این اضافه کنم که من حداقل یک سال دیگه طول میکشه تا از تزم دفاع کنم و دانشجو هستم .این نکته منفی هست برای همراهی همسر یا مثبت؟
این اضافه کنم که من حداقل یک سال دیگه طول میکشه تا از تزم دفاع کنم و دانشجو هستم .این نکته منفی هست برای همراهی همسر یا مثبت؟
سلام دوستان من برای پذیریش اقدام کردم اما هنوز نامه پذیریش نیومده. پاسپورت من تا سال 2018 منقضی می شه.
می خواستم بدونم آیا من باید پاسپورتم رو به نظرتون عوض کنم؟ اگر اینطوره مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوستان
من از طریقه همسرم owp دارم برای ۳ سال و الان تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم و study permit گرفتم. سوالم اینه که آیا من همچنان میتونم ۴۰ ساعت کار با انجام بدم ؟آیا owp همچنان اعتبار داره یا نه
سلام
من ۸ ماهه که اومدم کانادا واسه فوق لیسانس و ۴ ماه پیش برگشتم ایران عقد کردم
آیا من با وجوده اینکه فوق هستم (با توجه به فاند و فوق بودنم ) خانومم میتونه واسه ویزا اقدام کنه ؟
ریجکتش نمیکنن؟
mamnoon
با سلام,
من چند سال پیش برای مهاجرت کانادا استان کبک اقدام کرده بودم skilled worker (مهندسی کامپیوتر) و مصاحبه هم قبول شدم ولی چون پروسه مهاجرت 4 ساله شده بود شرایط زندگیم عوض شد و من تصمیم گرفتم تغییر رشته بدهم و در ایران فوق لیسانسم را رشته روانشناسی بخونم. در مرحله واریز لندینگ فی از طرف آفیس مهاجرت یک بار برام اخطار اومد که پول را بریزم که قبل از سر رسید اخطار دوم خودم در خواست دادم که پرونده بسته بشه یعنی پرونده به درخواست خودم بسته شد.
الان فوقم را تمام کردم و می خوام برای دکترای روانشناسی خارج از کشور اقدام کنم آیا این سابقه مهاجرتی برای صدور ویزای من مشکلی ایجاد میکنه و بهتره من برای جایی غیر از کانادا اپلای کنم؟!
ممنونم
علاقه مندی ها (Bookmarks)