صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 69

موضوع: Columbia University

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : Columbia University

چندی پیش رنکینگ رشته های مهندسی و بیزنس برای تک تک دانشگاه های امریکا رو از اکانت پریمیوم USNEWS در آوردم و یکی یکی در تاپیک مربوط به اون دانشگاه قرار دادم برای مثال اینجا (برای هر دانشگاهی کافیه صفحات اون دانشگاه رو بالا پایین کنید تا پیداش کنید)
    بعدش رفتم سراغ تک تک رشته های مهندسی و بیزنس و همه فایل هاشون رو که حاوی اطلاعات زیر بود در آوردم:
    برای مهندسی این اطلاعات (برای مثال اینجا):
    Program Rank (رنک کلی در مهندسی)
    Specialty Rank (رنک در این رشته/گرایش)
    Full-Time Enrollment (تعداد دانشجویان فول تایم مهندسی)
    Tuition (شهریه دانشگاه)
    Average Undergrad GPA (میانگین معدل کارشناسی)
    Average GRE Quantitative (میانگین GRE کوانت)

و برای بیزنس این اطلاعات (برای مثال اینجا):
    Program Rank (رنک کلی در بیزنس)
    Specialty Rank (رنک در این رشته/گرایش)
    Full-Time Enrollment (تعداد دانشجویان فول تایم بیزنس)
    Tuition (شهریه دانشگاه)
    Average Undergrad GPA (میانگین معدل کارشناسی)
    Average GRE Quantitative (میانگین GMAT)

و بعدش دوباره رفتم سراغ رشته های مهندسی و برای تک تک شون اطلاعات زیر رو در آوردم (برای مثال اینجا):
    Score
    Tuition
    Total graduate engineering enrollment
    Average GRE quantitative score (master's and Ph.D. students) (new test)
    Engineering school research expenditures (2013-2014 fiscal year)

و حالا یه سورپرایز! اطلاعات جامعی درباره رشته های مهندسی این دانشگاه (دانشگاه مورد بحث در این تاپیک) در پنج صفحه PDF پیوست کردم.
    صفحه اول: Admissions
    صفحه دوم: Engineering School Academics
    صفحه سوم: Engineering School Ranking
    صفحه چهارم: Engineering School Student Body
    صفحه پنجم: Engineering School Cost
    اطلاعات بسیار بسیار بسیار مفیدی در این پنج صفحه هست که واقعا در تصمیم گیری شما در هنگام اپلای کردن و حتی بعد از پذیرش از اون دانشگاه مفید خواهد بود.

توضیح 1: بدون داشتن اکانت پریمیوم قادر به دیدن این اطلاعات نخواهید بود.
    توضیح 2: برای تهیه این فایل زمان و انرژی زیادی صرف شده است امیدوارم که به تصمیم گیری شما در آینده تان کمکی کرده باشم.
    تصاویر پیوست فایل‌های پیوست
    ویرایش توسط Olympia : May 7th, 2015 در ساعت 07:20 PM دلیل: ویرایش به درخواست کاربر

Junior Member

سلام دوستان وقتتون بخیر
    در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل کسی اینجا پذیرش گرفته؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arashkamaly69 نمایش پست ها
    از دوستان برای کسی نتیجه پذیرش این دانشگاه اعلام نشده؟ اطلاع دارین واسه عمرانش کی ممکنه بیاد؟
    سلام دوست عزیز. آقا شما آخر تونستی از این دانشگاه ادمیشن بگیری؟ من هم عمران هستم و این دانشگاه اساتید خوبی تو زمینه کاری من داره. ولی به نظر میاد با ایرانی ها زیاد حال نمی کنن. ممنون می شم تجربت رو بگی بهمون.

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان،
    سوالي دارم كه اميدوارم بتوانم از راهنمايي عزيزان بهره مند شوم. بنده هنگام پر كردن اپليكشن دانشگاه كلمبيا با يك سوال اجباري با اين مضمون روبه رو شده ام:"بعد از فارغ التحصيلي قصد ادامه كار در كدام كشور را داريد؟" با توجه به اينكه بنده سابقه ريجكت از امريكا دارم و با توجه به اينكه حقيقتاً قصد ادامه كار در كشور "آمريكا" را دارم، آيا بايستي در پاسخ اين سوال كشور "آمريكا" را انتخاب كنم؟ آيا اين پايخ براي اخذ ويزاي من مشكل ايجاد نخواهد كرد؟
    سپاس فراوان!

Member
    رشته و دانشگاه
    Microbiology - Shahid Beheshti University

دوستان من یه ایمیل از یه استاد ایرانی تو دپارتمان بیوشیمی و بیوفیزیک مولکولی دارم که تشویق کرده به اپلای و گفته اسمشو هم می تونم بیارم به عنوان advisor. دارم اپلای می کنم حقیقتش ولی زیاد امیدی ندارم با توجه به اینکه کارشناسیم هستم و به خاطر فاند باید واسه دکتری اقدام کنم. نظر شما چیه؟؟؟

کارشناسی زیست شناسی سلولی ملکولی گرایش میکروبیولوژی دانشگاه شهید بهشتی
    GPA: 18.51 و دو سال آخر 19.34 - رنک 2
    IELTS: 7.5
    GRE: V:147 Q:158 AW: 3.5
    دو تا RA دارم و یه کتاب ترجمه شده و ریکام های خوب
    پذیرش بدون کنکور ارشد هم واسه 4 تا رشته مختلف تو دانشگاه شهید بهشتی دارم. دو تا از دانشکده دو تا از یه مرکز تحقیقاتی.

بی زحمت یه نظری بدید که چیزی نمونده تا ددلاین

Junior Member

graduate admission officer این دانشگاه می خواد برای ادمیشن با من مصاحبه کنه، می خواستم بدونم چی می پرسه؟ کسی می دونه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed87 نمایش پست ها
    graduate admission officer این دانشگاه می خواد برای ادمیشن با من مصاحبه کنه، می خواستم بدونم چی می پرسه؟ کسی می دونه؟
    این تاپیک رو مطالعه کنین. بچه ها تجربیاتشون رو نوشتن. خیلی مفیده

موفق باشین

سلام به همه دوستان. من دنبال یک هم خونه ای برای سپتامبر 2016 به بعد میگردم . خونه در نیویورک (بروکلین) هست و حدود 20 دقیقه تا "NYU Tandon School of Engineering" یا همون "NYU Polytechnic" فاصله داره و شرایط خوبی داره. فاصلش تا NYU main campus هم حدود 30 دقیقست با مترو. اگر کسی تمایل داره هر چه سریع تر پیام بده.
    ویرایش توسط summer_66 : May 26th, 2016 در ساعت 09:36 AM دلیل: درج ایمیل

سلام دوستان. در این پست کاری به تاپ بودن و سختی این دانشگاه که شکی توش نیست ندارم. خواستم رابطه دانشگاه با ایرانی ها رو عرض کنم :
    ممکنه خیلی از دوستان بگن که این دانشگاه کلا با ایرانی جماعت انگار مشکل داره و خیلی اذیت میکنه و ... اگر راستش رو بخواین حرفتون درسته! این دانشگاه کلا با ایرانی جماعت مشکل داره حالا چرا ؟
    1- حزب پشت صحنه این دانشگاه یعنی از مدیرکل دانشگاه تا مدیر دانشکده ها تا منشی این دانشگاه تماما طرفدار دولت آمریکا و طرفدار حذب جمهوری خواه و دموکرات - جمهوری خواه هستنند.
    2- حتی 4 سال پیش که میت رامنی نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا با اوباما رقابت میکرد خود دانشگاه و عده ای از دانشجو هاش اعلام طرفداری از حزب جمهوری خواه و میت رامنی کردنند.
    3- با توجه به این که هممون میدونیم جمهوری خواه ها کی هستن و خلاصه چه اعتقادی در باره ایران و حکومت ایران دارن این دانشگاه هم با حکومت ایران چپه و کلا با ایرانی ها چپ هست.(بر خلاف بعضی از دانشگاه های دیگه که اصلا کاری به حکومت ایران و ایرانی ها ندارند و با ایرانی ها خیلی خوب رفتار می کنند!)
    4- یادتون نره که اولین بمب اتمی جهان در همین دانشگاه ساخته شده! بمب های اتمی هیروشیما و ناکازاکی هم در این دانشگاه استیبل شدنند! خود انریکو فرمی(پدر بمب اتم) یکی از اساتید این دانشگاه بود.
    5- در خلال جنگ جهانی اول و دوم این دانشگاه حمایت همه جانبه از سربازان آمریکا می کرد و تمام تیم مهندسان اسلحه سازیشو موظف به خدمت به دولت آمریکا و ارتش آمریکا کرده بود و از حامیان روزولت و ترومن و آیزن هاور و حتی کندی هم بودنند. (از زمان جنگ جهانی اول تا اواخر جنگ ویتنام)
    6- اکثر دیپلمات ها و کله گنده های سیاسی آمریکا فارغ التحصیل این دانشگاه هستنند.
    7- این دانشگاه ارتباط خیلی خوبی با ایران در قبل انقلاب داشت (خود محمد رضا شاه دکترای افتخاری این دانشگاه رو داره و تمام فرزندان محمد رضا شاه هم دانش آموختگان این دانشگاه هستنند).
    8- این دانشگاه از طرفدارای سر سخت آمریکا و در یک کلا یک آمریکایی وطن پرست هست و دشمن آمریکا دشمن این دانشگاه هم هست. (امید وارم با این بند تا ته قضیه رو خونده باشید)
    پ ن 1: از یه طرف این دانشگاه خیلی تاپ و شرایط پذیرشش خیلی سخت هست و از طرف دیگه با توجه به موارد بالا کلا با ایرانی جماعت چپه پذیرش گرفتن ایرانی ها از این دانشگاه اونم با فاند خیلی خیلی سخت هست (نشدنی نیست اما واقعا کار حضرت فیله. تا جایی که نمره تافل مورد قبول این دانشگاه 100 هست اما ایرانی ها با تافل 110 به بالا از این دانشگاه رد میشن و کلا به یه چیز ایرانی ها گیر میده ....)
    پ ن 2: ممکنه شما ایرانی های تحصیل کرده این دانشگاه و اساتید ایرانی هم دی این دانشگاه ببینید ولی خیلی از این اساتید کسانی هستن که چندین سال هست به آمریکا مهاجرت کردنند و دیگه سیتیزن آمریکا شدنند و تونستنند در این دانشگاه استادی کنند.
    پ ن 3: ایرانیانی که گرین کارت آمریکا یا این که سیتیزن شیپ آمریکا رو دارند باز شانس پذیرشتون بیشتر از ایرانی هایی هست که تا حالا آمریکا رو ندیدنند و از راه دور از ایران از طریق کامپیوتر برای این دانشگاه اپلای می کنند و تازه میخوان وارد آمریکا بشند.
    من به هیچ عنوان قصد امید منفی دادن نداشتم ولی خواستم نظر این دانشگاه رو در مورد ایرانی ها بیشتر روشن کنم اما امیدتون رو به هیچ عنوان از دست ندید و اپلای برای این دانشگاه همیشه یکی از موارد انتخابیتون باشه.
    با تشکر از وقتی که گذاشتید.

با سلام خدمت دوستان
    بنده کارشناسی مهندسی الکترونیک با معدل 16.20 از دانشگاه گیلان و ارشد الکترونیک از دانشگاه امیرکبیر دارم امکان پذیرش با فاند در مقطع دکتری برام وجود داره؟؟
    بنده 5 مقاله هم در ژورنال خارجی چاپ کردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)