی هست به تازگی در این مرکز امتحان داده باشه ؟

Junior Member Ponida آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech. SUT

سلام. من تاپیک مربوط تری برای سوالام پیدا نکردم! لطفا بچه هایی که امیربهادر امتحان دادن پاسخ بدن. فوریه! (زنگ زدم به خود موسسه چند بار، کسی درست حسابی جواب نمیده!)

1- سر جلسه خودکار میدن یا مداد؟ و هر کدوم چه مارکی؟ اگه مداد میدن تراش هم میدن؟ اگه نه وقتی نوکش از تیزی دراومد چی کنیم؟ بخوایم عوض میکنن؟

2- کاغذ سفید میدن یا کاهی؟ همون اولش سه تا کاغذ میدن درسته؟

3- کسی میتونه همراه بیاد داخل ساختمون؟ اگه نه جایی رو میشناسید همراهمون تا آخر امتحان اونجا بتونه بمونه؟ (همون نزدیک میدون ولیعصر!) + (نگید همراه نیار! مجبورم!)

4- امتحان اصلی اگه 9 باشه ساعت چند باید اونجا باشیم؟ خودشون ساعت چند درو باز میکنن؟

5- سیستم سرمایشیشون چطوریه؟ کولر نداشته باشه سرما بخوریم؟! اگه با خودمون لباس گرم بیاریم تا اگه نزدیک کولر باشیم مشکلی پیش نیاد، جایی هست آویزونش کنیم یا باید بذاریمش پشت صندلی؟ (آخه شنیدم صندلیاشم انقدر بده که نمیشه چیزی بهش آویزون کرد! مثل اینکه حتی نمیشه درست حسابی بهش تکیه داد چه برسه آویزون کردن چیزی!)

6- به شال گیر نمیدن؟ یا مثلا از سرمون بیفته میان تذکر میدن حواسمونو پرت میکنن؟ (من با مقنعه مشکل دارم، احساس خفگی بهم منتقل میکنه از طرفی شالم وقتی از زیرش هدفونمو ست کنم همش میفته سفتشم کنم بازم احساس خفگی بهم دست میده و اذیتم میکنه!)

7- سایز و مدل هدفون ها چقده و چیه؟! (برای این میپرسم که ببینم از اون مدلاییه که می شه دور گردنمون باشه یا تموم مدت روی سرمونه و باید از وزنش سردرد بگیریم؟!)

8- پنجره داره سالن های امتحان آیا؟ اگه آره، پرده هم داره؟! چون می ترسم نزدیک پنجره باشم آفتاب بخوره تو صورتم (یا روی کیبوردم یا روی مانیتورم یا حتی روی دست و پام!) تموم آزمون! (این مورد خیلی سرم اومده!)

9- بچه هایی که قبلا سابقه accommodation داشتن میدونن چطوری میشه بهشون ثابت کرد فشارمون پایینه و باید شکلات ببریم سر آزمون؟ خیلی سخته ثابت کردن بهشون؟ (و کلا روندش چطوریه؟) + (اون پی دی افه رو دارم منتهی ندیدم توش توضیح داده باشه برای ثابت کردن مشکل...)

10- واسه برک چه آب میوه و چه اسنکی میدن؟ (می خوام درصد قندشونو بسنجم!) آبمیوه شون خنکه یا گرمه؟ (چون خنک باشه صدامونو خراب میکنه! اگه خنکه از الان منم خنک بخورم عادت کنم!)

11- مهمتر از همه: وسط آزمون جدای از برِک کار ضروری پیش بیاد (دابلیو سی) پاز میشه تایممون یا همینطوری میره؟! داخل دابلیو سی دستمال کاغذی هست؟ (هیتر واسه خشک کردن دست مهم نیست باشه یا نباشه. داخل دابلیو سی رو میگم!) اگه نه میشه توی جیبمون باشه یه دونه واسه این کار؟!

مرسی!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ponida نمایش پست ها
    سلام. من تاپیک مربوط تری برای سوالام پیدا نکردم! لطفا بچه هایی که امیربهادر امتحان دادن پاسخ بدن. فوریه! (زنگ زدم به خود موسسه چند بار، کسی درست حسابی جواب نمیده!)

1- سر جلسه خودکار میدن یا مداد؟ و هر کدوم چه مارکی؟ اگه مداد میدن تراش هم میدن؟ اگه نه وقتی نوکش از تیزی دراومد چی کنیم؟ بخوایم عوض میکنن؟

2- کاغذ سفید میدن یا کاهی؟ همون اولش سه تا کاغذ میدن درسته؟

3- کسی میتونه همراه بیاد داخل ساختمون؟ اگه نه جایی رو میشناسید همراهمون تا آخر امتحان اونجا بتونه بمونه؟ (همون نزدیک میدون ولیعصر!) + (نگید همراه نیار! مجبورم!)

4- امتحان اصلی اگه 9 باشه ساعت چند باید اونجا باشیم؟ خودشون ساعت چند درو باز میکنن؟

5- سیستم سرمایشیشون چطوریه؟ کولر نداشته باشه سرما بخوریم؟! اگه با خودمون لباس گرم بیاریم تا اگه نزدیک کولر باشیم مشکلی پیش نیاد، جایی هست آویزونش کنیم یا باید بذاریمش پشت صندلی؟ (آخه شنیدم صندلیاشم انقدر بده که نمیشه چیزی بهش آویزون کرد! مثل اینکه حتی نمیشه درست حسابی بهش تکیه داد چه برسه آویزون کردن چیزی!)

6- به شال گیر نمیدن؟ یا مثلا از سرمون بیفته میان تذکر میدن حواسمونو پرت میکنن؟ (من با مقنعه مشکل دارم، احساس خفگی بهم منتقل میکنه از طرفی شالم وقتی از زیرش هدفونمو ست کنم همش میفته سفتشم کنم بازم احساس خفگی بهم دست میده و اذیتم میکنه!)

7- سایز و مدل هدفون ها چقده و چیه؟! (برای این میپرسم که ببینم از اون مدلاییه که می شه دور گردنمون باشه یا تموم مدت روی سرمونه و باید از وزنش سردرد بگیریم؟!)

8- پنجره داره سالن های امتحان آیا؟ اگه آره، پرده هم داره؟! چون می ترسم نزدیک پنجره باشم آفتاب بخوره تو صورتم (یا روی کیبوردم یا روی مانیتورم یا حتی روی دست و پام!) تموم آزمون! (این مورد خیلی سرم اومده!)

9- بچه هایی که قبلا سابقه accommodation داشتن میدونن چطوری میشه بهشون ثابت کرد فشارمون پایینه و باید شکلات ببریم سر آزمون؟ خیلی سخته ثابت کردن بهشون؟ (و کلا روندش چطوریه؟) + (اون پی دی افه رو دارم منتهی ندیدم توش توضیح داده باشه برای ثابت کردن مشکل...)

10- واسه برک چه آب میوه و چه اسنکی میدن؟ (می خوام درصد قندشونو بسنجم!) آبمیوه شون خنکه یا گرمه؟ (چون خنک باشه صدامونو خراب میکنه! اگه خنکه از الان منم خنک بخورم عادت کنم!)

11- مهمتر از همه: وسط آزمون جدای از برِک کار ضروری پیش بیاد (دابلیو سی) پاز میشه تایممون یا همینطوری میره؟! داخل دابلیو سی دستمال کاغذی هست؟ (هیتر واسه خشک کردن دست مهم نیست باشه یا نباشه. داخل دابلیو سی رو میگم!) اگه نه میشه توی جیبمون باشه یه دونه واسه این کار؟!

مرسی!

دوست عزیز با این سوالاتی که پرسیدید من حس کردم میخواید برید کنکور بدید.
    اولا باید حساسیتتون رو پایین بیارید به این دلیل که ممکنه سر آزمون اتفاقاتی بیوفته که از پیش تعیین نشده باشه و شما مضطرب بشید. ممکنه بغل دستی تون بلند حرف بزنه یا ممکنه سیستم تون نقص فنی داشته باشه و چیزهای دیگه.
    به نظرم اگه شرایطشو دارید یه بار اونجا آزمایشی بدید که روالش دستتون بیاد.
    ۱- سر امتحان نمیذارن خودکار خودتونو ببرید و اونجا هم خودکار هست هم مداد. تا اونجایی که یادمه روی خودکارا اسم موسسه امیربهادر نوشته شده بود. در هر صورت خودکار روان و خوبیه. تراش هم نیست که بتونید مدادتونو بتراشید شاید بتونید ازشون بخواید مدادتونو عوض کنن.(من به ندرت این موضوع رو بین بچه ها دیدم)
    ۲- کاغذهاشون از این کاغذهای تقریبا کاهیه ولی جای نگرانی نیست با خودکار و مداد راحت قابل نوشتنه. بعد از برک کاغذهاتونو عوض میکنن.
    ۳-به همراه اجازه ی ورود نمیدن. نمیدونم اون دور و بر شاید بتونن برن یه پارکی اون اطراف.
    ۴- یک ساعت و نیم قبلش اونجا باشید.
    ۵-از نظر تهویه هیچ مشکلی نداره. صندلی هاش هم به نظر من خوب بود.
    ۶-از نظر رعایت حجاب هیچ مشکلی نیست. با هر چی راحتید برید. شل و سفت کردن شال هم براشون موردی نداره.
    ۷- تا حالا به سایز و وزن هدفوناش فکر نکردم. گویا هدفون ها رو خود ای تی اس به همه سنترها میده. من دو جا امتحان دادم هدفوناش شبیه بود. خیلییییی سنگین نیست که گردن درد بگیرید.
    ۸-آفتاب کلا در سالن وجود نداره. روشنایی سالن فقط با مهتابی های داخل سالن هست.
    ۹- به هیچ وجه اجازه ی بردن خوراکی نمیدن جز آب. من یادمه یه شکلات تو جیب شلوارم بود که اون خانومه که با دست جیبها رو چک میکنه به صورت بی رحمانه ای اونو در آورد و گذاشت کنار. بهتون میگن اگه حالتونم بد باشه باید برید بوفه بخورید. (متاسفانه به این دلیل من مجبور شدم برم سنتر خارج از تهران که واقعا عالی بود و کاملا همکاری کردن تو این زمینه)
    ۱۰-برای برک هر کس خوراکی های خودشو میخوره و شما باید برید از بوفه خرید کنید یا اینکه از خونتون برای خودتون خوراکی آورده باشید.
    ۱۱- باید مدیریت کنید مثلا اگر به توضیحات لیسنینگ رسیدید میتونید سریع برید بیاید. چون اونجا در این حد زمان دارید سریع برید دستشویی. ولی فک کنم باید از مسئول لب اجازه بگیرید. و این سیستم که بیان سیستمتون و پاز کنن وجود نداره. دستمال کاغذی هم نمیذارن ببرید. یادم نیست دستشویی دستمال داشت یا نه

Junior Member Ponida آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech. SUT

خیلی ممنونم از پاسختون دوست عزیز؛ فقط میشه بفرمایید خودتون کی امتحان دادید؟ چون معمولا قوانین یا از طرف خود ای تی اس عوض میشه بعد یه مدت یا بعد مدتی خود موسسه برگزار کننده قوانین آزمونو دستکاری میکنه!
    الان مخصوصا به اون قسمتی که فرمودید میشه تو برک خوراکی خودمونو بخوریم یا سر جلسه میشه آب ببریم خیلی مشکوکم!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Ponida نمایش پست ها
    خیلی ممنونم از پاسختون دوست عزیز؛ فقط میشه بفرمایید خودتون کی امتحان دادید؟ چون معمولا قوانین یا از طرف خود ای تی اس عوض میشه بعد یه مدت یا بعد مدتی خود موسسه برگزار کننده قوانین آزمونو دستکاری میکنه!
    الان مخصوصا به اون قسمتی که فرمودید میشه تو برک خوراکی خودمونو بخوریم یا سر جلسه میشه آب ببریم خیلی مشکوکم!
    خواهش میکنم.
    من امیربهادر پارسال امتحان دادم حول و حوش ماه می.
    ولی تا اونجایی که دوستان رفتن شرایط همین طور بوده.
    بله فقط آب میتونید ببرید. خوراکی هم هر چی دوست داشتید میتونید با خودتون ببرید بذارید توی بوفه.
    اونجا وسایلتونو تحویل میدید و فقط خوراکی هاتونو میدید اون آقا یا خانم مسئول بوفه و بهتون شماره میده که موقع برک خواستید، بگیرید و نوش جان کنید.
    دوست عزیز یک پیشنهاد کاملا دوستانه بهتون میکنم.
    از متن ها و سوالاتی که میپرسید اوج استرس و غول کردن امتحان برای خودتون، به نظر میاد. به نظرم این امتحان یک امتحان ساده س که فقط کافیه آرامش داشته باشید تا بتونید نتیجه بگیرید. استرس خیلی نمرتونو کم میکنه.
    واقعیتش تجربه ی شخصیه منه: هر کس که زبانش خوب باشه و بدونه سر امتحان چه کار باید بکنه و آروم باشه تو جهنم هم که بره و امتحان بده، نمرش خوب میشه.
    خیلی خودتونو درگیر حاشیه های آزمون نکنید.
    خودتونو به هر شرایطی وفق بدید تا از ماکزیمم اطلاعاتتون بتونید استفاده کنید.
    موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)