صفحه 55 از 88 نخستنخست ... 5454647484950515253545556575859606162636465 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 875

موضوع: تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

پیش فرض پاسخ : تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

دوستان کسی اخیرا سنتر تبریز امتحان داده؟

میگن ظاهرا کل سیستم ها را عوض کردن و همشون بهتر شدن و از اون سیستم های قدیمی معروف خبری نیست

درسته؟

سلام دوستان کسی سنتر ارومیه آزمون داده اخیرا؟ گویا محلش عوض شده. محل جدید چطوره؟ عین همون قبلی هست؟ شنیدم اینجا میزها به هم چسبیدن و فقط یه ام دی اف دو تا سیستم رو از هم جدا میکنه! قبلی حدود نیم متری فاصله داشتن از هم. ممنون میشم در مورد شرایطش اگه میدونید یه اطلاعاتی بذارید.

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی سنتر ارومیه آزمون داده اخیرا؟ گویا محلش عوض شده. محل جدید چطوره؟ عین همون قبلی هست؟ شنیدم اینجا میزها به هم چسبیدن و فقط یه ام دی اف دو تا سیستم رو از هم جدا میکنه! قبلی حدود نیم متری فاصله داشتن از هم. ممنون میشم در مورد شرایطش اگه میدونید یه اطلاعاتی بذارید.
    سلام. بله محلش عوض شده و اینجا ما هم آدرسش رو آپدیت کردیم. کنار بانک پارسیان رفته تو همون خیابون.
    من به شخصه سنتر قبلیشو دوست داشتم. فاصله ها بیشتر بود. تو سنتر جدید چون من خوشبختانه GRE دادم اذیت نشدم ولی واسه تافل معلومه که مشکل به وجود میاد (چون کامپیوترها نزدیکن)
    یه ایراد دیگه هم داشت یکی پاشو تکون میداد کامپیوتر این طرف تکون می خورد...
    البته سیستم هاش واقعا خوبن...

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H

نقل قول نوشته اصلی توسط Sina0077 نمایش پست ها
    سلام. بله محلش عوض شده و اینجا ما هم آدرسش رو آپدیت کردیم. کنار بانک پارسیان رفته تو همون خیابون.
    من به شخصه سنتر قبلیشو دوست داشتم. فاصله ها بیشتر بود. تو سنتر جدید چون من خوشبختانه GRE دادم اذیت نشدم ولی واسه تافل معلومه که مشکل به وجود میاد (چون کامپیوترها نزدیکن)
    یه ایراد دیگه هم داشت یکی پاشو تکون میداد کامپیوتر این طرف تکون می خورد...
    البته سیستم هاش واقعا خوبن...
    به نظرتون ارزشش رو داره من 60 دلار بدم محل آزمونم رو عوض کنم. منظورم اینه اوضاعش اینقدر وحشتناکه؟ واقعا استرس گرفتم. مخصوصا اینکه دفعه دوم هم هست دیگه نمیتونم یه بار دیگه شرکت کنم

آمادگی GRE

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    فوق لیسانس فیزیک_ تربیت مدرس تهران

[QUOTE=sb_urmia;2325740]به نظرتون ارزشش رو داره من 60 دلار بدم محل آزمونم رو عوض کنم. منظورم اینه اوضاعش اینقدر وحشتناکه؟ واقعا استرس گرفتم. مخصوصا اینکه دفعه دوم هم هست دیگه نمیتونم یه بار دیگه شرکت کنم [/QUOT
    من اخیرا سنتر ارومیه ازمون دادم، انتقادات زیادی بهش دارم ولی به نظرم به قول شما وحشتناک نیس!
    البته بستگی به خودتون داره که چقدر حساس باشین
    سیستمها واقعا خوبه ولی فاصله خیلی نزدیک به همه، تهویه اش چندان تعریفی نیس و من که 13 اگوست تافل داشتم گرما اذیتم کرد، رفتار مراقب ها هم تعریفی نیس، بد اخلاقن و بیشتر باعث استرس میشن، حداقل بالا سر من که اینطور بودن
    کلا وحشتناک نیس ولی تعریفی هم نیس
    من ازمون ازمایشی تافل امیربهادر شرکت کرده بودم خیلی عالی بود همه چی، نظم جلسه و رفتار مراقبها و کلا همه چی خیلی عالی بود ولی سنتر ارومیه!!! وحشتناک و بد نیس ولی ایراد کم نداره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamedshaho1 نمایش پست ها
    دوستان مراکز تافل کرمان و جیرفت دیگه تافل برگزار نمیکنن؟

نه متاسفانه هر دو مرکز تعطیل شدن!

Junior Member

دوستان من از سنجش پرسیدم ک اطلاعیه شون فقط مربوط به دانشگاه های داخل کشور میشه یا سنجش کلا ایراد میگیره برای تایید مدارک. گفتن ک مرکز تافل سپاهان فقط برای دانشگاه های داخلی نمره اش از سوی سنجش تایید نخواهد شد چون فعلا اقدامی برای اخذ مجوز از سنجش نکرده .ولی برای دانشگاه های خارج از کشور از سوی ets معتبر هست. منطقی هم هست. پس مشکلی نیست. اگه نیاز دارین باز خودتون با سنجش از طریق سیستم پسخگویی در ارتباط باشین

سلام. یکی از دوستان از من سوالهایی کرد که پاسخشون رو نمیدونستم. ممنون میشم راهنمایی کنید:
    - اگر در مورد مرکز آزمون به ای تی اس شکایت کنیم نتیجه ای میگیریم؟
    - اگر نمره مون خوب بشه شکایت در ریپورت نمره مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    - کلا مشکل خاصی که برامون پیش نمیاد اگه شکایت کنیم؟
    - آیا خوراکی دادن در زمان بریک از الزامات خود ای تی اس هست؟ چون مرکز آزمون دوستمون چیزی ندادن بهشون. بجز آب سرد کن چیزی نبوده
    - اگر نکته خاصی هم در مورد شکایت کردن به ای تی اس در این رابطه دارید ممنون میشم بفرمایید.
    - میگه نگاه کردم بجز پله ها جایی دوربین ندیدم! چطور باید گفته ش رو ثابت کنه؟
    با تشکر

آمادگی GRE

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام. یکی از دوستان از من سوالهایی کرد که پاسخشون رو نمیدونستم. ممنون میشم راهنمایی کنید:
    - اگر در مورد مرکز آزمون به ای تی اس شکایت کنیم نتیجه ای میگیریم؟
    - اگر نمره مون خوب بشه شکایت در ریپورت نمره مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    - کلا مشکل خاصی که برامون پیش نمیاد اگه شکایت کنیم؟
    - آیا خوراکی دادن در زمان بریک از الزامات خود ای تی اس هست؟ چون مرکز آزمون دوستمون چیزی ندادن بهشون. بجز آب سرد کن چیزی نبوده
    - اگر نکته خاصی هم در مورد شکایت کردن به ای تی اس در این رابطه دارید ممنون میشم بفرمایید.
    - میگه نگاه کردم بجز پله ها جایی دوربین ندیدم! چطور باید گفته ش رو ثابت کنه؟
    با تشکر
    سلام
    مشکلات رو شما میتونی گزارش کنی، در اخر اونا تصمیم میگیرن. اگه مشکلات طوری باشه که در نمره شما تاثیر منفی داشته و شما اینو تو گزارش تون بگید و اگه در نهایت قانع بشن ازتون میخان که تصمیم بگیرید که ایا تمایل دارید نمرتون کنسل بشه یا خیر. اگه جوابتون مثبت باشه یه ووچر بهتون میدن و امتحانتون کنسل میشه. (من خودم همچین تجربه ای داشتم ). به طور کلی این حق برای ازمودنی ها از طرف ETS در نظر گرفته شده که نظرات یا مشکلات خودشون رو مطرح کنن و مطمئن باشید هیچ مشکلی برای نمره ازمون به وجود نمیاد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط محمد ح نمایش پست ها
    دوستان در این فروم نظرات ضد و نقیض راجع به مرکز علامه سخن زیاده . کسی هست به تازگی در این مرکز امتحان داده باشه ؟

سلام
    من تیرماه تو این مرکز آزمون دادم تافل خیلی راضی بودم قبلش استرس زیاد اشتم ولی واقعا محیطش دوستانه بود من تاریخ تولدم اشتباه وارد شده بود اما یه خانم انگلیسی هست که مسئول ازمون خیلی با ارامش گفت برای ای تی اس می نویسه که خودشون اصلاح کنن خیلی هم سعی کرد استرس من و کم کنه
    از نظر امکانات هم فرقی با موسسات دیگه نداره من ازمایشی امیر بهادر شرکت کردم دقیقا نحوه پارتیشن ها و سیستم ها همون شکلی بود از نظر سرعت اینترنت هم خیلی خوب بود سالن هم کاملا بی صدا بود
    من نمره ای که می خواستم نیاورده ام ولی الان از خود این مرکز از آزمایشی و مشاوره دارم استفاده می کنم که به نظرم خیلی کارشون درسته

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)