صفحه 56 از 88 نخستنخست ... 6464748495051525354555657585960616263646566 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 551 تا 560 , از مجموع 875

موضوع: تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

پیش فرض پاسخ : تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT

نقل قول نوشته اصلی توسط nima128 نمایش پست ها
    سلام
    مشکلات رو شما میتونی گزارش کنی، در اخر اونا تصمیم میگیرن. اگه مشکلات طوری باشه که در نمره شما تاثیر منفی داشته و شما اینو تو گزارش تون بگید و اگه در نهایت قانع بشن ازتون میخان که تصمیم بگیرید که ایا تمایل دارید نمرتون کنسل بشه یا خیر. اگه جوابتون مثبت باشه یه ووچر بهتون میدن و امتحانتون کنسل میشه. (من خودم همچین تجربه ای داشتم ). به طور کلی این حق برای ازمودنی ها از طرف ETS در نظر گرفته شده که نظرات یا مشکلات خودشون رو مطرح کنن و مطمئن باشید هیچ مشکلی برای نمره ازمون به وجود نمیاد.
    سلام دوست عزیز. ممنون برای پاسخگویی. فقط یه سوال دیگه. تصمیم من قبل از ارسال نمره باید باشه؟ یعنی اگه نمره خوب بشه میشه انصراف داد از ادامه شکایت؟ یا اینکه کلا میگن تصمیم بگیر و نمره رو گزارش نمیکنند؟ بازم ممنون

نمونه W و S من ؛ تصحیح W و S در1 و 2
    ت.*.پ.*.و تا 49 ؛نحوه استفاده از نرم افزار جدید ت پ و
    آمادگی GRE
    "never give up" همین برای تازه واردین این مسیر توضیح کاملیه...

نقل قول نوشته اصلی توسط sb_urmia نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز. ممنون برای پاسخگویی. فقط یه سوال دیگه. تصمیم من قبل از ارسال نمره باید باشه؟ یعنی اگه نمره خوب بشه میشه انصراف داد از ادامه شکایت؟ یا اینکه کلا میگن تصمیم بگیر و نمره رو گزارش نمیکنند؟ بازم ممنون
    سلام
    اصلا ETS نمره شما رو تا زمانی که اعتراض یا شکایتی در جریان باشه اعلام نمی کنه. اگر در شرایطی هم اعتراض شما وارد باشه باز ازتون می پرسن که ایا نمره ازمون رو تمایل دارید release کنیم که اگه موافقت کنید دیگه به شما ووچر نمیدن، فقط در صورتی که ازمون رو کنسل کنی به شما ووچر رایگان میدن.
    موفق باشید

Junior Member

دوستان هنوز کسی مرکز تافل سپاهان امتحان نداده از شرایط محل برگزاری خبر داشته باشه؟

Junior Member

منم منتظرم ببینم کسی رفته این مرکز تافل سپاهان رو؟ می خوام ببینم ارزش داره من 60 دلار بدم لوکیشنم رو عوض کنم یا نه؟
    من قبلا تجربه ی امتحان تافل توی امیر بهادر رو داشتم، نمی دونم این که کسایی که با من توی اتاق مشابه داشتن امتحان می دادن خیلی بلند صحبت می کردن یا این که مشکل کوچیکی اتاق بود که همگی داشتیم دوش به دوش هم امتحان می دادیم، یا من عصبی بودم که هیچی بلد نیستم و فلانی رو ببین چه مثل بلبل داره حرف می زنه، شایدم همگی! اینا رو گفتم تا خودتون رو براش اماده کنین، اگر مثل من از کسایی هستین که بایذ تمرکز کنید تا بتونید جواب درست رو بدید، توی تمریناتتون واسه ی تافل توی محیط شلوغ درس بخونید!
    انشالا که همگی نتیجه ی مظلوب رو بگیریم

Junior Member

سلام دوستان آیا ساعت و روز امتحان در سختی و آسونی امتحان تغییری میده

نقل قول نوشته اصلی توسط lemony نمایش پست ها
    منم منتظرم ببینم کسی رفته این مرکز تافل سپاهان رو؟ می خوام ببینم ارزش داره من 60 دلار بدم لوکیشنم رو عوض کنم یا نه؟
    من قبلا تجربه ی امتحان تافل توی امیر بهادر رو داشتم، نمی دونم این که کسایی که با من توی اتاق مشابه داشتن امتحان می دادن خیلی بلند صحبت می کردن یا این که مشکل کوچیکی اتاق بود که همگی داشتیم دوش به دوش هم امتحان می دادیم، یا من عصبی بودم که هیچی بلد نیستم و فلانی رو ببین چه مثل بلبل داره حرف می زنه، شایدم همگی! اینا رو گفتم تا خودتون رو براش اماده کنین، اگر مثل من از کسایی هستین که بایذ تمرکز کنید تا بتونید جواب درست رو بدید، توی تمریناتتون واسه ی تافل توی محیط شلوغ درس بخونید!
    انشالا که همگی نتیجه ی مظلوب رو بگیریم
    سلام. دوستم چند روز پیش سپاهان سنتر امتحان داده. میگفت، محلش آرومه. آدمای اونجا هم تقریبا رفتارشون خوبه. فقط یه مشکلی که داشت این بود که یه ساختمون خیلی ساده ایه که اصلا به محل امتحان شباهتی نداره. تو یه اتاقه کوچکتر از 12 متری هم امتحانش برگذار میشه. فاصله بین شرکت کننده ها موقع امتحان کمتر از یک متر هست (تقریبا 80 سانت). می دونید که ظرفیت اتاقه 7 نفره. دوستم موقع امتحان فقط خودش و یکی دیگه بود بخاطره همین می گفت اونقدرا اذیت نشدیم اما اگر تعداد زیاد بشه مطمئنا به مشکل برمیخوردیم. البته اگر درخواست پارتیشن کنید براتون میزارن ولی گویا جنس پارتیشنه یه چی بدرد نخوریه. والا من که تغییر دادم به امیربهادر. به اعصاب خردکنی هاش نمی ارزه

نقل قول نوشته اصلی توسط rostami92 نمایش پست ها
    سلام دوستان آیا ساعت و روز امتحان در سختی و آسونی امتحان تغییری میده
    نه دوست عزیز هیچ تاثیری نداره. زمان ازمون هم با توجه به فصل شلوغ ازمودن دهنده ها است که مثلا شما در برخی از سنتر ها میبینی که مثلا ساعت 12 هم ازمون برگزار می کنن. به طور کلی ازمون های ETS دارای سطح مشخصی هست، البته با کمی سختی یا اسونی متفاوت هست که البته اون هم تو نمره دهی تاثیر میزاره یعنی در یه ازمون سخت تر شاید شما با 32 تا پاسخ صحیح در لیسنینگ نمره کامل بگیری ولی در یه ازمون ساده تر با همون پاسخ صحیح نمره 29 و شاید 28 بگیری.

Junior Member

سلام
    من چند روز پیش امتحان دادم توی سنتر الامه سخن
    سر جلسه ی امتحان قسمت speaking دعوای فزیکی شدید شد چند نفر 2 تا 3 سوال speaking را از دست دادن از جمله من

به منشی هم گفتیم گفت ets کاری دیگه از دستش بر نمیاد.
    الان چیکار باید یکنیم به نظرتون
    من همه ی قسمت ها را عالی زده بودم و پولشم خیلی واسم مهم بود.
    ممنون

ApplyAbroad Guardian
    Sina0077 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Structural Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan8218 نمایش پست ها
    سلام
    من چند روز پیش امتحان دادم توی سنتر الامه سخن
    سر جلسه ی امتحان قسمت speaking دعوای فزیکی شدید شد چند نفر 2 تا 3 سوال speaking را از دست دادن از جمله من

به منشی هم گفتیم گفت ets کاری دیگه از دستش بر نمیاد.
    الان چیکار باید یکنیم به نظرتون
    من همه ی قسمت ها را عالی زده بودم و پولشم خیلی واسم مهم بود.
    ممنون
    اگه احساس می کنید که خراب کردید Speaking رو:
    شما همینارو که اینجا گفتید به صورت مفصل تو یک نامه بنویسید و به ETS ایمیل بزنید.
    حتما همکاری می کنند. احتملا ووچر میدن بهتون

.When will and belief combine so ardently, then not even the heavens will deny you
    .A.H

Junior Member

سلام دوستان
    می خواستم ببینم کسی تجربه ی آزمون در موسسه ی خاتم رو داشته، درباره اش توضیحی بده؟
    می خواستم امیر بهادر آزمون بدم اما نمی دونم چرا توو اوایل اکتبر نداره اصلا!!

ممنوون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)